یه سوال:
360 اسلیم 4g یه دسته داره یا دوتا؟
یه سوال:
360 اسلیم 4g یه دسته داره یا دوتا؟
همه ی مدلهای 360 تو جعبشون 1 دسته وجود دارهنقل قول:
یه اسلیم با این مشخصات:
lot no. 1028X
sn: 2805 چهار شماره آخر
حالا درایوش دقیق چی هست؟
چطور مدل درایو رو دقیق مشخص میشه کرد؟[COLOR="Silver"]
از پیناتا خوندی اینارو؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه آره با توجه به چیزایی که گفته میشه 9504
کنسولو برای اولین بار می خوام به لایو وصل کنم میگه باید آپدیت بشه اگه آپدیت کنم بعداً برای ه ک به مشکل بر نمی خورم؟
والا همه میگین اپدیت نکنید چون فریمور درایو رو پاک میکنهنقل قول:
و دیگه هیچ بازی کپی رو نمیتونید اجرا کنید
این آپدیتی که میگن همچین کاری می کنه 8 روز دیگه میاد که البته من قبول ندارم یک آپدیت یهو همه چیو نابود کنه:31:نقل قول:
ایشون هم چون بار اولشه می ره ایو کنسولش احتمالا کامل آپدیت نیست واسه همین آپدیت می خواد.
شاید این قیمت برای خرید عمده باشه؟!نقل قول:
چجوریه که بقیه قیمتشون همونه اخه؟!
مگه مایکروسافت قیمت تعیین نمی کنه؟!
[HTML]http://www.mediamarkt.nl/mcs/catentrylist/XBOX-360-KINECT,10259,203043.html?page=1[/HTML]
در اسلیم ها میشه درایو ها رو با هم عوض کرد مثلاً 0225 رو با 9504؟
تنها راهش اینه که شما قبل از Play Back کردن فیلم رو دستگاه باید زیر نویس رو با هر پسوندی که هست توسط برنامه هایی که قسمتنقل قول:
Convert دارن فیلم و زیر نویس رو به هم بچسبونید و در آخر فقط یک فایل وجود داشته باشه.
اینطوری با پخش شدن فیلم روی هر Device شما میتونی زیر نویس رو ببینی حتی روی Mobile !
قیمت روز رو کسی نداره؟واسه تمامی مدل ها.
نقل قول:کد:www.xboxworld.ir
چرا نداریم:20:نقل قول:
تو به من بگو چی میخوای تا بهت بگم چی میخوای:31:
اسلیم 4 گیگ با درایو 0225=305 تومن
اسلیم 4 گیگ با درایو 9504=560 تومن
اسلیم 4 گیگ باندل کینکت= 480 تومن
بقیه ی مدلها هم موجود نمیباشد
کینکت=170 تومن
اسلیم 4 گیگ با درایو 0225+ کینکت با سلیم 4 گیگ باندل کینکت چه تفاوتی داره ؟
بعدش مگه این 0225 کپی خور نشده که با 9504 قیمتش کلی تفاوت داره؟
دوستان بازي forza 3 من واسه لايو مشكل داره ؟
تو برنامه abgx360 يه قسمت نوشته basic stealth check passed اما گويا تو قسمت چك آنلاين پايينترش يه چند مورد قرمز داره اينم عكسش :
محتوای مخفی: ديسك اول
اينم ديسك دومش:
محتوای مخفی: ديسك دوم
باندل کینکت تو خود جعبه علاوه بر کنسول ،کینکت هم توش هست(البته دیگه آداپتور توش نیست (برای کنسولهای قدیمی))نقل قول:
بله کپی نشده که قیمتش فرق میکنه
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
اینکه failed زده.حتما نمیشه دیگهنقل قول:
مطمئنيد؟ پس اونجا كه گفته basic stealth check passed منظورش چيه؟نقل قول:
تو تاپیک خودش مطرح کنید زود تر به جواب میرسید :نقل قول:
الان بازی شما حجم زیادی از فایل هارو نداره . اگه نمیتونید DL کنید بهتون پیشنهاد میکنم یکی دیگه بگیرید. چون همون فایل Video Partition حدود 700 MB حجمش هستکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258083
راستش نمیدونم:20:نقل قول:
.
.
.
.
..
راستی جریان ه-ک این اسلیم ها با درایو 0225 چی شد؟؟؟اصلا ه-ک میشه؟امیدوار باشیم یا نه؟؟
یه سوال برام پیش اومده اگر X360Key داره به فروش می رسه چرا هیچ ویدیویی از این دستگاه داخل یوتوب نیست :31:
در اسلیم ها میشه درایو ها رو با هم عوض کرد مثلاً 0225 رو با 9504؟
خرج اضافی چرا می خوای بکنی خبر ها حاکی از این هست هر دو ه-ک می شن..........نقل قول:
می خوام بدونم اصلاً امکان این کار هست یعنی میشه درایوهای اسلیم ها رو عوض کرد با هم؟نقل قول:
قیمت عمده توی مدیا مارکت ؟نقل قول:
نه عزیزم - قیمت تکی هستش - شما میری شهروند عمده خرید میکنی ؟
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
پس این چیه ؟ :31:نقل قول:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=PE_0B5TObx0
این رو دیدم یه چیز واضحتری چیزی این معلوم نیست کی به کی هست در و روده ی یک ایکس باکس بدبخت رو در آوردن :31:
می خوام بدونم اصلاً امکان این کار هست یعنی میشه درایوهای اسلیم ها رو عوض کرد با هم؟
اون موقع تستش بوده دیگه ، هنوز همه گیر نشده ولی به زودی میشه .نقل قول:
فلت می فیوژن الان 1 ساله که هست ولی ویدئو ازش روی یوتیوب یکی دو تا بیشتر نیست !
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
عزیزم چه کاریه آخه ؟نقل قول:
یک کمی صبور باشید خیلی بهتره تا اینکه مادر 360 رو با خواهرش پیوند بدید :31:
به خصوص که درایو جدید هم هَک شده و X360key هم که کلا زده مایکروسافت رو پُکونده .
فقط و فقط صبور باشید .
بله چرا نشه مستر معینی فر؟نقل قول:
همونطور که درایو الیت رو با اسلیم عوض کردن درایو 9504 رو هم میشه با 0225 عوض کرد
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
میلاد منظورت 0225ه؟آخه یه چیزایی میگن دربارش.میگن چی چیه 9504 و گذاشتند رو چی چیه 0225 :31:و دارن یه کارایی میکنننقل قول:
قضیه چیه؟
منظورم این جمله هست:(موشکافی کن برام:)
There is no problem with 0225 firmware. The problem is that the WRITE PROTECT on the drive is enabled and it is currently impossible to write the hacked fw to the drive. This is being heavily investigated by the team.
آره ، نوشته با خود فرمور مشکل نداریم ، با رایت پروتکت مشکل داریم و نمیشه فرمور هَک شده رو روی درایوی که قابلیت نوشتن بسته شده بریزیم .نقل قول:
این معنیش اینه که :
به نام هکر های خفن و دوست داشتنی زمان ﴿۱﴾ در آینده ای نه چندان دور همه به X360Key ایمان میاورند و پیروان بسیاری پیدا میکند ﴿۲﴾ مگر بیلی ندید سرونشت نینتندو را ؟ ﴿۳﴾ مگر بیلی ندید سرنوشت سونی را ؟ ﴿۴﴾ مگر نمیداند که کسی توان مقاومت در برابر هکر جماعت را ندارد ؟ ﴿۵﴾ باشد که مایکروسافت پند گیرد ﴿۶﴾ :31:
-------------------------------
آقا روی Shao Kahn چه طوری فتالیتی زدی ؟ :31: فتوشاپیه ؟
ممنون میلاد جون
آره فتوشاپیه:20:
پروتکت منظورش چیه؟قابلیت نوشتن یعنی چی؟
ببینید شما برای اینکه روی یک چیپ ، یا روی یک هارد یا هر میدیایی داده ذخیره کنید یا ویرایش کنید یا پاک کنی به دو قابلیت خواندن و نوشتن نیاز دارید .نقل قول:
اینها اومدند توی سری جدید قابلیت نوشتن روی چیپ رو برداشتند یعنی چی ؟
یعنی اینکه فقط میشه آمار فرمور رو خوند و نمیشه پاکش کرد و بعدش فرمور هَک شده رو جاش ریخت - درست مثل زمانی که شما اون کلید کنار مموری کارت دوربینتون رو میزنید بالا و دیگه نمیشه روش فایل کپی کرد و یا فایلهای توش رو پاک کرد .
مشکل این درایوها اینه .
اگر قرار باشه در آینده همه درایوها اینطوری بشند یا خود داشبورد هَک میشه و اونجا دیگه نمیشه قابلیت نوشتن رو خاموش کرد چون کنسول به .... میره .
یا همه میان سراغ مد چیپ ها ، که در هر دو صورت کاری از دست شرکت بیلی و دوستان بر نمیاد :46:
امید جان در حال تست هست چند روز دیگه معلوم میشه.نقل قول:
سلام دوستان
من 2تا دسته بی سیم دارم ولی فقط یکیشون وصل میشه و اون یکی همش چراغش میزنه و وصل نمیشه!!!
مشکل از کجاست ؟
چراغش میزنه یعنی چی؟نقل قول:
منظورت دو به دو میزنه؟اگه آره باتریش داره تموم میشه
اگه هر 4 تاش باهم میزنه یعنی به کنسول تعریف نشده
باید دکمه ی جلوی کنسول و دکمه ی بالای دسته رو با هم بزنی تا دسته رو بشناسه
باید اون دکمه دایره ریزه روی کنسول زیر پورت Memory Unit و دکمه ریز دایره ای رو دسته کنار هولوگرام رو نگه داری تانقل قول:
دسته توسط کنسول شناسایی بشه!
در ادامه راهنمایی دوستان :31:
این دکمه ها رو دوستان می گن گفتم نشون بدم تا تمام دوستان متوجه بشن :31:
آقا من 1 دکمه دستم خراب شده.کجا میتونم تعمیرش کنم؟
توپخونه میتونینقل قول:
محتوای مخفی: آدرس
فکر کنم تعویض هر دکمه 5 تومنه
از -- 0225 چه خبر؟
گفته شده ه-کش کامل شده ولی فعلا در مرحله ی تستهنقل قول: