اقایون من نتم رو از 2 مگ کردم 1 مگ اما خطم هنوز روی 10 مگ هست و هی downstrom 0 میشه و لینک میپره
کسی پیشنهادی نداره ؟ یعنی چی این وضع
Printable View
اقایون من نتم رو از 2 مگ کردم 1 مگ اما خطم هنوز روی 10 مگ هست و هی downstrom 0 میشه و لینک میپره
کسی پیشنهادی نداره ؟ یعنی چی این وضع
دوستان این سرویسها که 12 ماهه هست اگه زودتر از موعد درخواست جمع آوری بدیم چقدر جریمه داره
اخه مخابرات یه جورایی اینترانت هست .فقط روی سایت های داخلی سرعت کامل رو میده .اینترنتش مثل وایمکس میمونه هم سنگین کار میکنه هم سرعتش کمه .دلیل ارزونتر بودنش هم همین کیفیت بدشه وگرنه من هر جا شاتل و پارس کار کردم سرعت نت خارجشون بالای 2 مگ بوده فقط مخابرات که از خارج پوکیدس .روی هر ای پی هم یه جور پینگ و سرعت میده اعصاب نذاشته برامون.نقل قول:
پارس انلاین هم الان سرویس 128 با 5 گیگ ترافیک 17000 تومن میده سرعت هم تا 16 مگ باز میزاره اما بستگی به پهنای باند پارس انلاین در مرکز مخابراتی منطقه شما داره (پارس انلاین در اکثر مراکز مخابراتی کمبود پهنای باند داره)نقل قول:
مخابرات همینطور که گفتید قطع و وصلی و اینترانتی شدن زیاد داره
تازه مخابرات مثه بنز حجم میخوره
من که چند ساله مشترک مخابراتم و در کل راضیم وگرنه تا حالا رفته بودم شرکت دیگه , حتی چند ماه پیش خونه رو عوض کردیم باز رفتم از مخابرات نت گرفتم چون چند سال قبلش خیلی راضی بودمنقل قول:
قبلا که ایپی ها ازاد بودن که کیفیت نتش خیلی خوب بود نسبت به بقیه شرکتا بغیر از سرعت روزانش که اسمی بود و اونم واسه من مهم نبود
الانم که ایپی ها محدود شدن بغیر از ابان و اذر که خیلی اذیت شدم الان حدود 5 ماهی میشه نت همیشه برام با ثباته و سرعت در تمام طول روز ثابته حتی شبانه , پینگ هم به نسبت خوبه البته تا قبل اینکه اپ استریما رو پایین بیارن پینگ بهتر بود
نمیدونم اما شاید از شانس خوبم هم باشه که گروه خوبی افتادم
اما یکی از دوستام هم هست تا دو سال پیش شاتل بود و به اصرار خودم اومد مخابرات الانم گروه تقریبا بدی افتاده گروه 5.223 و 37 ولی با این وجود باز تمدید میکنه بهش میگم چرا میگه بهتر از اینجا جایی نیست:n31: البته اینم بگم اونم مثل من شبانه واسش مهمه شاید به همین خاطره جای دیگه نمیره
سلام دوستان
من واسه اولین بار میخوام adsl بگیرم.اگه کسی در مورد مخابرات اندیمشک راهنمایی کنه ممنون میشم.الان از مبین نت استفاده میکنم.ولی سرویساش گرونه.زیاد اهل دانلود با حجم بالا نیستم.بنا براین سرویس رایگان شبانه واسم مهم نیست.فقط میخواستم بدونم مخابرات واسه وبگردی خوبه یا نه.وضعیت قطع و وصلش چطوره.کلا با مبین نت مشکلی ندارم غیر از اینکه هزینش نسبت به adsl دو برابره.
بلاخره فهمیدم چرا موقع شب IP قطع میشه و میره روی IP 37
مخابرات به اندازه حجمی اصلی که براتون باقی موند میزاره در شب با سرعت بالا دانلود کنید بعدش اینترنت قطع میشه و میره روی ای پی 37 کسایی که پارس انلاین بودن میدونن چی دارم میگم
چند شب اینو تست کردم تا مطمئن بشم
ای تو روحت مخابرات :n34:
منظورتون اگه کسی اعتبار اینترنتش 4 گیگ باشه به اندازه 4 گیگ میذاره شب با سرعت بالا دانلود کنه بعد میندازه رو ایپی 37.221؟من فکر نمیکنم اینجور باشه واسه من که اینجور نیست.نقل قول:
برا منم اینجور نیستنقل قول:
اونوقت چجوری این اتفاق همیشه ساعت 3 میفته؟:n13:
گهیچ ربطی نداره. من خودم بعضی روزا سرعتم 500 بعضی روزا 220. منظورم تو تایم شبانه هست. حکمتش چیه نمیدونم. اما هر چی هست میدونم ربطی به میزان حجمی که داریم ندارهنقل قول:
من چهار شب پشت سر هم تست کردم دقیقا به مقدار حجم باقی ماننده که میرسید قطع میشد شاید گروه من اینجوریه ولی اول ماه که حجم شارژ میشه قطعی نیست البته اینو باید تو دوره بعدی ببینم تو دوره قبل هم این وضعیت بودنقل قول:
سه قطع نمیشه که سرعت میاد پایین بحث من قطعی که باعث تغییر ای پی میشه اونو میگمنقل قول:
همه چی به ای پی ربط داره ولی این دیسی هست که میفته مال اینه اینم مدرک! از 577 تا 63 تا کم کن تا ب مقدار حجم باقی مانند برسی ، تصادفی نیست اینو چند بار امتحان کردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل چیزی که به چشم دیدم رو من قبول دارم
اینکه ip رو تغییر میدن من قبول دارم. حتی واسه ما که 5.233 هستیم طرفای ساعت 2 تغییر میدن. حالا مال تو از 2.18 پریده روی 37. مال ما تو گروه خودمون تغییر میکنه یعنی 5.233 توی همون رنج تغییر میکنه و سرعت اسمی میشه. اما هر شب اینطور نیست. مثلا چند شب پیش 6 گیگ دانلود کردم درحالی که 500 مگ بیشتر حجم نداشتم.
هر چی هست زیرسر ریست کردن ip. مهم نیست ip خوب بگیری یا بد. کلا 2 به بعد هر ip وصل بشی سرعت میاد پایین. البته بعضی روزا
خوب این دقیقا همون شکل پارس انلاینه که موقع شب بر اساس حجم قطع میکنن ، یک دفعه قطع نمیکنن مثلا بیان یه دکمه رو فشار بدن همه یک دفعه قطع بشن ای پیشون عوض بشه باید دلیلی برای کارشون داشته باشن ، موقع شب هم که فقط ای پی 37 میادنقل قول:
برای من ای پی های زیر میاد
172
2.185
5.233
37
که 172 با 37 اشغالن سرعت ندارند
این ایپی های که رقم سومشون تک رقمیه مثل همین 2.185.5 کیفیتشون چطوره مثل پینگ و تک کانکشن و ...؟نقل قول:
اگر میتونی از اسپید تست سرور لندن و فرانکفورت با تک رقمی ها تست بزار ببینم کیفیتشون نسبت به قبل چطور شده
به زور تونستم این پست رو بنویسم
(از اول عید اوضاع خراب بود ولی دو سه هفتس وضع خیلی خراب شده)
دوستان این ترافیک رزرو که با خرید حجم به صورت جدا اومده رو چطور میشه فعال کرد ؟
این چند وقته شبا اصلا نمیتونم بزارم واسه دانلود
جریان چیه ؟
اصلا سرعت نداره
سلام دوستان.
راهی هست که بشه از درون تنظیمات مودم، مودم رو خاموش روشن یاریست کرد؟
بدون بهم خوردن تنظیماتش.
وقتی به یک گیگ رسید قابل استفادسنقل قول:
اره معمولا همه مودم ها ریبوت رو دارننقل قول:
تنظیمات رو بهم نمی ریزه ؟
نمیخاد از دوباره کانفیگ کرد؟
اگه هست کجاشه توی مودم دی لینک؟ کدوم قسمت؟
سلام دوستان
من واسه اولین بار میخوام adsl بگیرم.اگه کسی در مورد مخابرات اندیمشک راهنمایی کنه ممنون میشم.الان از مبین نت استفاده میکنم.ولی سرویساش گرونه.زیاد اهل دانلود با حجم بالا نیستم.بنا براین سرویس رایگان شبانه واسم مهم نیست.فقط میخواستم بدونم مخابرات واسه وبگردی خوبه یا نه.وضعیت قطع و وصلش چطوره.کلا با مبین نت مشکلی ندارم غیر از اینکه هزینش نسبت به adsl دو برابره.
اگر ریبوت خالی باشه نه به هم نمیریزهنقل قول:
ولی اگر factory default رو بزنی به هم میریزه
مودم دی لینک نداشتم نمیدونم چجوریه
نمیشه نظر خاصی دادنقل قول:
بستگی به گروه داره بعضی گروه ها بهترین کیفیت و کمترین قطعی رو دارن بعضی دیگه هم وضعیتشون خرابه
از این قسمت دیگه؟ درسته؟
پایینش گزینه Restore defualt setingt هم داره.[
اره همینو بزن مشکلی ندارهنقل قول:
سلام دوستان
کسی هست از آبادان که نت مخابرات داشته باشه ؟ وضعیت قطعی و سرعت دانلودش در ساعات رایگان و غیر رایگان چقدر هست ؟ ساعات دانلود شبانه 1 تا ۶ صبح هست ؟
بیشتر سرعت یک مگ مد نظرم هست ...
ممنون بخاطر راهنماییتون.پس یه جورایی شانسیه.قراره مخابرات مودم رایگان هم بده.البته اگه قرارداد یکساله ببندم.با این حساب به نظر میرسه بهتر باشه قرارداد یکساله و مودم رو بیخیال بشم.نقل قول:
صبح وضعیت نت خراب بود پینگ بالا و تایم اوت زیاد
یکبار هم ایپی پرید پینگ با تهران هم شده بود 500
این اقای رضا که توی تاپیک ایرانسل فعالیت میکنه میگفت که داشتن توی اهواز شبکه ملی اطلاعات رو راه مینداختن
اما الان وضعیت خوب شده
اقا حامد و اقا شایان ، ایا این اتفاقی است؟
گفتم ب شما که بر اساس حجم باقی مانده قطع میکنن
نمیدونم والا شاید گروه شما اینجوری شده باشهنقل قول:
راستی اون تستایی که قرار بود با ایپی های تک رقمی بزاری چی شد چرا نزاشتی؟:n33:
شما یک کاری بکنید من میگم شاید جواب بده.
مودگ رو روشن بزارید برای 48 ساعت. به هیک عنوان خاموش نشه و ارتباط لینک قطع نشه. ارتباط لینک منظورم چراغ مخابرات که روی مودم هست. هر اتفاقی افتاد سیم رو قطع نکنید یا روشن خاموش نکنید. ببینید بعد از 48 ساعت توی شبانه چه اتفاقی میافته.
این تک رقمی مال ای پی 37 استنقل قول:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=174ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=174ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=185ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=173ms TTL=45
اینم ای پی 5.233 است
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=299ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=298ms TTL=40
ای پی 2.185 نیومد برام
مودم همیشه روشنه فقط برای تغییر IP اونم از درون مودم قطع و وصل میکنم باشه انجام میدم الان روی ای پی 5.233 هستمنقل قول:
خوب دوست عزیز حالا شما که انچام دادی میشه بگی کدوم سایتها تو آی پی 37 برا ریموت آپلود از همه بهترن یعنی تو کدوم سایتها آپلود کنیم شبا بهتر دریافت میکنیمنقل قول:
خوب ایپی 37 واسه خودم هم میاد:n02:نقل قول:
منظورم این بود با ایپی 2.185 که رقم سومش تک رقمی باشه تست بزاری که وضعیتشو ببینم:n33:
اگر تونستی از سایت اسپید تست سرور لندن و فرانکفورت هم تست بزار
اون کار رو از تو مودم هم انجام نده. کلا بزار ip تابت بمونه. تغغیرش نده. حتی اگه اون اتفاق هر موقع افتاد ( منظورم از اون اتفاق قطع شدن توسط دیتا هست شبیه همون عکس که گذاشته بودی ساعت 2.30 شب یه دفعه قطع شده بود) اگر اینطور شد ولش کن. بزار خودش ip بگیره و تغییر نده بزارررو همون ip بمونه.نقل قول:
اینجا کسی 5 مگ داره ؟
دوستان من 2 تا خط دارم
یکی های وب و یکی هم مخابرات
مخابرات واقعا بدرد نمیخوره
من مخابرات رو گرفته بودم واسه بازی انلاین . که الان اصلا نمیشه بازی کرد باهاش
و دانلود شبانش هم که اصلا بدرد نمیخوره
دقیقا سره 400 مگ ایپی عوض میشه ، قبلا هم که اینطور نبود سره ساعت 3 بامداد ایپی عوض میشد
90 درصد مواقع هم ایپی 37 میاد ، که با این ایپی ا90 % سایتا باز نمیشن
یکیش سافت 98 و 4 اپلود و ......
تو روز هم همینه 400 مگ دانلود میشه و ایپی عوض میشه
الان هم میخوام به جای مخابرات از یه شرکت دیگه بگیرم
به نظرتون واسه گیم چه شرکتی خوبه ؟
صبانت پینگش فوق العادست صبانت بگیرنقل قول:
برای گیم صبانت