سلام. نمیدونم جای درست مطرح میکنم سوالم رو یا نه.اگر درست نیست لطفا لینک بدید.
با 24 تومن پول و اینکه دست دوم بودن واسم مهم نیست...
نظر خودم به مگان و اوانته است...کدوم پیشنهاد میکنید؟
ماشین دیگه ای هم معرفی کنید ممنون میشم.
سلام. نمیدونم جای درست مطرح میکنم سوالم رو یا نه.اگر درست نیست لطفا لینک بدید.
با 24 تومن پول و اینکه دست دوم بودن واسم مهم نیست...
نظر خودم به مگان و اوانته است...کدوم پیشنهاد میکنید؟
ماشین دیگه ای هم معرفی کنید ممنون میشم.
نقل قول:
سلام دوست من.
با توجه به اینکه ملاک های خودتون رو مشخص نکردین به ترتیب:
1.هیوندای اوانته
2.رنو مگان
3.ماکسیما
مگان رو گزینه دوم قرار دادم چون باید نمونه 1600 cc رو بخرید.اگر بودجه تون رو 30 میلیون تومان
بود مگان 2000 گزینه اول بود.
یا سلام
ببخشید دوستان رفتیم نمایندگی ایران خودرو این کاغذ رو تحویل داد که فروش مرداد ماه همین ها هست بعد گفتیم تندر 90 فروش ندارید گفت نه متقاضی زیاد هست فعلاً نمیفروشیم ثبت نامش پر هست بعد گفت برید نمایندگی سایپا برای تندر 90 رفتیم اونجا اونا هم گفتن تا آذر ماه خبر نیست فعلاً از تندر 90
دیگه کلاً بیخیال تندر 90 شدم حالا تو گزینه های این ورق بهترین خودروی خانواده که فضای خوبی داشته باشه چیه دوستان لطفاً کمک کنید قیمتشون اصلاً مهم نیست دوستان تا 19 ملیون مشکلی نیست منظور با این قیمتهای توی این کاغذ مشکلی نیست ولی بیشتر نشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واینکه این هم سایت ایران خودرو هست که فروش ویژه مرداد ماه رو زده برای خرید اینترنتی دوستان تو این ها کدوم رو انتخاب میکنید منظور تو 206 صندوقدار رو میگم که تو اون لیست هم باشه
راستی فروش نقدی چیه؟؟؟
پیش فروش چیه دیگه دوستان که زده ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
206 اس دی وی 8 فول ترین نمونه صندوقداره! البته میتونید وی 9 هم بگیرید که دنده اتومات هست و فکر کنم یه
500 دیگه باید بزارید رویه پولتون!
راستی اگه فضای سرنشین براتون خیلی مهمه مخصوصا سرنشین های عقب میتونید رویه سمند EF7 هم فکر کنید حدود قیمتش هم 16700 هست:46:
نقل قول:
سلام دوست من.
اگر بخوای از طرح ایران خودرو استفاده کنید به ترتیب:
1.پژو 206 SD V8
2.سمند LX EF7
3.پژو 206 تیپ 6
4.پژو 207 اتوماتیک
اینا بهترین گزینه های فروش این ماه شرکت هستن.اگر میخوای نقدی خرید کنید
بهتون پیشنهاد میکنم از نمایشگاه های اتومبیل 206 SD V9 رو بخرید اما اگر می خوای اقساطی
بخرید موارد بالا مناسبن.
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------
رفیق V9 تو شرایط این ماه شرکت نیست.نقل قول:
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
فروش نقدی و اعتباری همون شرایط اقساطی شرکت هست و تحویلش 20 روزه 30 روزه 45 روزه هستنقل قول:
پیش فروش تحویلش ماه های دیگه یا حتی سال دیگه هست که سود مشارکت و از این حرفا داره.
خیلی ممنون ولی تو اون کاغذه که عکسشو براتون گذاشتم کدوم هست آخه هیچکدوم از موارد ایربگ و ... رو اون تو نزده دوست گرامی یه وقتی سفارش ندیم بعد از تحویل ببینیم هیچی از آپشن ها رو نزاشتن آخه چرا مثلاً روی مدل v2 نوشته ایربگ برای راننده و سرنشین ولی جلوی اون ننوشته چیزی؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز میخواهیم نقدی بخریمنقل قول:
ببین دوست عزیز وی 8 فولترینش هست! یعنی دوتا ایربگ ترمز 4چرخ دیسکی کولر و بخاری دیجیتال و ... بعدش ممکنه با وی 8 کلاس 2 8 و... مواجه بشین تفاوت اینا تویه زه های هم رنگ بقل یا دستگیره های هم رنگ بدنه و یا قطعات دکوراتیو طرح چوب و... هست!نقل قول:
خیلی ممنون ولی تو اون کاغذه که عکسشو براتون گذاشتم کدوم هست آخه هیچکدوم از موارد ایربگ و ... رو اون تو نزده دوست گرامی یه وقتی سفارش ندیم بعد از تحویل ببینیم هیچی از آپشن ها رو نزاشتن آخه چرا مثلاً روی مدل v2 نوشته ایربگ برای راننده و سرنشین ولی جلوی اون ننوشته چیزی؟؟؟؟؟
تویه آپشن های اصلی همه ی وی 8 ها فولترین و یکی هستن!
دوست من خوب اگر میخوای نقدی بخری چرا وقت صرف شرکت میکنی؟نقل قول:
برو از بازار راحت sd v9 رو بخر حالشو ببر.
V9 رو شرکت نداره تو این ماه.من فکر کردم شما میخوای به صورت چکی بخری.
دوستان یه لحظه از نظر قیمت به این دو ماشین نگاه کنید .چرا سمند ال ایکس پایه گازسوز از 206 تیپ 6 ارزونتره؟؟ 206 تیپ 6 مگه چه برتری هایی داره که رو قیمتش میذاره؟