پیشنهاد کتاب و توصیه ای مهم !
نقل قول:
من تستای کنکور فصل 1 فیزیک پیش 1 رو از رو گاج سفید زدم. حالا میخوام یه کتاب بگیرم که تست تالیفی بزنم. ولی نمیدونم بین این کتابا کدوم رو بگیرم!؟
2- خیلی سبز (چاپ جدیدش که قراره آخر مهر بیاد ( البته اگه مولفش احمد مصلایی باشه!))ولی تا اون موقع نمیتونم صبر کنم!
3- انرژی اتمی (معلم مدرسه مون گیر داده بگیرید!) به نظرتون خوبه؟؟؟؟؟؟ (البته الان وقت دارم واسه تست! تستاش توپه؟؟؟)
4- فرید شهریاری چطوره؟ (استاد فیزیکمون گفته اینو بگیرید خوبه!!)
الان موندم چیکار کنم!
خواهشا کمک کنید
راستی من کتاب آرایه های ادبی الگو رو دارم و بخش اولش رو خوندم. واقعا عالیه! همه ی دوستام وقتی دیدن حمله کردن کل کتابای آرایه ی کتاب فروشی رو خریدن!!!:27:
راستی یه سوال دیگه؟؟ این کتاب زبان پیش 1 جلدی مبتکران(شهاب اناری) اینجا (قزوین) هنوز نیاوردن!! اگه بخوام اینترنتی بخرم DVDش هم میدن؟ کی تحویل میدن؟ قضیه چند جلد کتاب زبان رو باهم میدن چیه؟
یه چیز دیگه؟ واسه لغت تیک 8 یا واژگان خیلی سبز ؟
واسه لغت فقط و فقط توصیه ی من اینه که "واژه نامه جامع زبان انتشارات همگامان (کانون فرهنگی آموزش)" رو تهیه کنی ! چون به کار بردن لغت توی جمله و مترادف و متضاد و مثال های متنوع رو شامل میشه ! هر 4 سال زبان رو داره !
اما فیزیک پیش 1 : گاج تست های تالیفی هم اون آخرش یه سری داره ! به نظرم الان لازم نیست بگیری تست تالیفی ! توصیه می کنم زیاد دور برتو شلوغ نکنی از کتاب ! کاری که من کردم وچوبش رو هم خوردم ! بهتره که روی کتاب وسواس نباشی ! اگه همون تست های گاج رو چند بار مرور کنی بهتره تا اینکه تست های چند کتاب مختلف رو یه بار کار کنی ! توصیه ی اکثر مشاورها همینه ! سعی کن روی یه کتاب تست زوم کنی و هر دفعه تست های اونو مرور کنی و اشکالات رو برطرف کنی !
راستی گیر دادی به DVD اصلاً وقت نمیشه DVD نگاه کرد ! DVD اش فنون درک مطلب فکر کنم باشه که همون کتابش هم هست !
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
نقل قول:
شما این کتابارو چند مرتبه بخونی متوجه میشی ایادفیلی اصلا حجمی نداره:27:
آره ایاد فیلی فقط فونتش بزرگه :دی ولی آدم از دور نگاه میکنه می ترسه :دی !
نقل قول:
بابا!یکی مارو روشن کنه!
8000 تست زیست شناسی گاج یا زیست خیلی سبز؟
تست تسته فرقی نداره به نظر من پاسخ تشریحی مهمه که هر دوی این کتابها فکر کنم خوب باشن ! خیلی سبز که دیگه خبره ی زیست شناسی هست !