آقا کسی زنگ نزد پشتیبانی بقهمیم که شبانه رو ورداشتن یا هستش؟ پشتیبانی شهر ما هیچی حالیشون نیست وگرنه زنگ میزدم.
Printable View
آقا کسی زنگ نزد پشتیبانی بقهمیم که شبانه رو ورداشتن یا هستش؟ پشتیبانی شهر ما هیچی حالیشون نیست وگرنه زنگ میزدم.
سلام. اینترنت شاتلم دو سه هفته ای میشه افتضاح شده ولی هیچ جوری نمیتونم به پشتیبانی اثبات کنم چند بار زنگ زدم میگن هم چی خوبه. سرعت بیت ریت دانلودش مشکل نداره ولی صفحات وب بسختی باز میشه و ده بار باید ریفرش کنم تا بالا بیاد. البته همیشه اینجوری نیس گاهی میشه که الانا خیلی بیشتر شده. حالا سوال اینجاس چطوری باید این مشکل رو به پشتیبانی بفهمونم!!؟؟ فک کنم پک لاس خیلی زیاد دارم یا چیزایی شبیه به این. ممنون میشم کسی روش تست پایداری شبکه اینترنت رو بهم بگه... مثلا یه اپلیکیشن ایرانی هست تا باز میکنم میگه اینترنت شما از پایداری لازم برخوردار نیست!!!!
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
برای منم دقیقا اینطوری شده!...نقل قول:
صفحات رو یا باز نمیکنه یا ناقص باز میشه و هی باید Reload کرد:n27:!...
بنظرم شاتل داره سعی میکنه مثل آسیاتک ترافیک خارجی رو بکشه روی سرور های ایران و کش کنه:n27:!...
اگه مثل آساتک بشه دیگه شاتل هم ارزش نداره وباید کوچ کنیم!...
سلام .
اقا برای شما هر از گاهی ارور DNS نمیده واسه وب گردی ؟
میزنه Servers DNS Can't reached
پینگ داخلی من 8 هست اما اینجا 10 نشون میده الان پس می بینی که امکان داره .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای من الان چند روزه اینطوری شده! ... امروز که خیلی خیلی بیشتر شده و کلا روی اعصابم هست!...
:n27:
نقل قول:همونطور که دو صفحه قبل اعلام کردم در مودم mtu رو تنظیم مجدد کنید مشکل شما حل خواهد شد. این عدد در هفته های اخیر دچار تغییر شدهنقل قول:
اگه میشه یه توضیحی بدید چیجوری این mtu رو تنظیم کنیم .نقل قول:
از منوی start یه CMD باز می کنید و دستور زیر رو پینگ میگیریننقل قول:
Ping -f -l 1411 4.2.2.4
اگر پینگ جواب داد اون عدد وسط رو (1411) رو یکی یکی بیشتر می کنید تا جایی که جواب پینگ نیاد. اخرین عدد ( بزرگترین عددی که جواب داده) رو با عدد 28 جمع می کنید این می شه عدد mtu بهینه شما.
بطور مثال برای من اخرین عددی که پینگش جواب داد 1412 بود که اونو با 28 جمع کردم و عدد بهینه mtu من 1440 شد.
توجه
1- سقف اون عدد 1472 می تونه باشه چون نهایت عددی که در mtu می شه قرار داد 1500 هست.
2- شما می تونید از بالا به پایین بیاین . یعنی از 1472 شروع کنید به کم کردن عدد.
========
3- این قسمت شماره 3 برای اونایی که مطلب رو گرفتن" اول 10 تا 10 تا کم کنید تا جایی که جواب بیاد بعد حول اون عدد یکی یکی زیاد کنید".
این عدد بدست اومده رو در تنظیمات مودم و معمولا در قسمت advance می تونید تغییر بدین و ذخیره کنید .( مکان این گزینه در مودم های مختلف امکان داره متفاوت باشه).
اصل دستور هم اینه:
Ping -f -l number ip
که در اون می شه عدد و یا ip مورد نظر رو بکار برد
با سلام خدمت دوستان ، بنده قبلا مشترک پارس آنلاین بودم دیدم کیفیتش افت کرده اومدم سراغ شاتل دیدم این شاتل از پارس آنلاینم بدتره به بنده سرویس 4096 با ترافیک رایگان شبانه و با شرط عدم افت سرعت در ساعات رایگان فروختن حالا بعد از 2 ماه نه تنها سرعت پیجم شدیدا افت کرده بلکه سرعت دانلودم تو تایم رایگان رسیده به 50 الی 60 کیلو میگن چون شما در تایم رایگان زیاد دانلود داشتی سیستم شما رو فیلتر کرده میگم پس چرا روز اول همکارتون یه چیز دیگه گفت و میگفتید تو تایم رایگان فلان مقدار دانلود داری تا بدونیم شبانش نامحدود نیست خرید کنیم یانه میگن همکارمون اشتباه کرده ، خب این یعنی کلاهبرداری ، اینجاهم بار دومه که این مطلبو ارسال میکنم ولی قرار نمیدن شاید باید حتما از شاتل تعریف کنم تا قرار بدن