نقل قول:
mamnun az rahnamaeiatun :13:
Printable View
نقل قول:
mamnun az rahnamaeiatun :13:
سلام يه سوال داشتم شايد اين سوال كه ميپرسم براي اين بخش نباشه ولي ببخشيد.
از نظر مشكلات سختافزاري و خرابي لپتاپ دل بهتره يا سوني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون ميشم كمكم كنيد
سلام دوستان
من به تازگی asus n53s خریدم، ولی یه مشکل برخوردم
وب کمش مدام تصویر رو ثابت نگه میداره
میخواستم بدونم عادی یا نه؟ راه حل داره یا نه؟
من ایسر 5741 دارم وقتی درشو میبندم میره تو استندبای به نظرتون این مصرف رو بالا نمیبره و موقع استئبای بازری مصرف نمیکنه ؟
چجوری باید کاری کرد که بره به هیبرانت تو کنترل پنل هیبرانت ندارشت من ویندوز XP دارم روش؟
ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان
من یه لب تاپ 1564 دل دارم
نزدیک یه سالیه خریدمش
اصلا ازش راضی نیستم
از همون اولی که خریدم همش ایراد داشت تا الان
یه روز تاچ پدش
یه روز وب کمش
یه روز فونش
حالا چند وقتیه که وبکمش اصلا کار نمیکنه نمیدونم چیکارش کنم
همش ارور میده
چراغ وبکمش هی خاموشو روشن میشه
دلبخواهیه یه روز کار میکنه 20 روز کار نمیکنه
درضمن از دیوایس منیجر هم 20 دفه من آنستالش کردم ریست که میشه اصولا اینجا دیگه نباید کار کنه و باید یه علامت زردی جلوش باشه ولی بازم اینطوری نیمشه و خود به خود اینستالش میکنه
خواهشا یکی کمک کنه
همچنین میکروفونش
صدا رو واضح به طرف نمیده
پلیز هلپ میییییییییییییییییی:41:
تازشم پیش بلوتوثه هی خطا میده :13:اصن من با شرکت دل دیگه قهر میکنم لب تاپ بونجل میده به مردم
دوستان من قبلا نت بوک داشتم راحت با برنامه وایرلسی که داشن اسکن میکردم و اکسیس پوینت های وایرلس اطراف نشون میداد.
حالا این ایسر5742 که دارم داریو همه رو کامل می نصبم اما تو قسمت برنامه ها پیزی برای وایرلسنیست اما برا بلوتوث هست.
راسی تو ویندوز سون7 از کجا میشه اسکن کرد وایرلس رو؟
من هر چی دنبالش گشتم پیدا نتکردم.
راهنمایی کنید .لطفا
سلامنقل قول:
در حالت استندبای هارد هنوز کار میکند و با توجه به اینکه هارد یه قطعه مکانیکی دارای استهلاک هست توصیه نمیشه که به مدت طولانی بیهوده روشن باشه .
اول ببینید که آیا hibernate فعال هست یا خیر
برای تشخیص اینکه آیا فعال هست یا خیر منوی استارت و در قسمت shutdown ببینید آیا گزینه hibernate وجود دارد یا خیر . مثل عکس زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر گزینه hibernate وجود نداشت پس روی برنامه Command Promp موجود در پوشه Accessories در منوی استارت راست کلیک کنید و Run as Administrator رو بزنین و در برنامه باز شده متن زیر رو عینا copy و past کنین و سپس اینتر رو بزنین تا hibernate فعال بشود .
خب حالا مثل عکس بالا hibernate فعال خواهد شد.نقل قول:
powercfg /hibernate on
برای اینکه در موقع بستن lid ، لپتاپ hibernate شود. power option رو اجرا کنین و در قسمت power button and lid و در قسمت lid close action هم در حالت باطری و هم در حالت برق شهر اونو روی hibernate تنظیم کنین طبق عکس زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
لپ تابم بعد از دو سال مشکل داغ کردن پیدا کرده، نه در اون حد که ریستارت یا خاموش بشه ولی خیلی داغ می کنه.
اولین قدم برا عیب یابی چیه؟
در ضمن فن هاش رو می دونم سالمه.
با سلام
نميدونم همچين سوالي براتون پيش اومده يا نه...ولي اگه امتحان كرديد يا تجربه اي در اين زمينه داريد.....plz write
مدل لپ تاپ من Acer 5742g هستش. مشخصات شارژر هم ، خروجیش 19v , 4.74 A , 90w ...حالا.....من یه باتری یو پی اس 12v 35Ah دارم،می خواستم بدونم میشه این باتری رو بجای شارژر وصل کنم.(نمیخوام باهاش باتری لپ تاپ رو شارژ کنم فقط میخوام به عنوان یه باتری یدکی باشه که از طریق محل اتصال شارژر به لپ تاپ وصل شه و لپ تاپ مثل باتري خودش ازش استفاده كنه....
از لحاظ فنی این امکان رو بررسی کردم....در حالت فول شارژ ولتاژ باتری لپ تاپ حدود 12.4 ولت هستش...در حال دشارژ که دیگه لپ تاپ خاموش میشه ولتاژ حدود 10 ولت میشه...یعنی اگه بشه باتری یدکی رو بهش وصل کنم تا وقتی که ولتاژ باتری یدکی به 10 ولت برسه واسم باید کار کنه....اما...
از اونجایی که میخوام باتری رو به سوکت ورودی شارژر لپتاپ وصل کنم...نمی دونم آیا افت ولتاژ باتری تاثیری رو سیستم شارژ لپ تاپ میزاره یا نه...و حالت های دیگه.....که ممکنه اتفاق بیوفته.
ممنونم.
ممنونم از شما ولی ویندوز من xp هستشنقل قول: