این آمار اشتباهه.لنوو جاش اینجا نیست.لنوو اگه بهترین کیفیت رو نداشته باشه جز 3 تای برتر هست.توشیبا هم جاش اونجا نیست.فوجیتسو ساخت آلمان هم معلوم نیست کجاست با اینکه جز بهترین هاست.
البته الان اکثر شرکت ها خوبن و بستگی به مدل داره مثل فلان مدل از یک شرکت خیلی خوبه وممکنه یه مدل دیگه بد باشه.
اما لب تابی مثل 5010 یا 4520 یا جی 62 امتحان خودش رو پس داده.
من خودم لنوو خواهرم توشیبا دوستم اچ پی و پدرم قبلا کامپک و الان دل داره بماند که خیلی های دیگه دیدم که دل داشتند اما هچکدام مشکل داشتند.
----
سونی قیمتش خیلی بالاست و نسبت به اون کیفیت قیمتش بالاتره.الان ما عادت کردیم میگم سونی قیمتش بالاست چون کیفیت داره اما این کیفیت چقد بیشتره؟300 تومان بیشتره؟سونی -لنوو-ایسوز-فوجیتسو از بهترین کیفیت ها رو داره و تفاوت زیادی بین این مارک ها نیست.میتونم بگم اصلا تفاوتی نیست.دل هم اگه بد بود توی این مدت کل بازار رو اشغال نمیکرد.
من لب تابی گرفتم حدود 600 و دوست من تقریبا با همینا کانفیگ حدود 950 تومان خرید.الان میخواهیم بفروشیم مال من رو 300 مال اون رو 340 میخرن.
اگه خیلی پولدار باشی و اصلا 300 تومان اختلاف قیمت براتون مهم نیست سونی بگیرید.
اکثر مغازه ها بریم میگن لنوو بهترین کیفیته اما ظاهرش خوب نیست و کمی قیمتش بالاست البته به گرونی سونی نیست.من مشکلم خرید سونی نیست .بحث من سر این موضوع است که شما می فرمایید بقیه کیفیت ندارند و سونی کیفیت داره در صورتی که اصلا اینطور نیست.
توی این آمار ایسر و اچ پی و لنوو اوضاعش جالب نیست.بهتره از کسانی که این لب تاب ها رو دارند بپرسید آیا مشکلی براشون پیش اومده.
کلوپ 5738 ایسر که موجوده کلی هم کاربر داره از اول تا آخرش همه از خریدشون راضی هستن.
برای من مارک اصلا مهم نیست.چون تو کار خرید و فروش نیستم.من مثلا اگه 700 پول داشته باشم سعی میکنم توی اون رنج اقتصادی ترین لب تاب روبخر حالا چه میخاد از چ پ باشه یا ایسر یا دل یا ...
این امار کاملا اشتباهه اگه اینجور باشه تقریبا میانگن 20 درصد لب تاب ها خراب میشه بین تمام لب تابها. آیا واقعا از هر پنج نفر یک نفر لبتابش خراب میشه؟این خرابی در چه حده؟این هم مهمه.
اما چیزی که مشخصه کسی که انقدر پول داره یعنی آدم مایه داری هستش و بعد از دو یا سه سال لب تابش رو عوض میکنه..مخصوصا اگر کسی اهل بازی باشه و بعد از دو سال حتما عوض میکنه.
دو سال قبل اچ پی 1105 که دوستم خرید گرافیکش تاپ بود و همه ی بازیها رو بدون مشکل اجرا میکرد اما الان بعد از دو سال گرافیکش جز رده ی متوسط به پایین هست.