من از زمانی که قرارداد 500 گیگ تموم شد اومدم روی 320 متوجه شدم خیلی بیشتر کم میشه.چند بار دو تا اکسس پوینت رو قطع کردم و با یه سیستم امتحان کردم حدود 20 تا 30 درصد بیشتر کم میشه هم با تورنت هم دانلود مستقیم شکایت ثبت کردم و تماس گرفتن یه چیزایی گفتن شاخ آدم در میومد اول میگه وای فایت هک شده بعد میگم خاموش بوده میگه روترت فیبر نوریت هک شده !!!! اینو نفهمیدم یعنی چی دیگه اگه هک شده باشه امنیت مخابرات مشکل داره یا من؟ و چه جوری هک کرده و حجم منو از تو شبکه مخابرات مصرف کرده یا سیم کشیده پشت مودم من سر کوچه نشسته مصرف کرده. با کارشناس بحث کردم با لحن تحقیر آمیز گفت که میخوای کارشناس بفرستم پسورد وای فایت رو عوض کنه !!! بعد هم گوشی رو قطع کرد به همین شیکی . شکایت ثبت کردم با تمام توضیحات هم 195 هم بازرسی مخابرات فک کنم یک ماه و نیم گذشته هیچ خبری نیست. حدس میزنم مثل سرعت آپلود که بدون اعلام در پنل 25 مگابیت کردن اینم دارن بیشتر کم میکنن برای همین هست همش تبلیغ خریدن حجم میکنن. برای درگیر شدن با مخابرات باید شکایت دسته جمعی کرد و با تست رسمی ثایت کرد که کسی حسش رو نداره ظاهرا کسی پایه بود راه اصولی و فنیش رو بلد بود من هم پایه هستم.