کتاب حسابان سال سوم.نقل قول:
کتاب حسابان سال سوم.نقل قول:
سلام
از دوستانی که قبلا کنکور دادن، سوال داشتم ! :20:
به نظرتون از الان (مهر ماه) اگه شروع کنم، می تونم تست های مربوط به هر درس رو تا پایان اسفند تموم کنم ؟ :13:
مثلا حدود 7000 تا زیست، 5000 تا فیزیک، 3000 تا ریاضی، 4000 تا شیمی، دروس عمومی و ... رو به برنامه ریزی بزنم ؟ (کلا شاید 26000 تا تست بشن :دی) یا بهتره از حجمشون کم کنم و بیش تر روی تست های سخت تمرکز کنم ...؟ :18:
من یه تصمیم دیگه که گرفتم اینه که هندسه و زبان فارسی رو به طور کامل کنار بذارم. چون زبان فارسی تست هاش خیلی وقت گیره و هندسه هم هر کی خونده نتونسته سر جلسه جواب بده ! :27:
سوالات بیش تر در راند بعد !
دوستان یه کتاب مقدماتی واسه طراحی وب بهم معرفی کنید......
با تشکر
نقل قول:
موافقم . کتاب زبان فارسی سبطی به درد ما نمیخوره . یعنی ارزش نداره واسه 5 سوال بری بخری ...
می تونی همگامان بخری یا خیلی سبز .
رمزینه به نظر من خوب نبود .
دوستان یه نظری درباره این کتابهای فیزیک غلامعلی محمودزاده بدین (مبتکران) :
1. فیزیک 3 : پارسال انرژی اتمی رو خونده بودم ولی پر از اشکال بود و خیلی خشک و بی روح واسه همین ترجیح میدم امسال یه کتاب دیگه بخونم ! این فیزیک 3 مبتکران چطوره ؟ (میخوام خیلی مفهومی و دقیق و موشکافانه باشه در حد فیزیک فار)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. فیزیک پیش 2 : برای این درس کتاب کلاس رمزینه داشتم ولی مثل اینکه اومده کتاب درسی رو کپی کرده ! حالا این پیش 2 مبتکران چطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينها بهترين كتاب هاي موجود در منظومه شمسي هستن براي آموزش فيزيك .نقل قول:
از نظر علمي و از نظر نحوه انتقال مطالب بسيار عالي كار كرده غلامعلي محمود زاده
اين محمودزاده خودش مولف اصلي كتاب هاي درسي فيزيك هست . سعي كرده همه اشكالاتي كه كتاب درسي داره رو برطرف كنه .
اگه خريديش حتما يادت باشه كه هنگام مطالعه به تكاليفي كه ميگه عمل كني
فقط حواست باشه كه حجم اين كتاب ها زياده
من این کتابها رو داشتم . تاکید میکنم این کتاب اصلا به درد کنکور نمیخوره به چند دلیل:نقل قول:
1)خیلی حجیمه. شما اگه دفعه اول باشه که این کتاب رو میخونی جمع کردن هر جلد از کتابها خودش نیاز به چند ماه داره (مگه بیخیال تکالیف و تمارین سخت کتاب بشی که بازم وقت گیره)
2) درسته مفهومیه ولی کتابیه که برای امتحانات نهایی طراحی شده
روی خوب بودن این کتاب شکی نیست ولی نه برای کنکور . من خودم این کتاب رو گرفتم به آذر ماه نرسیده گذاشتمش کنار چون فوق العاده وقت گیره خوندنش .
از عربی ایادفیلی بیشترن از نظر حجمی ؟ :دی ولی کتاب خوب واسه آموزش فیزیک تو بازار نیست ! البته کتاب درسی خوبه ها ولی کامل نیست . انرژی اتمی هم که دیگه :2:نقل قول:
ایاد فیلی حجیم نیست کهنقل قول:
نصف بیشترش تستاش هست ولی قواعد را در حد نیاز توضیح داده
بعد جملات مهمه کتاب درسی را گفته و تمرینم داده و ....
به خاطر همین حجیم به نظر می یاد
تنها كتابي كه آموزش مفهومي و كامل براي فيزيك تو بازار هست كتاب هاي غلامعلي محمودزاده هستن