درودنقل قول:
به این میگن یه پست کار درست که چشم بسته خیلیا رو باز بکنه و بدونند وضع چطوره...:20:
Printable View
درودنقل قول:
به این میگن یه پست کار درست که چشم بسته خیلیا رو باز بکنه و بدونند وضع چطوره...:20:
من دارم میرم کره زندگی کنم
فکر شو کن سرعت 33 مگابیت !!! ما صد سال دیگه به این سرعت نمیرسیم
با این سرعت میشه تو یه دقیقه حدود 250 مگا بایت دانلود کرد !
درود
اقایون. دوستان کمک.من تا 5 روز دیگه شارژ این ماه اندیشه ام تموم میشه چیکار کنم برم شاتل 64 نامحدود بگیرم جلوش نوشته مخصوص خونه برادران مشترک شاتلی الان بیان منو راهنمای کنن سرویسو عوض کنم ارزش داره یا نه؟؟؟:20:
بدرود
64 که همون دایل آپه عزیز تازه نامحدودشم که دیگه سرعت تشویقی نداره. مناسبترین سرویس ART1... :27:نقل قول:
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
چشمشون بسته نیست، خوبم میدونن وضع چطوره. مارو ... گیر اوردن... :13:نقل قول:
سه سال نباشه... 100% 11 سال دیگه...نقل قول:
سلام دوست عزیز شما 512 دارین یعنی 64 کیلو رو حداقل باید داشته باشین پس عملا شاتل داره 6 کیلو بیشتر می ده کمی عجیب نسیت من ماهی 14900 می دم 128 دارم تو مرکز دو قاعدتا باید 16 تا بگیرم اما تا120 کیلو تو روز بالا می ره و ping منظمه تو شب 1 ساعت بین 1 تا 2 دانلودم می یاد رو 60 کیلو وping نا منظم میشه اما بعدش همه چیز ok میشه من فکر می کنم با پولی که دارم می دم اوضاعم نسبت به شما که 512 از شاتل دارین و خیلی بیشتر پول می دین بهتر باشه؟موافق نیستن؟:10:نقل قول:
شما همه چیو گفتین، اما نگفتین کدام ISP هستین! احتمالان اندیشه هستین.نقل قول:
ببین دوست من، تا قبل عید هم من وضعیتم مثل شما بود. اما بعد عید تا 4 دوره، شبا سرعتم در حد Dial Up بود، روزا حداکثر 30، پینگ هم بالای 500! تازه شما که میگی 120، من اون موقع 160 هم داشتم...
اما اگه نگاه کنین، اکثر مراکز دیگه داغون شدن و ناراضی هستن... کسی هم جواب نمیده...
ما همیشه میگیم، اشخاصی مثل شما، دو دستی بچسبن و ول نکنن! اما بقیه میتونن بیان شاتل...
دوست عزیز من که نوشتم مرکز دو شما هم لطف کنین بگین کدوم مرکز هستین ؟نقل قول:
من مرکز 8 بودم
3 ماه اول پاییز سرعت دانلود 285
زمستون 150
بهار 100
اوایل تابستون 80 تا 100
مرکز 8 هستم
درز ضمن در کنار اینها هم بگم که شبها سرعت دانلودم 0 بود و time out میداد ، جز 3 ماه اول پاییز
ببین دوست عزیز اگه بری کامنت های قبلی من رو ببینی منم مثل شما از اندیشه دفاع میکردم سرعت شما اگه تو روز 120 بود بره من 150 بود شبم کمتر از 100 نمیشد حتی بین 1 تا 2 اما قضیه اینه که کاهش سرعت اندیشه داره همه گیر میشه الان سه روزه که شامل منم شده دیگه شب و روز نداره تحت هیچ شرایطی بالا 24 نمیره زنگ هم بزنم میگن از سرتم زیادیه. من میگم تا وقتی که این سرویس رو بهت میده خب همون اندیشه بمون هر وقت دیدی سرعتت شد مثله بقیه تو هم بیا بریم شاتل.نقل قول:
سلام دوست عزیز شما 512 دارین یعنی 64 کیلو رو حداقل باید داشته باشین پس عملا شاتل داره 6 کیلو بیشتر می ده کمی عجیب نسیت من ماهی 14900 می دم 128 دارم تو مرکز دو قاعدتا باید 16 تا بگیرم اما تا120 کیلو تو روز بالا می ره و ping منظمه تو شب 1 ساعت بین 1 تا 2 دانلودم می یاد رو 60 کیلو وping نا منظم میشه اما بعدش همه چیز ok میشه من فکر می کنم با پولی که دارم می دم اوضاعم نسبت به شما که 512 از شاتل دارین و خیلی بیشتر پول می دین بهتر باشه؟موافق نیستن؟
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
منم مرکز 8 هستم اندیشه دیگه خطم رو کرده دایل اپ شما الان شاتل دارین قیمت و سرعتش چه جوریه شبا افت سرعت دارین یا نه قطعی و پینگش چه جوریه راستی یه چیز دیگه همین مودم tp link با شاتل هم کار میکنه یا نه باید از خودشون بگیریم هزینه راه اندازی هم باید بدیم یا نه؟ اگه 64 نامحدود بگیرم سرعت تشویقی داره یا نه همون قانونی 8 رو میزارننقل قول: