================================================== ============نقل قول:
عزیز شوخی میکنی یعنی بازی به این گندگی هواپیما نداره ؟!!!
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::18:.
Printable View
================================================== ============نقل قول:
عزیز شوخی میکنی یعنی بازی به این گندگی هواپیما نداره ؟!!!
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::18:.
سلام
من امروز ویندوزم خراب شد مجبور شدم دوباره نصبش کنم
ولی زمانی که سیو های بازی رو جایگزین میکنم یه پروفایل جدید ازم میخواد و نمیشه ازسیوهای قبلی استفاده کنم لطفا بگین چی کار کنم آیا راه حلی داره یا نه
اخه مگه طرف خلبانه تو بازی هواپیما هست ولی سوار نمیشه در ضمن خیلی غیر طبیعی بود:8:نقل قول:
حتما خلبانه که میتونه هلی کوپتر برونه !!نه تو option بازی هم چیزی بنام هواپیما نداره یعنی نمیشه سوار شد
یعنی هیچ راهی نداره
دستام مو در اورد بسکه اینو نوشتم ....شما میبایست علاوه بر سیو پوشه windows live رو هم کپی میگرفتی .واسه همین اجرا نمیشهنقل قول:
گرفتم.نقل قول:
بارنی زحمت میکشه و بهتون پر سرعت ترین ماشین بازی رو میده ! :31: شما میری اونجا توی کوچه یه ماشین توپ هستش . سوارش شو ببرش Save کن . چون دیگه خبری ازش نیست !
البته میتونی دو تاش کنی :
در بازی یک باگ داره که وقتی سوار یه نوع ماشین میشی حداقل چند تا از اون نوع ماشین توی خیابونا پارک شده .
شما سوار ماشین شو . یه دور بزن و بعد برو توی پارکینگ خونه الگوئن (همونی که رومن میده)
بعدش یکم برو عقب تر دم ایستگاه مترو . قطعا باید یک نوع از این ماشین باشه . اگه نبود دوباره اون ورا رو بگرد یکی پیدا میکنی !
کلا این باگ خلی بدرد بخوره !
هورا !
بالاخره جای Inferus رو توی یه جایی توی داکس پیدا کردم !
البته از روی نقشه .
من الان کامل ترین نقشه Gta IV دارم
لیست :
ماشین ها - قایق ها - ماموریت ها -موتور ها - هلی کپتر ها - کافی نت ها - لباس فروشیا - کارواش ها - مکانای دیدنی - امپریور ها - کامیون ها - اسلحه ها - محل پاکت های جون - نارنجک و خلاصه هر چی که هست !
لذت ببرید !کد:http://grandtheftauto.ign.com/maps/1/Liberty-City-Map
سلام
این windows live آدرسش کجا ویندوز هست
عزیزم مثل اینکه حالت خوب نیست ، نکنه فکر کردی منظورم Dark Voidه ؟ :wac:نقل قول: