این رو هم اضافه کنم بعضی وقتا که سیستم رو روشن میکنم با ارور زیر تو صفحه پست مواجه میشم
CMOS Chesksum error
که قسمتهایی برای انتخاب گزینه های بوت رو داره
Printable View
این رو هم اضافه کنم بعضی وقتا که سیستم رو روشن میکنم با ارور زیر تو صفحه پست مواجه میشم
CMOS Chesksum error
که قسمتهایی برای انتخاب گزینه های بوت رو داره
دوست من اون درایو به این دلیل دیده نمیشه همون Ex1 چون برچسب نداره تو همون disk managment روش راست کلیک کنید و change drive letter رو بزنید و یک برچسب که با یکی دیگه همنام نباشه اضافه کنید درست میشه و در my computer میادنقل قول:
در مورد فرمت شما اول پارتیشن های اون هارد رو کامل پپاک کنید که هارد unlocated بشه بعد low level format رو مجددا انجام بدین طوری که partion table هم پاک بشه
نقل قول:
علت های زیادی داره یا باتری مین مشکل داره یا نیاز است بایوس آپدیت یا دیفالت بشه یا یک اروری است که از متنش میشه فهمید داره به چی اشاره میکنه
هارد خراب رو بکشین هم باز این ارور میاد ؟
خیلی ممنون درست شد , اصن حواسم به اون قسمت نبودنقل قول:
دوست من اون درایو به این دلیل دیده نمیشه همون Ex1 چون برچسب نداره تو همون disk managment روش راست کلیک کنید و change drive letter رو بزنید و یک برچسب که با یکی دیگه همنام نباشه اضافه کنید درست میشه و در my computer میاد
در مورد فرمت شما اول پارتیشن های اون هارد رو کامل پپاک کنید که هارد unlocated بشه بعد low level format رو مجددا انجام بدین طوری که partion table هم پاک بشه
این نرم افزار hdd low level format پاارتیشن تیبل رو هم پاک یا همون ریست میکنه دیگه درسته؟ گزینه خاصی هم که تو نرم افزار واسه این کار وجود نداره
اونو امتحان نکردم , ولی این هم همیشگی نیست , هر از گاهی ا ینجوری میشه , مخصوصا زمانی که مدت زیادی از کامپیوتر استفاده نمیشه , البته مدت زمان زیاد واسه کامپیوتر من یا شب موقع خواب هست یا نهایت 3-4 ساعتنقل قول:
مین برد کلن مشکوک هست , برای مثال وقتی سیستم روشن میشه چند بار بوق ممتد داره بعد دوباره ریست میشه و وقتی صفحه پست نشون داده میشه فونت ها بهم ریخته , یا حروف اسمبلی نشون داده میشه و گاهن صفحه خط خطی قرمز و سبز نشون داده میشه
بوقی که میزنه دقیقا به چه صورت استنقل قول:
بله partion tablee رو هم پاک میکنه میتونید بگین فقط پارتیشن ها پاک بشه ولی بهتره partion table هم پاک بشه
با سلام
یک هارد یه ترابایتی داشتم که چون فایلهای سیتمی از دست داده بود مجبور به بکاپ شدم به توصیه یکی از دوستان با نرم افزار پاراگون بکاپ گرفتم اما چون فضای ذخیره کافی نبود مجبور شدم در دو درایو ذخیره کنم در اخر چندین پارت 2 گیگابایتی بود و یک فایل در حجم چند کیلوبایت که نمیدونم چطور محتویاتش پاک شد.حالا که میخوام ریستور کنم بکاپ رو میشناسه ولی وقتی میخوام نکست بزنم ارور همون فایل ند کیلوبایتی رو میده و میگه لود نمیشه
چکار باید بکنم تا بشه این فایلها رو ریستور کرد
نقل قول:
فایل ها رو با نرم افزار paragon نمیتونید ریستور کنید ؟
بله با برنامه پاراگون درایو پارتیشن بک اپ گرفتن
اما چون گزینه ریستور تو نسخه پرتابل برنامه نبود با برنامه پاراگون بکاپ عملیات ریستور ارور میده میگه اون فایل بخصوص رو نمیشناسه
اون فایل هم خالیه اطلاعاتی نداره
با سلام من حدود یک ماه پیش در صفحه 557 و 558 همین تاپیک مشکل هاردم رو مطرح کردم و کارهایی که شما گفتید رو انجام دادم هارد مشکلی نداشت تا الان که سرعت هارد تقریبا نصف شده و تعداد سکتورdelay یک ماه پیش 7 تا بود الان 15 تا شده[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کنم هارد کار میکند ولی سرعتش خیلی کم شده گارانتیشم تموم شده
اگه همه کارهارو کردین و جواب نداد باید هارد رو ببرید تعمیرگاه نرم افزاری دیگه حل نمیشهنقل قول: