نامحدود 2 تا 7 یک روزهنقل قول:
Printable View
نامحدود 2 تا 7 یک روزهنقل قول:
کدوم طرحهاش واقعا نامحدود هستن؟ اون نامحدود یک هفت های یا یک ماهه هم حجم مشخصی دارن یا نه نامحدود واقعی هستن؟
- - - Updated - - -
نامحدود یک روزه ۱تا ۱۱من استفاده میکنم تا ۴۰ گیگ دانلود کردم دیگه وقتش تمام وگرنه واقعا نامحدودهنقل قول:
این جریان تایید کردن پست های ما هم شده برای خودش داستانی یه سوال رو باید 10 بار بپرسم بلکه تایید بشه
دوستان تو رشت کسی سیم کارت 4g همراه اول اعتباری گرفته من سوال کردم گفتن فقط 3g هست اگه کسی گرفته از کجا آدرس بده لطفا
آقا من بسته ی قیمتی همراه اول رو خریدم و 4G برام فعال شد (وقتی به اینترنت وصل میشم گوشه ی صفحه ی گوشی 4G نمایش داده میشه)
ولی هنوز هم وقتی آنتن قطع میشه دیگه حتی به 3G و G هم برنمی گرده :n35: حتی با روشن و خاموش کردن حالت airplane mode هم درست نمیشه و فقط باید گوشی رو خاموش روشن کنم تا درست شه :n03:
یعنی اینکه سیمکارت در حالت 4G بعد از رفتن آنتن خودش بتونه دوباره به 3G یا G وصل شه خیلی قابلیت خفن و پیچیده ایه که همراه اول هنوز نتونسته درستش کنه؟ :n21:
دوستان کسی این مشکل رو داره؟؟ راه حلی چیزی؟ :n13:
شما مطمئنی مشکل از گوشیت نیست؟؟نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
منم این مشکل رو دارمنقل قول:
خیلی ایراد بدی هست
باید فقط روشن خاموش کرد
ایراد از سیم کارتهای همراه اول هیت به نظرم
وقتی میزاری رو ۳جی درسته اما رو ۴جی اگه جایی بری که آنتنت بره دیگه برنمیگرده!
ایراد بدیه!
من ایفن دارم اگه شما هم ایفن داری احتمال داره با ایفن مورد داشتخ باشه
من از مودم M7350 استفاده میکنم همین مشکلٌ دارم بره آنتن فورجی تا خاموش/روشن نکنی دیگه نمیاد! روی 3G هم هر چند دیقه یبار دیتا کلا قطع میشه باید یه بار دیتارو خاموش روشن کنی! اونم از وضع بسته های شبانه ش که رو فورجی رجیستر نمیشه... اصلا این اپراتور به کلی مشکل داره... :n35:
من هم این مشکل رو دارم رو آیفون 6 پلاس :n28: ، ولی خیلی کم پیش میاد .نقل قول:
بسته شبانه 10گیگ رو گرفتم و با گوشی از طریق USB Tethering وصلش می کنم به کامپیوتر برا دانلود از طریق 3G
شب اول با سرعت ثابت 1.6MB راحت دانلود کردم و فکرکردم همیشه همینطوریه :n41:
ولی ازون شب به بعد بشدت قطع و وصل میشه دیتا ، 20ثانیه دانلود میکنه 1دیقه سرعت0 میشه :n29:
پینگ هم می گیرم General Failure میزنه
انقد این روند ادامه داره که همه فایلهایی که دانلود می کنم خراب میشن و IDM دوباره از اول دانلودشون میکنه :n27:
جالب اینجاست دقیقا کنار خونمون دکل همراه اول هست و با وضعیت 51dBm- و 31ASU سیگنال می گیرم
برای همه اینطوریه یا فقط من این مشکلو دارم؟
با شکایت کردن در سامانه 195 میشه امیدوار به رفع مشکل بود؟
راه حلی هست بشه جلوی این قطع و وصل شدن رو گرفت؟
سرعت بالا نخواستم! فقط قطع نشه راضیم