دوستان من می خوام یه لپ تاپ VPC-CW26FG بخرم اگه میشه یه راهنمایی کنین که لپ تاپ خوبی هست یا نه و قدرتش در چه حدیه اگه میشه زودتر جواب بدین چون می خوام این هفته بخرم.
دوستان من می خوام یه لپ تاپ VPC-CW26FG بخرم اگه میشه یه راهنمایی کنین که لپ تاپ خوبی هست یا نه و قدرتش در چه حدیه اگه میشه زودتر جواب بدین چون می خوام این هفته بخرم.
سلام
لطفا يه مدل معرفي کنيد با اين مشخصات:
سبک و قابل حمل باشه (حداکثر 2.5 کيلو
مصرف باتريش کم باشه و چند ساعتي شارِ نگه داره
صفحه با کيفيت داشته باشه و چشم رو با کار طولاني مدت اذيت نکنه
کانفيگ هم نسبتا خوب مثلاi3 و 4گيگ رم
بودجه هم 1200 تا 1400
روي برند خاصي تاکيد نمکنم (چندتا معرفي کنيد لطفا)
دوستان مدل PAVILION DV6-2170EE خوبه از هر نظر کیفیت ساخت و کانفیگش خوبه می خوام از یکی از دوستام بگیرمش
نقل قول:
گارانتیشو نمیدونم.... امروز دارم میرم بخرم :31:دعا کنید با قیمت مناسب گیرم بیاد اوضاع مالی خرابه:41:
سلام . آقایون من چند وقت دیگه ایشاا.. یه لپ تاپ میخوام بگیرم .
بعد از کلی تحقیق به این دو مدل رسیدم :
HP Pavilion DV-6 3052nr
6gb . corei7 . ati 5650 . 2.5 kg . 15inch
Asus N82JQ
4gb . corei7 . gt335 . 2.2 kg . 14 inch
مزیت HP بالاتر بودن رمشه و بدنه ی آلومینیوم .
مزیت ایسوس وزن کمتر و مانیتور کوچیکتر(از نظر من) و USB 3 (که زیاد مهم نیست)
ولی در مورد کارت گرافیکشون نمی دونم کدوم قوی تره . استفاده ی من از لپ تاپ ، گیم و اینترنت و آهنگ . فتوشاپ . تایپ + مهم ترینش که نت نویسی با برنامه sibelius هست که برنامه سنگینیه .
حالا می خوام بدونم کدوم از این دو برای این کار مناسب ترن ؟
اونی رو بگید که این چیزاش بهتره :
گرافیک . کیبورد . کیفیت و بلندی صدا . زاویه دید
خیلی ممنون
مدل ایسوس به واسطه استاندارد بودن صفحه نمایش و وزن طبق نیاز کاربری که حمل ونقل داره توصیه میشه ...نقل قول:
ولی گرافیک اچ پی طبق بنچمارک هایی که نوت بوک چک گذاشته برای گیم بهتره جواب میده :
اگه وزن براتون اهمین نداره که مدل اچ پی را انتخاب کنید ...کد:http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5650.23697.0.html
مدل 2170 اچ پی هم کانفیگش مناسبه ...نقل قول:
اگه دوستتون با سایز صفحه و وزن مشکلی نداره آپشن خوبی میتونه باشه
برای خودم میخوامشنقل قول:
می خوام از رفیقم بخرمش
کاربردشم بیشتر به جای pc میخوام استفاده کنم و برای کار کردن با maya و auto cad می خوام استفاده کنم وزنشم زیاد مهم نیست بهم جواب میده راحت تو رندرینگ ؟
صفحه های 15.6 اینچی به واسطه فشرده نبودن پیکسلهاشون طبیعیه که یه خطوط عمودی محوی رو صفحه باشه؟
مسلما با قدرت پردازشی که داره برای رندرینگ و پردازش سنگین جواب میده (البته تو خونه اگه ازش بجای PC استفاده میکنید بهتره یه کول پد هم بگیری بندازی زیرش)نقل قول:
منظورتون را از خطوط عمودی محو متوجه نشدم...
ولی بهتره قبل از خرید خوب چکش کنید (باتری + سالم بودن قطعات + صفحه نمایش)
مرسی . خب حالا ایسوس N82Jq رفت کنار .
از این 2 تا کدوم ؟
HP Pavilion DV-6 3052nr
6gb . corei7 . ati 5650 . 2.5 kg . 15inch . aluminium finish
IBM Lenovo IdeaPad Y560
4gb . corei7 . ati 5730 . 2.8 . 15inch . plastic finish
HP محکم تر و زیبا تره . رم بیشتر داره . وزن کمتر .
Lenovo قیمت بهتر . باتری کم مصرف تر . صدای کم
ولی در مورد کارت گرافیک بازم نمی دونم . توی نوت بوک چک نگاه کردم . توی جزئیات پایین (Low) کارت 5650 بهتر بود . توی جزئیات بالا (High - Ultra) کارت 5730 با اختلاف کمتری بهتر بود .
حالا اونایی که تجربه دارن بگن کدوم کارت گرافیک بهتره ؟
یکی میگفت Lenovo نگیر . کیفیت آشغالی داره . در مورد این توضیح بدید اگه میشه .
توی عکس های Lenovo ، کیبوردش خیلی بی ریخت و خرکی بود . کیبورد کدوم یک از این دو مدل بهتره ؟
کیفیت ساخت کدوم بهتره ؟
و در آخر اونی رو بگید که ایناش بهتره :
گرافیک . کیبورد . کیفیت و بلندی صدا . زاویه دید . کیفیت ساخت
مرسی . واقعاً ببخشید ها !