سلام.
به نظرتون خودمون میتونیم زیربندی ماشینو ردیف کنیم؟؟؟
چیزایی از قبیل تعویض کمک ها یا شمش ها و بوش ها و ....چه جلو و چه عقب
امکانش هست؟؟؟؟دردسر خاصی داره؟؟؟
Printable View
سلام.
به نظرتون خودمون میتونیم زیربندی ماشینو ردیف کنیم؟؟؟
چیزایی از قبیل تعویض کمک ها یا شمش ها و بوش ها و ....چه جلو و چه عقب
امکانش هست؟؟؟؟دردسر خاصی داره؟؟؟
اتفاقا من هم باید فنرهای جلو رو باز کنم .قبلا کمی ارتفاع جلو رو دادم بالا بردن ولی نرمی ماشین کم شده و میخوام سرجای خودش برگردونم ولی تا جایی که دیدم خارج کردن فنرها سخت هست و نیاز به 2 تا جک و 2 تا خرک داره تازه همونطور که علی اقا فرمودن کمی خطرناک هست.ولی اگر نخواهید فنرها باز بشه مثل نوای جناب( camaro lt) اونوقت کار ساده تر میشه ولی در کل به یه جک قوی و حداقل 2 تا خرک استاندارد نیاز دارید و البته دقت کافی چون خطرات خودشو داره اینکار
البته فنرهای شمش عقب ماشین من هم کمی صدا میده و تا به حال اصلا باز نشده و باید بازشون کنم.البته اگر جلوبندی ساز حرفه ای و منصف سراغ داشته باشید به نظر حقیر بهتره که بیرون انجام بشه .من تهران یکی سراغ دارم و تا به حال دوتا نوا بردم و برام باز کرده و کارش هم عالی بود و اجرتش هم مناسب.اینبار هم اگر بشه همونجا میبرم.
ببخشید برای فنر شمش های عقب چه کارایی میشه انجام داد؟ منظورم نرمی و صدا گیری هست!
براي فنرهاي عقب، تا اونجايي كه امكان داره باز نكنين چون بوشهاي استفاده شده در خود ماشين خيلي عالي و با كيفيت هست و اگر باز كنين و خراب بشه ديگه به اين راحتي پيدا نميشه.
فنر هاي عقب رو فقط براي تعويض فنر شكسته يا باد گيري( يا| بار گيري| هنوز نميدونم كدومش درسته؟؟!!) باز ميكنن و دردسر زيادي داره.اگر ارتفاع عقب ماشين خوبه، پس نيازي به دستكاري نداره. اگر صدا ميده فقط كمي بوشها و فنر ها رو گريس بزنين تا كم كم چربي به داخل بوشها و لاي فنر ها نفوذ بكنه و صدا رفع ميشه.براي كمك فنر هاي جلو كار خاصي لازم نيست انجام بديد جز جك زدن و باز كردن چرخ و باز كردن كمك كهنه و بستن كمك نو، چون اندازه اونها كوچك و اتصال تنها با سه تا پيچ برقرار ميشه( دوتا به انتهاي كمك و متصل به طبق و يكي سر كمك و متصل به شاسي)كمكهاي عقب هم راحته و با باز كردن چرخ ميتونين عوض كنين.در مورد فنرهاي جلو داستان فرق داره چون مثل پيكان يا پرايد نميشه با فنر جمع كن اونها رو جمع كرد، چون خيلي قطور و محكمه.جا زدنشون هم خيلي سختتر از درآوردنه. موقع جا زدن هم بايد توجه كنين كه فنر به درستي قرار بگيره چون سمت شاسي(محلي كه سر فنر داخل شاسي قرار ميگيره) داراي فرم و شكل خاصي هست كه مشابه همان سر فنر ساخته شده و بايد فنر درست در محل خودش جا بگيره) اگر غير از اون باشه فنر بلندتر به نظر مياد و يه سمت ماشين بالاتر قرار ميگيره. بايد با چشم نگاه كرد و دقيقا در محل قرار داد.براي جا زدن هم كم كم با فشار وزن خود ماشين و البته ديلم و اهرم كردن فنر جا ميره و يه داستاني داره.براي اين كار حداقل به يه كمك دست كه فني و البته قوي هم باشه نياز دارين، يه بار ناچار شدم فنر جلوي يه كامارو كه مال يكي از دوستان بود رو باز و بسته كنم( طبق بريده بود و هيچ كاري هم نميشد كرد) خلاصه بگم كه به معناي واقعي بدون داشتن وسيله مناسب بيچاره شدم تا طبق رو عوض كردم!! دوستم هم كه كاري ازش بر نميامد فقط نگاه ميكرد و فكر ميكرد كه چرا اينجوري شده؟؟؟!!
ديروز يه قوطي نيم كيلويي موم خريدم (5000 تومان) و تمام بخشهاي لبه داخلي گلگير رو بعد از شستن، عايق و آب بندي كردم. خيلي خوب عمل ميكرد( بهتر از خمير پلاستيك)البته فردا بايد كمي از اون رو با آب رقيق كنم و بريزم لاي گلگير هاي جلو( محلي كه با بازكردن دربهاي جلو، ميتونين بخشي از تويي گلگيرهاي جلويي رو ببينين) و اين بخش معمولا خيلي سريع زنگ ميزنه( سمت جلوي پاركابي ها) چون برگ و خاك زياد جمع ميشه( با يه تكه سيم آهني سر كج تمام برگها رو درآوردم و كامل شستم) توصيه ميكنم شما هم اين كار رو بكنين.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم باتری 88 امپر صبا که عرض کردم البته تازه گلگیر های جدید و پالانی های جدید رو بستم و هنوز کارا کامل نشده و مثلا مخزن انبساط و ... رو نبستم.
و اینم یه عکس از گلگیر راننده جدید که البته قبل از نصب روی زمین بتونه و صیقل خورده.
كارهاي بتونه و آستر و رنگ را هم خودتون انجام داديد؟لولاهاي كاپوت رو ببنديد بهتره، اينجوري ممكنه لبه هاي كاپوت كج بشه كه صاف كردنشون خيلي سخته.مراقب قالپاقها هم باشيد، شنيدم يكدست تميز اصلي اونها بالاي 200.000 تومان ارزش داره.ماشين الان كجا خوابيده؟ توي تعميرگاه يا پاركينگ شخصي خودتون؟
خيلي وقتها ممكنه توي صحبتهايي كه ميشه، بعضيها ماشين آمريكايي( مدلهاي پايين) رو نا امن و غير مطمئن بدونن، و بيشترين دليل اونها هم يك سري فرمولهاي رياضي و فيزيك هست كه انتقال نيرو در اجسام سخت رو دليل اين قضيه ميدونن ( و بدجوري هم روي اين حرفشون تعصب دارن!!) و بارها و بارها با اينجور افراد برخورد داشتم..
سالها تجربه و داشتن ماشينهاي آمريكايي و ديدن تصادفات مختلف اونها، به من عملا ثابت كرده كه اين تصور كاملا اشتباهه و در واقع خودروهاي آمريكايي بطور كلي، يكي از ايمنترين بدنه ها رو در تصادفات دارن و بيشترين حمايت و امنيت رو براي سرنشينان فراهم ميكنن، حتي بيشتر از خودروهاي مدرن چند ده ميليون توماني و داراي تجهيزات خيلي خاص...
در اين تصوير يك شورلت كامارو 1975 را ميبينيد كه خيلي وقت قبل، دچار تصادف شديدي شد و راننده اون براي اجتناب از برخورد با يك پرايد ناشي كه انحراف داشته، ناچارا به سمت راست اتوبان حركت ميكنه كه متاسفانه به عقب يك كاميون پارك شده برخورد كرده و خسارت ديده.(كاميون هم كنارش پارك شده).
توجه داشته باشيد كه طبق گفته راننده كامارو، حدود 100 ...كيلومتر سرعت داشته و راننده هم كمربند نبسته بوده!
به نظر شما راننده چي شده؟؟
هيچي...!! صحيح سالم پياده شد، و شايد نهايتا با چند كوفتگي و خراش جزئي كه اگر كمربند ميبست اونها رو هم نداشت...
ديگه توضيح بيشتري لازم نيست، اينهم سايت مورد نظر كه شايد خيلي از شماها بشناسيد و قضيه رو بدونين..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گويا الان توسط يه نفر با ذوق خريداري شده و در حال بازسازيه.بايد بگم كه بازسازي اين ماشين، در شرايط كنوني واقعا يك كار بزرگ و تحسين برانگيزه، بخصوص با وضعيتي كه براي آينده مبهم چنين خودروهايي درنظر گرفته شده و كمبود قطعات، هزينه هاي بالاي قطعات يدكي و دستمزدها و....
بله قطعات جدید بدنه که خریدم رو قبل از نصب بتونه کردم و کاملا اماده شدند.لولاها هم تازه یک جفت در حد نو از رو یه ماشین دولتی باز کردم(35000 تومان) و در اسرع وقت میبندم.
در حال حاضر ماشین در پارکینگ خودمون هست و تا یک ماه به همین شکل میخوابه تا فرصت برای کارهای بعدیش پیدا کنم.
در مورد قالپاقها هم این مدل 65 رو 3 تا بیشتر ندارم و 2 تاش هم ارم نداره و یکدست 58 کامل در حد نو با ارمهای کامل دارم.