دوستان کیا به اون لینک ها گزارش دادن؟!؟!؟!
Printable View
دوستان کیا به اون لینک ها گزارش دادن؟!؟!؟!
128 با یک گیگ شارژو میده 15 تومن! بدون ساعات تخفیف.... گیریم سرعتشم بیشتر از 16 باشه! مثلا 500 کیلوبایت!! میارزه؟!؟!؟!؟!؟نقل قول:
128 با 1 گیگ حجم 12500 تومن ! البته روی 256 میبندن و با 32 دانلود می کنهنقل قول:
همه چیز که دانلود نیست ! بعضی از مردم به جز دانلود و فیس بوک و چت کردن و ... از اینترنت استفاده مفید هم می کنند !
من خودم حاضرم ماهی دویست تومن بدم اینترنت 512 با 2 گیگ حجم داشته باشم به شرطی که پینگش پایین باشه ، قطعی و افت سرعت هم نداشته باشه
اگه این رایتل افت سرعت نداشته باشه یه سیم کارت می گیرم مواقعی که مخابرات داغون میشه از اون استفاده می کنم
اصلا تو کرمانشاه کسی سیم کارت رایتل داره ؟ :n02:
2020 که فکر کنم رایگانه!!نقل قول:
برای چراغ adsl
1-ایراد از پورت مخابرات
2- نویز زیاد روی خط مثلا سیم تلفن از کنار کابل برق فشار قوی رد شده باشه
3-اتصال بسیار کوجک بین سیم ها ی تلفن مثلا جاهایی که وصله باشه سیم ها!
پینگتون الان چنده؟
من دوباره افتادم روی آیپی 46 و پینگم فیکس 236 عه!:n09:
هست ولی تعرفش خیلی گرونهنقل قول:
اصلا تو کرمانشاه کسی سیم کارت رایتل داره ؟
عزیز من دفعه ی اولم نیست اینترنت میگیرم !نقل قول:
بعضی از قدیمی های اینجا منو میشناسن
فقط میخوام ببینم نویز تو محل رو چطوری برطرف کنم ؟
یعنی از وقتی adsl مخابرات گرفتی این جور شده یا کلا همیشه این جور بوده؟نقل قول:
از نظر اسپلیتر چی مشکل نداری؟ همه تلفن ها به اسپلیتر وصل شدن؟
یک تست اگه از قسمت ورودی کابل تلفن به خونه بگیری متوجه میشی که آیا نویز مربوط به سیم کشی داخل خونست یا از بیرونه؟ که اگه از داخل نیست باید ببینی که خطت به جعبه تقسیم تو محل وصل شده؟ که اگه این طور بود یک تستی هم از اون جا بگیر (البته اگه پلمپ نیست وگرنه باید بری سراغ مخابرات چون ممکنه مشکل از پورتت هم باشه).
البته من دیدم موردهایی که مودم بعد از چن سال کارکرد دچار مشکل شده و چراغ adsl دیگه ثابت نمونده یا قطع و وصلیش زیاد شده.
من با آیپی که با 46.100.177 شروع میشه پینگم 255 و تایم اوت اصلا نداره!!!نقل قول:
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 462, Received = 462, Lost = 0
Minimum = 254ms, Maximum = 257ms, Average = 255ms
سرعت طوری ثابته که اصلا تفاوتی بین سرعت دانلود منیجر و سرعت دانلود مرورگر وجود نداره. در تمام ساعات روز و شب هم این طور بوده. اصلا انگار که جزء مخابرات نیست. برای اولین بار میشه فیلم 720p از یوتوب بدون گیر نگاه کرد.
با آیپی هایی که با 46.100.178 و 46.100.179 شروع میشن هم امتحان کردم که پینگ 179 از همه کم تره (حدود 145) ولی سرعتش مثل 177 پایدار نیست و تایم اوت هم داره. 178 ها هم که در کل از باقی 46 ها بدترند هر چند پینگشون از 177 ها کم تره (حدود 190).
ip رو وردار :دینقل قول:
من با آیپی .............. پینگم 255 و تایم اوت اصلا نداره!!!
درستش کردم ممنون از تذکرتون. شما تو مخابراتی؟ اگه نه پس اکانت من رو چطور با آیپی پیدا کردی؟نقل قول:
خواهشا اون عکس رو پاکش کن.