دوستان چند روزه پینگم با 4g افتضاح شده...همش بالا پایین میشه packet loss دارم...نمیشه بازی کرد اصلا
چه مرگش شده باز؟؟
دوباره سیستم جدید معرفی کردن گند زدن به قبلی که همه برن جدیده رو بگیرن
Printable View
دوستان چند روزه پینگم با 4g افتضاح شده...همش بالا پایین میشه packet loss دارم...نمیشه بازی کرد اصلا
چه مرگش شده باز؟؟
دوباره سیستم جدید معرفی کردن گند زدن به قبلی که همه برن جدیده رو بگیرن
تو نواحی جنوب غربی مشهد مثل فکوری، آب و برق، هاشمیه من تست که کردم، سرعت دانلود تو مایه های 300-400 کیلوبایته نهایتا. برای دوستان مشهدی که ساکن این نواحی هستن هم همین وضعه؟ و آیا ایرانسل فکری براش داره؟ دقیقا طرف دیگه بولوار وکیل اباد مثل دانشجو و دانش آموز و نمایشگاه و اینا فکر کنم سرعت دانلود در بدترین شرایط بالای یک مگابایت بر ثانیه هست. تو شاندیز که تا دو مگابایت بر ثانیه هم میره.
منم جدیدن مشکل دارم. :((نقل قول:
سلام تو برنامه open signal تو نقشش فقط انتن های ایرانسل نشون میده یا همراه اول هم هست اخه 100 متری ما یه انتن 4g هست ولی به 1 کیلو متر اون ور تر وصل میشه
منم دیشب چهار دست فیفا زدم سه دستش افتادم بیرون !نقل قول:
وای چه زوری داره وقتی یهو از بازی پرت میشی بیرون:n34:
دوستان این مودمهای یواسبی 3g و 4g خوبن? در دریافت سیگنال آیا بهتر از خود گوشی عمل میکنن? کلا ارزش خریدن دارن?
طی ماه های گذشته منم برای همین مناطق چندین بار زنگ زدم ولی فایده ای نداشته. خونه پدرخانمم که فکوری (آب و برق) هست خیلی مشکل داره معمولا دانلود زیر ۴۰۰ هست و قطعی زیاد داره ولی سمت خونه پدرم (نوفل) تا ۴ مگابایت برثانیه هم دانلود داشتم.نقل قول:
ضمن اینکه اوضاع مشهد به نسبت تهران (دائم در رفت و آمد هستم)خیلی افتضاح تره! یک سری زمان ها هست با اینکه پینگ داری ولی سایت ایرانسل هم حتی باز نمیشه!
چندان فرقی نداره (مگه این که گوشی تون +H نداشته باشه)نقل قول:
ولی اگه نگران باطری گوشی تون هستید و ساعات زیادی از 3G و 4G استفاده می کنید بهتره برای ثبات بیشتر و عدم نگرانی از بابت باتری موبایل از مودم استفاده کنید
ترجیحا هم سعی کنید دست دوم بخرید. مودم ـه دیگه گوشی نیست که مشکل زیادی پیدا کرده باشه فروشنده بخواد بفروشه معمولا هم به خاطر عدم آنتن دهی دکل میفروشن بعد یه هفته!
با دست اولش از لحاظ قیمت خیلی فرق میکنه
گوشیم که +H داره منتها تو خونه هی سوئیچ میشه رو H گفتم شاید این ا دریافت سیگنال بهتری داشته باشن . پس فرق اون مودمهای 4G گرونتر با این یواسبیها چیهنقل قول:
خب باید چکار کنم تا سرعت آپلودم درست بشه؟نقل قول:
من به فرکانس ۲۶۰۰ وصل میشم ولی درست برعکسهنقل قول:
دانلودم بین ۱-۴ مگابیته ولی اپلودم ۱۵ مگابیت میره
ربطی به فرکانس نداره
Sent from my iPhone 6s+
دوستان همگی به 195 شکایت کنیم تا حساب کار دستشون بیاد
والا كار خاصي نميشه كردنقل قول:
اگه مودمتون انتخاب باند داره
باند رو ١٨٠٠ انتخاب كنيد
اون باند اپلود يهتري داره
مسخره کردند خودشون رو. از وقتی که این اینترنت کذایی ثابت اومده تقریبآ همه ی روزها نزدیک 2 شب که میشه میزنه no sevice. قبلش فول آنتنه ولی یکدفعه هم تری جی و هم فورجی قطع میشه. این همه پول دادیم برای فورجی اون موقع این طوریه. هر چه عید فطر بهمون حال دادند، حالا دارند حالمون رو می گیرند.
به مشاور آنلاین که مشکل رو گفتم، گفت شبکه در منطقه تون در حال آپدیته.
امشب اینجا سرعت خوب شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sent from Huawei mate 8
من فکر می کنم که باند زیر ساخت ندارن اینا و گرنه سرعت fdd رو پایین نمی برن
مجبورن با tdd شیر کنن . خب سرعت پایین میاد
مودم های دسکتاپ مثل TP-Link Archer Mr200 که 500 هزار تومان قیمت دارند تنها به دلیل دو آنتن 3db و 4 خروجی لن و 3 آنتن داخلی وای فای ـه!نقل قول:
پس اگر سرعت تون فاجعه است مثلا 1 مگابیت با این مودم گرون قیمت (که اگه ایرانسل بسته هاش رو برداره باید اوراقش کرد) نهایتا 8 مگابیت میگیرید
و در صورتی که سرعت تون 20 مگابیته نهایتش میشه 24 مگابیت که با توجه به قیمت گزافش نمی ارژه
به جز برای کسانی که دائم خونه عوض می کنند
من گرفتم. البته تهران نیستم.نقل قول:
سرعتش از نت داخل هم فاجعست چه برسه به خارج.
تماس گرفتم با اپراتور بررسی کنن. فعلا که میخوان بررسی کنن.
سرعت دانلود زیر 4مگ. سرعت اپلود 500 کیلو.
کلا این اینترنت ثابت چه فرقی با اینی که الان ما داریم روی گوشی داره؟ خب اون سیم کارتو مگه نمیشه تو گوشی گذاشت؟
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
منم همین مودم رو دارم از اواسط مرداد سرعت آپلودم 1 مگابیت شده! آی پی هم همیشه روی 5.120xxx ست میشه از اون موقع.نقل قول:
قبلا تا 14 مگابیت آپلود میکرد الان کم شده. هر چی هم به پشتیبانی میگم زیر بار نمیرن
من با همین رنج ای پی اپلودم خوبه تا 25 مگم میرهنقل قول:
sent from Huawei mate 8
گفتن که این مشکل با آپدیت فریمور رفع میشه،اگر آخرین فریمور نصب نبست یه امتحانی بکنین،ضرری نداره.نقل قول:
به گزارش کلیک، شما می توانید از طریق امکانات وب سایت opensignal از پوشش دهی دقیق تمامی اپراتورها در سطح جهان از خدماتی مانند ۳G ، ۲G و ۴G در منطقه خود مطلع شوید .جهت استفاده از این سرویس به منظور مشاهده مناطق تحت پوشش اپراتور ها به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کرده و ابتدا نام شهر خود را وارد کرده و سپس با کم کردن زوم نقشه شهر خود رو ابتدا پیدا کرده و بعد روی شهر خود زوم کنید. با افزاش زوم و شناسایی بهتر نقشه از سیگنال ها، در کنار صفحه در کادری مشکی اپراتور های مختلف ظاهر میشوند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما می تونید در بالای کادر مشکی رنگ (پایین سمت راست صفحه) با تیک زدن هر کدام از شبکه ها (۲G 3G 4G) جستوجو رو محدود تر بکنید .
در این نقشه مناطقی که رنگ قرمز مشخص شده اند نشان دهنده سیگنال قوی این خدمات می باشد و رنگ ابی نشان از ضعیف ترین سیگنال موجود می باشد که در ان منطقه وجود دارد .
من فریمور این مودم D-Link DWR-953 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Router رو از طریق این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اپگرید کردم اما ورژن فریمور از V2.03
تبدیل شد به V2.00 الان وایفای 5 گیاهرتز فعال نمیشه راهی هست بشه برگدوندش؟
چرا سرعت دانلود اومده پایین ...نرسان سرعت زیاد شده!!!!:n04:
ابی نداریم سبز یعنی قوی قرمز هم ضعیف:n01:نقل قول:
اين ورژن با دستگاه شما سازگار نيست مدلهاي ايران مدلنقل قول:
A1
هستند
اما اين ورژن
A2
هست!
آخرين ورژن اين مودم هموني هست كه روش هست
شانس اوردين مودم كار ميكنه!
قبل اپگريد بايد دقت كنين!
کار میکنه اما وایفای 5g از کار افتاده در ضمن روی کارتن محصول نوشته h/w ver a2 f/w ver 2.03نقل قول:
سلام. دوستان این طرح صد گیگ یکساله ایرانسل در عمل 4 تا 25 گیگ سه ماهه ست یا مثلا میشه کل اون رو در سه ماه مصرف کرد؟
طبق مشخصات فریمور سایت ورژن سخت افزاری مودم باید a2 باشه که برای شما هم همینطوره. پس آپگریدت اشتباه نبوده . اگر اشتباه بود مودم اصلا کار نمیکرد . یه بار ریست فکتوری کننقل قول:
میتونی یه هفته ای هم مصرفش کنینقل قول:
سیگنال من بامودم e3372 بهتر هست تا با گوشی y320 مدل گوشی شاید پایینهنقل قول:
در کل قطعی با مودم کمتر هست برای من
من هزینه کردم مودمd100گرفتم دوباره هزینه کردم انتن ts9گرفتم که هنوز به دستم نرسیده رفتم 15متر کابل لن گرفتم برای اندروید باکس که سرعت بالاتری داشته باشم بعد دیروز صبح با یک مودم دیگه وصل شدم به همراه اول سرعت بالای 20مگابیت به من میده اونم توی تری جی بعد توی ایرانسل زور می زنه میشه 5مگابیت توی رایتل هم سرعت دانلود بالای دومگابایت هست
به غلط کردن افتادم با ایرانسل اگه سایر اپراتورها قیمت رو بیارن پایین بسته مناسب بیارن ایرانسل به شدت دچار افت کاربر میشه چون به لحاظ سرعت واقعا افتضاحه
دوخیابون بالاتر که مغازه دارم قبلا دو مگابایت سرعت دانلود داشتم الان فول انتن شده دو مگابیت البته با تری جی
فورجی تست کرده بودم قبلا سرعتش پایین بود پوشش مناسب نیست
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
درست شد دوستان لینک نسخه فریمور 2.03 رو پیدا کردم و مشکل حل شد .
سمت ما هم الان نمیدونم دارن چیکار میکنن یه چند دقیقه سرعت و انتن دهی فورجی خوب شد اما الان اصلا دیتا هم نداره شانس که نداریم احتمالا سمت انتن رو تغییر دادن
تا حدی بهتر هست ولی نه اونطوری که فکر کنید سرعت یا آنتن چند برابر میشه. من مودم USB هوواوی 8372 دارم با گوشی یک تا دو خط آنتن4g دارم با مودم 3-4 خط. در کل مهم کیفیت ارائه سرویس تو منطقه شماست آگه خوب نباشه مودم یک ملیونی و دوتا خط آنتن بیشتر هم کار زیادی برات انجام نمیده. کیفیت که خوب باشه با همون یکی دو خط آنتن هم سرعت خوبی داری .نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سرعت من که نهایت قبل ازین صحبت کم شدن سرعت ها نهایت از 8 مگ بیشتر نمیشد(4G با گوشی)این در حالیه که 3Gهمراه اول هم تقریبا 8 مگ سرعت رو میده!
پس اینطوری که میگین به نظرم مودم بهتره. تو خونه ما هم فقط ایرانسل 3g داره همراه اول و رایتل که کلا مرخصن . بد از کجا بفهمیم تو خونه تحت پوشش 4g ایرانسل هست یا نه الکی مودم نگیریمنقل قول:
با گوشی و سیم کارت ایرانسل#20* را بگیرید میگه منطقه شما تحت چه پوششی می باشدنقل قول:
نقل قول:من هر وقت مشهد می یام به دوستی در بلوار فکوری در همسایگی بوستان آسمان سر می زنم. دو هفته پیش که مشهد بودم و چند ساعتی مهمان این دوست بودم با مودم E3372 در این منطقه تست سرعت گرفتم که حدود 35 مگابیت در ثانیه شد.نقل قول: