مدلهاش زياده ولي اگه خواستي بگيري از جاهاي معتبر بگير و از فروشنده تضمين بخواه.نقل قول:
مدلهاش زياده ولي اگه خواستي بگيري از جاهاي معتبر بگير و از فروشنده تضمين بخواه.نقل قول:
نقل قول:
من 10 تومن گرفتم ..البته روي كنسول..... جنسش هم خوبه..:10:
سلام ميگم مگه اين كابل براي هر دو كنسول مشتركه؟ يعني از يه كابل ميشه براي هر دو كنسول استفاده كرد؟نقل قول:
آره دوست عزيز براي هر دو كنسول مشترك هستش ...نقل قول:
اونجا به علت قانون کپی رایت نمایندگی مایکروسافت وجود داره و به همین دلیل به قیمت مایکروسافت عرضه می شه ... !نقل قول:
فکر کنم تو سوئد کنسول گرونتر باشه..
این دیگه از اون صحبت ها بود ...
عزیزم کنسول هایی که تا 1 روز یا 1 هفته خراب بشند جزء خرابی های مایکروسافت حساب می شن ولی جزء آمار چاسپر حساب نمی شند و خرابی ساخت حساب می شه و مایکروسافت پس می گیره ولی عملا توی ایران ...نقل قول:
سلام دو روز پیش دوست من یه ایکس باکس آرکد گرفت که بعد از روزی 2 ساعت بازی کردن 3چراغه شد .
خودم هم چکش کردم نو بود وقتی اوردش همه چیز ها هم با برد جسپر یکی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من هم دیروز یه آرکید جاسپر خریدم میخواستم ببینم اکانت گلد برای لایو یکماه رایگان روش هست؟ چون زنگ زدم از فروشنده گفت ارکید اکانت رایگان نداره
نقل قول:
اره دوست عزیز شما میتونی یک ماه رایگان بازی کنی
نقل قول:
نه دوست عزیز راس میگه چون ما از دبی می گیریم به دو علت از سوید ارزونتره:
1- تبدیل پولی امارات
2-چون مثلا اقای شامی عمده و به تعداد زیاد می گیره فروشنده دبی باهاش ارزون حساب می کنه ولی وقتی شما از سوید 1 یا 2 تا کنسول می گیری دیگه واست عمده حساب نمی کنه.
[quote=halflife g;3729014]اره دوست عزیز شما میتونی یک ماه رایگان بازی کنی
آقا پس چرا فروشنده میگه اکانت نداره آرکید جاسپر؟ یعنی ممکنه دست دوم بهم قالب کرده؟:41:
در ضمن من وقتی رفتم تو مغازش گفت این فقط کپی خور شده بقیه جنسامون باید کپی خور بشه که کار خودمون نیست
دوست عزيز شما با اون ايكس باكس وقتي به ايكس باكس لايو كانكت بشي يك ماه بهت مجاني اكانت ميدهنقل قول:
شما امتحان كنيد اگر 1 ماه مجاني نداد معلومه دست دوم بوده :46:
آقا من الان اینترنت پرسرعت ندارم با دایل آپ میشه فهمید؟