از طریق پنل درخواست بدید همانروز کاری نهایتا ظرف ۲۴ ساعت خودشون با شما تماس میگیرند که ایا اطمینان دارید جهت جمع اوری یا خیر و در صورت تایید جمع اوری میشه، نیاز به مراجعه حضوری نیست.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
از طریق پنل درخواست بدید همانروز کاری نهایتا ظرف ۲۴ ساعت خودشون با شما تماس میگیرند که ایا اطمینان دارید جهت جمع اوری یا خیر و در صورت تایید جمع اوری میشه، نیاز به مراجعه حضوری نیست.نقل قول:
چرا از سایت مخابرات میخوام ثبت نام کنم همون اول که شماره میدم ارور میده؟ و این که مخابرات هزینه رانژه دریافت میکنه؟
چه اروری دریافت میکنید؟ خیر مخابرات برای رانژه و جمع آوری در حال حاضر هزینه دریافت نمیکنهنقل قول:
خطایی در سیستم جامع رخ داده و امکان ثبت نام وجود ندارد ، سامانه شسکام ۱۰نقل قول:
خب مشخصه که ارور از پرتال مخابرات هست و این نوع ارورها موقت هست، یا صبر کنید و ساعات اینده تلاش کنید جهت ثبت نام و یا تماس بگیرید با ۲۰۲۰ و ثبت نامتون رو انجام بدید.نقل قول:
من پیشگامان بودم گرون کرده جمع آوری کردم ، میخوام بیام یا مخابرات یا داتک ، اوضاع چیز شکن ها توی مخابرات چطوریه؟ مخابرات تهراننقل قول:
اره من از طریق پنل تغییر سرویس زدم و سرویس قبلیم هم سرشار بوده ولی هر سرویسی میتونستم انتخاب کنم چه سرشار چه سحر خیز و غیرهنقل قول:
من که 8 مگ طرح غزال دارم ، خواستم تو پنل سرویس رو به رنگین نت تغییر بدم که امکانش نبود ، وقتی تو پنلم به پشتیبانی تیکت زدم گفتم تغییر بدید ، پشتیبانی گفت امکان پذیر نیست باید زنگ بزنی به 2020 درخواست بدی! وقتی که با 2020 تماس گرفتم گفتم سرویس غزال هست و به رنگین نت تغییر بده ، طرف گفت ما نمی تونیم انجام بدیم ... باید مالک خط حضوری بره مرکز مخابراتی اونجا حضوری درخواست بده!!! جالبه اینها یه کار به این سادگی رو انجام نمیدن ... اونوقت برای تغییر یه سرویس ساده میگن مالک خط باید وقت بزاره حضوری بره!!!نقل قول:
میگفتند نمیشه اون مورد غیر فعال هستنقل قول:
حضوری باید بری درخواست کتبی بده که دیگ معرفیم کردن نمایندگی مخابرات یه فرم پر کردم و درخواست رو دادم و گفت معلوم نیست چقدر طول بکشه دست مخابراته از اینجا به بعدش [emoji16]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
سلام.دوستان منظور مخابرات از دوره در پنل کاربری همون یک ماه دیگه؟چون یه خورده به شک افتادم.من سرویس 6ماهه سرشار گرفتم ماهی 50 گیگ بین الملل.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای سرویسهای پس پرداخت مثل شما، یک ماه میشه دوره مورد نظرنقل قول:
پنل مخابرات چرا اینطوریه؟ هربار برای ثبت نام رفتم یا از دسترس خارج بوده یا باز نمیشده ، اگر اینترنتش مثل پنلش باشه که فاتحه اش خوندس
من که کاملا راضیم..قطعی به ندرت در طول چندین سال.. الان که پینگم 53 هست..
یکم اگر از رو اعصاب بودن اوپراتورهای پشتیبانیشون کم میکردن همه چی خوب میشدنقل قول:
منم از کیفیت سرویس دهی راضی ام
پینگت از کدوم ای پی یا سایت 53 هست؟نقل قول:
سلام دوستان
قراردادم طرح ۲ مگ افزایش ۴ برابری ماهانه ۴۰ گیگ بود رفت تو لیست جمع آوری ، ظاهرا نمیشه تمدید کرد چاره چیه ؟!
طرحی مشابه طرح بالا داریم ؟
مرسی
سلام کسی سرویس رایگان مخابرات را تست کرده؟
یکجا تبلیغ فروشنده نت محابرات دیده بودم که سه ماهه سرویس 16مگ رایگان،بعد 3ماه اگر نخواستیم سرویس جمع آوری میکنن؟
12 ماهه پیش پرداخت این طرح رو برای من نشون میده. منم پس پرداخت شش ماهه همین طرح رو داشتم و تموم شد.نقل قول:
من سرویس پیش پرداخت سه ماهه 16مگ 175گیگ گرفتم, سه ماه جمعاً 525گیگ
متاسفانه هر ماه, اصطلاحا هر دوره, فقط 175گیگ دارم, زنگ زدم گفت اگر قبل از پایان ماه تمام شه باید تا شروع ماه بعدی حجم اضافه بخرم.
خواستم همشو تو یکی دو ماه تموم کنم, بخاطر 60تومان صرفه جویی گیر افتادم
ولی بگم پشتیبانی و پاسخگویی, کیفیت و ثبات خط عالیه, از اون شرکتهای خصوصی خیلی بهتره
حتی میشه رایگان به vdsl تبدیل کرد, کافو نوری 50 متری داریم
دوستان من تا حالا مخابرات نداشتم همیشه از شرکتهای خصوصی گرفتم ، اما خوب الان همه شرکت ها گرون کردن ، همه شرکت ها رو بررسی کردم و دو راه دارم یا از داتک بگیرم یا مخابرات ، اوضاع مخابرات توی چ.ز شکن ها چطوریه؟ البته داتک حجم بیشتری میده نسبت به مخابرات واقعا سخته انتخاب
ببخشید.. 98 تا 100 هست با 1.1.1.1نقل قول:
با گوگل 102
من تصمیم گرفتم جشنواره رنگین نت ثبت نام کنم طرح افزایش سرعت پس پرداخت ، فقط میخوام مطمین بشم همین مقدار تعیین شده هزینش بیاد روی قبض ، مثلا ماهی ۴۰ تومن هست یهویی ۱۰۰ تومن نیاد روی قبض؟ دوستان لطفاً راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام
من سرویس 8 پیشگامان رو دارم که سرعتم توی IDM بعضی مواقع تا 1200 کیلو بایت هم میرسه.می خوام بدونم اگه طرح سرشار 8 رو بگیرم و خطم جوابگو باشه سرعت تا چند میاد بالا؟
میانگین حدود 1000 کیلوبایتنقل قول:
یعنی هیشکی همچین طرحی از مخابرات ندیده یا شرکت نکرده؟نقل قول:
امروز رفتم داخل سایتش رنگین نت رو ثبت نام کنم ولی گزینه پس پرداخت نداشت و فقط پیش پرداخت بود و نمی ارزید یک جا پول بدم بهشون وقتی از اول اینطوری مسخره بازی دارن معلومه وضعش چیه ، منم بیخیال شدم رفتم داتک ثبت نام کردم
طرحهای پس پرداخت ظاهرا برداشته شده و فقط میشه پیش پرداخت گرفت
فکر کنم باید زنگ بزنید پشتیبانی 2020.نقل قول:
برای من بعد اتمام طرح، فقط پس پرداخت نشون می داد و زنگ زدم پشتیبانی گفتم پیش پرداخت میخوام بگیرم و نمیدونم چیکار کرد و الان فقط طرحهای پیش پرداخت رو در پنل میبینم...
برداشته نشده تماس بگیرید ۲۰۲۰ سرویس مورد نظر رو براتون فعال کنند یا به مرکز مخابراتی شهرتون مراجعه کنید. پس از فعال سازی از ان پس سرویسهای پس پرداخت را در پنل مشاهده خواهید نمود.نقل قول:
برداشته نشده تماس بگیرید ۲۰۲۰ سرویس مورد نظر رو براتون فعال کنند یا به مرکز مخابراتی شهرتون مراجعه کنید. پس از فعال سازی از ان پس سرویسهای پس پرداخت را در پنل مشاهده خواهید نمود.نقل قول:
دوستان من یه 6 ماهه بگیرم، چه محدودیتی دارم نسبت به اینکه 1 ماهه بگیرم از یک سرویس ؟ قیمتهاش که همونه
بعد من چند ماهه بگیرم یهو باید رو اولین قبض پول چند ماه رو بدم ؟
هیچ تفاوتی نداره شما یک ماهه بگیرید سر ماه پرداخت میکنید سالانه هم بخرید فقط قراردادتون اسما سالانه هست هزینه هر ماه رو ماهانه رو قبضتون باید پرداخت کنید نه هزینه کل دوره رو، مخابرات هیچ تخفیفی متاسفانه برای خریدهای بلند مدتش نمیدهنقل قول:
سلام خدمت عزیزان در تنظیمات مودم روی +adsl2 گذاشتم سرعتم از 4 مگا رسید به 10:n19: اما نویز از 25 رسید به 13 :n27:قطعی ندارم اما راهی برای بهتر شدن نویز هست??
سلام.نوبز تاثیرش فقط در قطعی و وصلی اینترنت هست. عددش اگر پایین باشه( 6 به پایین) قطعی های مکرر پیدا میکنه اینترنتتون.الان هم 13 هست برای شما.نقل قول:
دوستان اینترنت شما هم قطع شده؟؟
دوستان چطوری میشه از مخابرات شکایت کرد من 5 روزه درخواست کتبی جمع آوری دادم هیچ به هیچ
اینو هیشکی اینجا نمیدونستنقل قول:
درمورد جمع آوری سرویسهای مخابرات کسی اطلاع داره؟میگن تا قبل از یکسال به هیچ وجه نمیشه درخواست تخلیه داد،درسته؟مثلا من 6ماهه رنگین نت یا 3ماهه گرفتم،بعد 6ماه خواستم برم شاتل،مخابرات جمع میکنه یا نه؟
سلامنقل قول:
دیشب رو نمیدونم ولی امروز صبح مرتب قطع و وصل میشد
به شایعات توجه نکنید، هر زمان که نیاز به جمع آوری داشتید یا از طریق پنل و یا مراجعه به مرکز مخابراتی شهرتون درخواست جمع آوری بدید انجام میدند.نقل قول:
برای من هم از دیشب قطع و وصل میشد
صبح که کلا قطع بود