سلام دوستان!
یک لپتاپ Asus X52F دارم. صداش خیلی کم هست. طوری که وقتی روی بلندترین حدش قرار میدی، تازه یکم صدا عادی میشه. مشکل از کجاست؟
مشکل از گوش های من نیست :13:، چون دوستم یه مدل دیگه اسوس داره صداش رضایت بخش هست
Printable View
سلام دوستان!
یک لپتاپ Asus X52F دارم. صداش خیلی کم هست. طوری که وقتی روی بلندترین حدش قرار میدی، تازه یکم صدا عادی میشه. مشکل از کجاست؟
مشکل از گوش های من نیست :13:، چون دوستم یه مدل دیگه اسوس داره صداش رضایت بخش هست
لپ تاپ من ناگهانی صدای خیلی ناهنجاری می ده و مانیتور کاملا سیاه می شه. مدل لپ تاپم dell inspiron 1564. کسی هست بدون مشکلش چیه البته انقدر صداش ناجور که حدس می زنم فن باشه. در ضمن وقتی خاموش و روشن می کنم درست می شه.
بله مشكل از گوش هاي شما نيست ..اينطور ايراد ها يك دليل نداره كه بشه تعيين كرد كدوم هست .كارت صدا خروجي ها و تنظيمات متفاوتي داره كه بسته به نوع سيستم عامل فرق ميكنه .شما اول خروجي هاي اون رو چك كنيد وليوم ها رو بالا ببريد .اگر درست نشد ميتونه ايراد سخت افزاري باشه كه اون هم يا از كارت صدا و يا از بلندگوها باشهنقل قول:
درود
وقتی دکمه wifi لپ تاپ را میزنم بلوتوث روشن میشه و نمیدونم wifi هم روشنه یا نه از کجا باید ببینم؟ چون دکمه بلوتوث و wifi یکیه
لپ تاپ من:
hp g62-121
win7
در قسمت network connection تو ویندوز7 هیچ وایرلس نتورکی نیست . چرا؟
سلام دوستان..
ویندوز ریختن در لپ تاپ به چه صورته؟؟ چه طور میشه وارد ستاب مادربرد شد و بوت رو گذاشت روی درایو cd
من ویندوز دکستاب رو 100000 بار عوض کردم و خیلی راحته برام ولی برای لپ تاپ تا حالا عوض نکردم..
امشب دوستم زنگ زده گفت این لپتناپم ویندوزش رو عوض کن .. من گفتم بلد نیستم .. گفتم میرم میپرسم اگر یاد گرفتم
شب میرم خونشون درست کنم براش ....کسی هست یادم بده منم کار دوستمو راه بندازم؟؟
فقط cd ویندوز بوت بشه من بقیشو فوت آبم
سلام دوست مننقل قول:
برای وارد شدن به ستاپ بایوس شما دکمه F2 رو امتحان کنین ، در همون لحظه ای که لوگو ظاهر میشه . لپتاپ من که asus هست با این دکمه وارد بایوس میشه بقیشو که بلدی دیگه !!! هیچ فرقی با دسکتاپی نداره !!! فقط نصب درایورهاش یکمی مشکلتره مثلا اگر دو گرافیکه باشه باید اول درایورگرافیک اول رو نصب کنی و بعد درایور گرافیک دوم
سلام من نیاز به مادربرد اچ بی تاچ اسمارت ایکس 2 دارم کسی میدونه کجا میشه پیدا کرد و قیمتش حدودا چند هست؟
اگر منظورتون اینه که نتورک ستاپ ندارید .باید یه بار دیگه درایورش رو نصب کنید .تو دیوایس منیجر رو هم چک کنیدنقل قول:
ببخشید
نوت بوک بنده با باطری روشن نمیشه! حتما باید توی برق باشه که روشن بشه.وقتی میزنم توی برق چراغ شارژ شدن باطری چند ثانیه ثابت روشنه(مثل اولش) بعد شروع میکنه چشمک زدن.
ایا باطری خراب شده یا درایوری چیزی میخواد؟
hp 510
ممنون