چرا صفحه انتخاب واحد برای من خالیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چرا صفحه انتخاب واحد برای من خالیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا به خاطر سرعت پائین اینترنت شماست
دوستان میدونید تغییر رشته بند ج چیه؟
واسه یکی از دوستان توی اطلاعات جامع دانشجو ترم تابستون رو 6 واحد براش انتخاب کردن و زده ت غییر رشته بند ج !!
نقل قول:
دوستان میدونید تغییر رشته بند ج چیه؟
واسه یکی از دوستان توی اطلاعات جامع دانشجو ترم تابستون رو 6 واحد براش انتخاب کردن و زده ت غییر رشته بند ج !!
تو تغيير رشته بند ج براي تغيير رشته دانشجو ميان ارديبهشت ثبت نام ميكنن و تو امتحاناي ترم تابستون يه سري درس رو ازش امتحان ميگيرن و اگه قبول شه بايد بره اون رشته ديگه
براي اين دوستتون احتمالا درخواست تغيير رشته ثبت شده كه براش اينجوري زدن
حالا اگه شهریه رو واریز نکنه و امتحانشو نده مشکلی پیش میاد یا نه همون رشته ی قبلیش میتونه ادامه بده؟نقل قول:
من خودم تغییر رشته ی بند ج تابستون قبل شرکت کردمنقل قول:
طبق تایید صحبتهای آقای hamidras باید عرض کنم . . . واسه تغییر رشته ی بند ج . . . . چند درس پیش نیاز رشته ی جدید رو باید پاس کنی در صورت آوردن معدل بالای 12 میتونین به رشته ی جدید منتقل شین
بله اگه شرکت نکنه میتونه همون رشته ی قبلی ادامه بده
جای نگرانی نیست
البته شهريش ميره رو بدهيش! ترم بعدش بايد بده!نقل قول:
حالا اگه شهریه رو واریز نکنه و امتحانشو نده مشکلی پیش میاد یا نه همون رشته ی قبلیش میتونه ادامه بده؟
سلام دوستان این که جلوی هر درسی که امتحان دادیم نوشته: تایید استاد یا قبول یا تایید نشده مفهومش چیه تو گدوم مرحله میشه به درسی اعتراض داد فرصت برای تغییر نمره هست؟
لطفا از دوستان یکی منو راهنمایی کنه دقیقا چطور باید به نمره درسی اعتراض بدیم؟
از کدوم قسمت سایت گلستان باید اعتراض بدیم؟
واسه اعتراض به قسمت اطلاعات جامع دانشجو میری بعد ترم رو انتخاب میکنی . . . اگه درسی قابل اعتراض باشه با اومدن روی نمره اون درس زمانش مشخص میشه و با کلیک بر روی نمره به صفحه اعتراض منتقل میشی . . . الان فک نمیکنم بشه درسی رو اعتراض زد . . .نقل قول: