عزیزاینم پیدا کردم مثله اینکه فقط 1ماه هاش بردانلودشبانه باز بصرفه هست به نظرتون900کیلوبایت میده 55هزاربر1ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
عزیزاینم پیدا کردم مثله اینکه فقط 1ماه هاش بردانلودشبانه باز بصرفه هست به نظرتون900کیلوبایت میده 55هزاربر1ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حجم اضافه خارجی حساب میشه یعنی 1 گیگ بین الملل یا 2 گیگ داخلینقل قول:
عزیزشما میدوین چجوری امکانه لغوسرویس هست512برداشتم سرعته دانلودم 67کیلوبایته پشتیبانی گفت امکان تغییرش وجود داره درضمن این سرویسش چه سرعتی میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت های اینترنت را isp ها بر اساس مگابیت در ثانیه ارائه میدند . (با حرف b کوچک نوشته میشود) 8mbpsنقل قول:
برای اینکه تبدیل به بایت کنید باید تقسیم بر 8 کنید تا مگابایت در ثانیه بدست آید (با حرف B بزرگ نوشته میشود) 1MBPS
کد:
8 mbps / 8 = 1 MBPS
512 kbps / 8 = 64 KBPS
سلام
آقا الان شرکت داره برخلاف مصوبه 266 صفحه 4 قسمت تبصره بند 7 داره به مشترکین ترافیک اضافه میفروشه طبق این مصوبه با تصویب مصوبه 266 جدول و بند های مصوبه قبلی به کل باطل شده ولی شرکت داره برخلاف اون عمل میکنه من تکی دستم به جایی بند نیست لطف کنید یه شکایت شما هم بزنیم بتونیم حقمونو از این دزد بگیریم دمتون گرم
اعلام کردن از سرعت سه مگ و بیش تر سرعت مثل سابق بازگذاشته میشهنقل قول:
شما همون سه مگ بگیر
من خودم بارها ازشون پرسیدم و سه مگ تایید کردن!
حالا میخوای یه زنگ بزن خودتم بپرس که دیگه الکی سه مگ به بالا هزینه نکنی!!!!
برای منم موقع ثبت نام گفتش 15 تومن هزینه نصب اجباریه که بعد از اینکه گفتم از 195 میپرسم گفت صبر کن از رئیسم بپرسم بعد چن لحظه گفت بله اگه خودتون بلدین لازم نیسنقل قول:
اینم مثل همون یارو گفته بگم شاید داد
یا برای تخلیه شاید چن ساعت هم طول نکشه ولی طرف پیگیر نباشه چند هفته هم طول میدن
یا مثلا جدیدن میگن برای سرعت 3مگ به بالا تا 16 بازه ولی پایینتر از 3 مگ همون سرعت اسمی
خب اگه مصوبه هس که همه سرویس ها باید اسمی باشه چرا فقط تا 3 مگ اجرا میکنه
کلا حساب کتاب که نداره هر چی به منفعتشون باشه همونه
دوست عزیز باید قبلش تماس میگرفتی و میپرسیدی حداقل زمان تماس و فامیلش رو یادداشت میکردی که بعدا اونجوری نبود میگفتی شما گفتین فلان و ..نقل قول:
حالا هم تماس بگیر بگو با توجه به کشش خطم کدوم سرویس رو بگیرم و دانلود شبانه چطور هس
مثلا 3 مگ بگیری و کشش خط مشکلی نباشه تا 16 بازه
مصوبه 266 صفحه 4 میگه که می توانند شرکت ها ترافیک رو بفرشون به قیمت هر گیگ ترافیک بین الملل حداکثر به قیمت 2000 تومن بفروشن که اگر برای ترافیک داخلی ( که نمی دونم منظورش تمام سایت هایی که هاستش داخل است، دومین داخلی دارد و/یا سایت های منتخب ) حداقل به میزان دو برابر افزایش پیدا می کنه ( به عبارتی اگر یک گیگ ترافیک خارجی بگیری حداقل می تونی دو گیگ مصرف کنی. حالا اگر شرکتی بیشتر بده امتیاز شرکت است).نقل قول:
من مشکل شمارو نفهمیدم که کجاش خلاف است.:n13:
الان داره سه تومن میفروشه ، مشکل اینه:n01:نقل قول:
داره الان 3 تومان میفروشه خیلی خوشگل بعد جالب اینجاست خییییلی محترمانه خیلی اروم گفتم داری خلاف مصوبه میفروشی کامتم حذف کرد بش میگم چرا حذف کردی من دیگه نه بی احترامی کردم نه اسمه شرکتیو بردم میگه هر کامنتی که باعث ضربه زدن به شرکت باشه حذف میشهنقل قول:
خدا شاهد یعنی اگه یه روزی ببینمش چپ و راستش میکنم ادمینه رو:n34:
خلاصه یه مردونگی بکنین شما هم شکایت کنین یه 5 مین زمان میبره من تکی نمیتونم کاری کنم ولی اگه چند نفر باشیم حد اقل حالشو میگیریم دیگه انقدر راحت دزدی نکنه:n27:
بهش میگیم چرا اینقدر حجم کم تصویب کردین؟!
جواب میده :تمامی تعرفه ها بر اساس تصویب سازمان... است شبیه ربات هی برا من مصوبه میکنه ولی اینو بر خلاف مصوبه انجام دادن