دستت درد نکنه اکس ریکاوری نصب شد و موقع روشن شدن دکمه Back رو که میزنم وارد منو ش هم میشه ولی وقتی گزینه install custom zip رو میزنم و اون فایل زیپ رو انتخاب میکنم can't Install میزنهنقل قول:
به فریم ور مربوط نمیشه؟ 2.3 رسمی هست!!!!!
Printable View
دستت درد نکنه اکس ریکاوری نصب شد و موقع روشن شدن دکمه Back رو که میزنم وارد منو ش هم میشه ولی وقتی گزینه install custom zip رو میزنم و اون فایل زیپ رو انتخاب میکنم can't Install میزنهنقل قول:
با سلام به همه دوستان
از دوستانی که تجربه داشتن این گوشی داشتن لطف کنن معایب گوشی بگن چیه ؟
وضعیت آنتن دهی و شارژ باطریش چجوریه ؟وبالاخره 720P شد دوربینش یا نه ؟ ضعف صدا ی گوشی تو محیط شلوغ ؟؟
انشالله یه دونش میخوام بخرم .:20:
موفق باشید.
یه توصیه به دوستانی که روت کردن. حتما دو برنامه start up manager و memory boost و از black mart نصب کنید خیلی به بیشتر شدن سرعت گوشی کمک می کنه . البته باید برنامه های startup و تنظیم کنید
نه اینکه دستهام هنوز کوچوهن و به کیبورد نمیرسن.تایپ کردن خیلی سخته واسم:دی:دی
اقا من که پیشنهادش نمیکنم.قدیمی شده دیگه.شما که میخواهی پول بدی خوب واسه یه گوشی جدید تر پولت رو خرج کننقل قول:
بعدشم فکر کنم الان گرون باشه.اگه به اس ای علاقه داری حداقل سراغ آرک برو و نوچه هاش برو!:31:
نمیدونم والا.من خودمم رو 2.3 رسمی نصب کردم و شد.بز تست کنید اگه نشد برنامه +volume همون کار رو میکنه حتی بهتر.نقل قول:
دستت درد نکنه اکس ریکاوری نصب شد و موقع روشن شدن دکمه Back رو که میزنم وارد منو ش هم میشه ولی وقتی گزینه install custom zip رو میزنم و اون فایل زیپ رو انتخاب میکنم can't Install میزنه
مرسی دوست من .نقل قول:
اگر میخواستم پول گوشی نو بدم 100% آرک اس انتخابش میکردم . بخصوص اینکه که قبلا گالاکسی اس داشتم . ومطمئنم که نمیتونم با این گوشی کنار بیام .
ولی یه گوشی کارکرده قیمت مناسب پا داد و گرفتمش .
گوشی خوبیه به نسبت پولش .و کارامو راه میندازه .
موفق باشید .
سلام...
رفقا بهترین MIUI برای بوت لودر لاک چیه؟؟؟
نسخه 7 از oodie prime....شاید نسخه ایکس یا همون 10 هم بشه.نقل قول:
سلام...
رفقا بهترین MIUI برای بوت لودر لاک چیه؟؟؟
یعنی عالیه.هرچی بگم کم گفتم.کمک خواستی بگو در خدمتیم:)
باسلام
چند روزیه به نت که وصل میشم تاریخ و ساعت گوشی کلا بهم می ریزه !
چرا؟
برو به منوی Settings > Date & Timeنقل قول:
بعدش تیک Automatic رو بردار