پاساژ امجد اين کارو ميکنن، نميدونم کجاش بودنقل قول:
انتن 2.5Ghz هم بذاري باز بي اثر نيست.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
پاساژ امجد اين کارو ميکنن، نميدونم کجاش بودنقل قول:
انتن 2.5Ghz هم بذاري باز بي اثر نيست.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
من همین الان تست کردم بین 80 تا 100 بود سرعت دانلود توی idmنقل قول:
قابل توجه دوستانی که فصد خرید سرویس TD-LTE ایرانسل رو دارن
من حدود 45 روز فبل بعد از کنترل پوشش دهی افدام به خرید مودم کردم که بعد از فعال شدن سیم کارت آنتن دهی نسبتا خوبی بود و حدود 26 روز بدون مشکل استفاده میکردم تا اینکه حدود دو هفته فبل یکباره کلا آنتن دهی فطع شد و همون روز به پشتیبانی اطلاع دادم و پشتیبانی به من گفت که این مورد رو داریم بررسی میکنم و از جوابی که دادن اینطور برمیامد که اطلاع دارن اما بعد از گذشت سه روز همچنان مشکل حل نشد که دوباره با پشتیبانی تماس گرفتم و اینبار یه آدرس ایمیل بهم دادن که به اون آدرس ایمیل بزنم و منم انجام دادم و بعد از چند بار دیگه هم در از طریق سایت ایرانسل مشکل رو ثبت و کردم و در نهایت حتی تو سایت 195 شکایت ثبت کردم، اما تا این لحظه جواب درستی ندادن و اصلا منکر وجود مشکل میشن در صورتی که با توجه به جوابی که روز اول بهم گفتن و همچنین چیزی که از چک کردن آنتن دهی روی پشت بوم میبینم، فکر میکنم که یا دکلی که منطفه ما رو پوشش میداد جمع آوری کردن و یا تغییراتی در تجهیزات مربوط به TD دادن که این مشکل بوجود اومده و جلب اینجاست که در نقشه پوشش دهی هنور هم محل ما جزو مناطق با پوشش قوی نشون داده میشه در صورتی که روی پشت بوم بزور یک خط(از پنج خط) آنتن داره
خلاصه اینکه اگه میخواین برای این سرویس هزینه کنید این مورد رو در نظر داشته باشید که ایرانسل هیچ مسئولیتی در قبال مشترکین برای خودش متصور نیست و در نهایت ممکنه یه مودم بلا استفاه و بسته ای که نمیتونیند اززش استفاده کنید روی دسستتون بمونه
nat سیستمی هست که در اون ip invalid رو تبدیل به ip valid میکنه ، زمانی که تعداد کاربرا از تعداد ip هایی که isp در اختیار داره بیشتر هست، شرکت ارائه دهنده ی اینترنت به هر کاربر یه ip داخلی یا ip invalid میده که به وسیله ی سیستم nat این ip وصل میشه به یک ip public valid، با این روش میشه چندین دستگاه به صورت همزمان از یک ip valid استفاده کنه و به این خاطر که ip حقیقی دستگاه invalid هست دستگاه در پشت nat پنهان میشه و قادر به استفاده از خدمات مبتنی بر ip نیست
به این خاطر هست که روی ps4 یا xbox one وضعیت نت تایپ رو close یا 3 میزنه ؟ راهی هست ایرانسل این مشکل رو حل کنه ؟ میتونن حل کنن ؟نقل قول:
من سر این موضوع با کلی از دوستام نمیتونم بازی کنم .
سلام از کجا تهیه کردید سیم کارت را
مودم خریدید بهتون سیم کارت td-lte دادن
یا جای خاصی هست میشه خرید
من مودم 4 جی دارم ایرانسل میگه باید مودم بخری تا سیم کارت td-lte هدیه بدم بهت
نقل قول:
شاید مدارکتون ناقصه
یه بار برای منم همچین مشکلی پیش اومده
انتن کلا رفته بود همین مشکل شمارو داشتم اونم پیگیری کنین شاید نتیجه ببگیرین
دقیقا سوال منم هست.نقل قول:
چندجا رفتم سیم کارت رو نداشتن، توی سایت هم که فقط از طریق خرید مودم میشه سیم کارت رو گرفت.
و یک سوال دیگه.
آیا نقشه مناق تحت پوشش برای شما باز میشه؟ برای من ارور میده.
سیم تکینمیدن
سیمکارت هاش هم گویادفقط تو مودم خودش کار میکنه
من تکی گرفتم از نماینده فروشنقل قول:
سیمکارتش هم تو مودم مبین نت گذاشتم دارم استفاده میکنم الان