و این قطع سراسری مبین نت در کل کشور از ساعت 1.30 بامداد
Printable View
و این قطع سراسری مبین نت در کل کشور از ساعت 1.30 بامداد
نقل قول:
الان دیگه سیگنالت از قبل هم بهتر شده دیگه نمیخواد خودتو خسته کنی اگر مشکلی داری از سیگنال نیست از جای دیگست.
من فکر نکنم سوال سختی پرسیده باشم!!!نقل قول:
اگه به واحد خاصی پرسیده باشی، سخته!نقل قول:
ولی به من گفتند تا 80 متر برد داره. من خودم گذاشتم روی low که احتمال استفاده دیگران را کم کنم.
high را امتحان نکردم.
---------- Post added at 08:40 AM ---------- Previous post was at 08:38 AM ----------
بله. یه کاری میکنند که برای ایرانسل خدابیامرزی بفرستیم.نقل قول:
اول فکر میکردیم ایرانسلیها سرشون کلاه رفته. تو این کشور دزد برای دزد حیثیت درست میکنه.
مملکته داریم؟
تست adsl
الان این شبانش مثل مبین سرعتش کمه اما روزانش سرعت 128ش 10برابر هست! ماهی 15تومن 4گیگ اما مبین 1مگ این سرعت رو میده حداقلش 40هزارتومن
(شاید واسه بعضیا اهمیت نداشته باشه اما بالاخره یه موقع متوجه میشین اول سرعت مهمه بعد ترافیک)
کارندارم مثلاً ممکنه یه نفر اتفاقی توی مبین هم سرعتش بالا باشه. این واسه همه بالاست. حتی شاتل داغون هم 128 رو روی 512میبنده
تست خودم گرفتم .من از هر دو شرکت دوجای مختلف دارم
سرورایران:
adsl
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
usa:
adsl
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دیشب تا 9 صبح فکر کنم قطع بود هیچ جواب درست و حسابی را هم نمیدن
دقیقا تایید میشه اما اینکه شبارو بردارن کورخوندننقل قول:
حداقل واس ما که واس ثبت ناممون دانلود رایگان شبانه بود چون تو قراردادمون ذکر شده و من اونموقع فقط واسه همین مزیت اومدم سراغ این شرکت
اگه بردارن من یکی که شکایت میکنم
ای ناکسا
پس قطع سراسری بود
من گفتم حتما چون برف اومده قطع شده
بیچاره کامپیوترم که از ساعت 2 تا 6 روشن موند
دیگه شورشو در آوردن:41:
چندتا فیلم گذاشتم دیشب برای دانلود این چند روز تعطیلی ببینم گفتم حتما حداقل یکیش دانلود شده صبح که بیدار شدم دیدم هی دل غافل ...
پس قطع سراسری بوده ... چرا جدی مبین نت به این روز افتاده ؟! قبلا زیاد بد نبود میشد باهاش کنار اومد ..
حداقل یعنی یه نفر هم اینجا 1 به 4 نگرفته بیاد بگه ببینیم وضعیت سرویس های جدید چطوریه ؟! قاعدتا باید حداقل کیفیت بهتر شده باشه و سرعت شبها تا 100 رو بره ... بگذریم که با همین سرویس های قدیمی تا دو سه هفته پیش حداقل برای من 1 کیلوبایت هم شبها سرعت دانلود پایین نمیومد !
کاش 1 به4 گرفته بودم ...
من از تیر تا حالا داشتم، جدا باهاش مشکلی نداشتم ولی این چند هفته اخیر دیگه واقعا شورشو در آورده!
HTTPS که کلا در حد سرعت GPRS ئه!
اینم که از شباش....
ریختن 1 قرون دیگه پول اضافی تو حلق این مبین بیشرف حرومه!
من یکی که دیگه تمدید نمیکنم!