در IE مسیر زیر را بره:نقل قول:
tools>internet option>advanced
اینجا ببین گزینه های sho image show picture تیک هستن یا نه؟
Printable View
در IE مسیر زیر را بره:نقل قول:
tools>internet option>advanced
اینجا ببین گزینه های sho image show picture تیک هستن یا نه؟
نقل قول:با اجازه دوست عزیزمون؛ اینو هم اضافه کنم احتمال هم داره که Adobe Flash Player غیر فعال شده باشه.نقل قول:
که با دوباره نصب کردنش درست میشه.
موفق باشید :11:
درود بر شمانقل قول:
نه ، دوست من
Windows XP Service Pack 2 روش نصبه
برای وب گردی به درد می خوره :31:
نقل قول:
در هر حال، اگر شما با سیستم کارهایی انجام میدید که نیاز به سرعت بالاتری دارید، سرویس پک 1 برای قطعات سیستم شما بهتر جواب میده
:11:
سلام؛ یه مشکل عجیب و بدی برام پیش اومده:
ویندوز من بصورت دست نخورده و genuine هستش (یعنی همون اول که چند ماه پیش نصبش کردم، با یه شماره سریال قانونی و از طریق اینترنت فعالش کردم، بدون استفاده از هیچ کرکی) تا به امروز مشکلی باهاش نداشتم، همون اول که از طریق سایت مایکروسافت و windows update به روزش می کردم و اکثراً هم که خب تنظیمش کرده بودم که یه آپدیت جدید میومد، پیغام بده و منم تایید می کردم و آپدیت...
چند روز پیش یه سری آپدیت حاضر بود و حجم مجموعش دوروبر 40 مگ میشد، منم آخرای ترافیکم بود، رو این حساب تنظیم کردم کامپیوتر رو که خودش نصفه شب روشن شه و تنظیمات به روزرسانی ویندوز رو هم گذاشتم که خودکار خودش هم دانلود کنه هم نصب کنه.
یکی دو ساعت پیش دیدم به جای آیکان زرد رنگ آپدیت (که شبیه سپره و علامت تعجب داره)، آیکان سبز کره ی زمین با اون علامت ویندوز روش، توی System Tray ظاهر شده و میگه آپدیتتون برای نصب حاضره، من هم کلیک کردم و دیالوگ نصبش اومد با این عنوان:
service pack 2 install
در حالیکه اصلاً ویندوز من sp3 هست و میگم تا پیروز همینطور آپدیت میکردمش و فقط اونموردی که پررنگ کردم رو دو روز پیش انجام دادم.
خلاصه نصبش کردیم، بعد که ریاستارت شد، صفحه ی خوش آمدگوییش شبیه اولین نمایش ویندوز بعد از نصبش شد! بعدش هم اون پیغام می خواید آپدیتتون فعال باشه یا نه (help protect your pc....) و بعدش هم که خب اومد بالا بدون مشکل.
دیدم نود پیغام میده باید ویندوز آپدیت بشه و من هم رفتم تو سایت ویندوز آپدیت بعد گفت باید اون نرم افزار چک Genuine رو نصب کنه
ما هم گفتیم باشه، قبلاً هم بار اول اجازه دادم... بعد گفت نمیتونه پروسه رو انجام بده، به خاطر اینکه تاریخ و زمان سیستم نادرسته!!
خلاصه یه بار ری استور کردم ، دیدم خیلی فایلها و پوشه ها رو rename کرده و حتی مرورگر اپرام رو نمیتونه locate کنه و تو پوشه ی program files ش هم نبود فایل اجراییش! این بود که ری استور رو undo کردم،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقاً همون عنوان Software Distribution Service 3.0 که می بینید، دو بار در تاریخ روز قبل و یکبار هم در تاریخ روز قبلترش (یعنی 21م) وجود داره و دیگر هسچ. من فکر می کنم مربوط به اینه، نمیدونم ولی زیاد :41:
الان که برگشتم، آیکان آپدیت به همون صورت زرد (مثل همیشه، یعنی در حالات عادی) هست و آپدیتهایی که برام در نظر گرفته ....:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا درست نیست، عجیبه، من هم دوست ندارم ویندوزی که عین ساعت داشته کار می کرده و کلی برنامه و تنظیم روش دارم اینجوری بشه! چیکار کنم؟
نقل قول:
سلام.
ظاهرا سایت مایکروسافت حسابی قاطی کرده.
در یکی از سیستم هام سرویس پک 3 آپدیت شده نصب هست که الان زدم لیست آپدیت رو بیاره.
همین چیزا رو آورد؛ آخه من نمیدونم از سرویس پک 3 میخواد آپدیت کنه به سرویس پک 2 ؟؟؟؟؟ :18:
در سیستمی هم که دارم یاهاش پست میدم، سرویس پک 2 بدون دستکاری نصب هست. یعنی هیچ گونه آپدیتی نداره.
حجم فایل آپدیت رو نوشته 10.5 مگابایت :18::18::18:
این یعنی مایکروسافت برگشته به سال 2002 :13:
و اما برای شما دوست خوبم که خودتون از همراهان این تاپیک هستید، فقط یه چیز دارم بگم.
متاسفانه باید ویندوز رو از نو نصب کنید.
و اینکه بعد از این از ویندوزتون یه ایمیج بردارید. (البته منظورم بعد از نصب کامل ویندوز، درایورها، و برنامه های دلخواه هست)
برنامه های خیلی خوبی برای اینکار وجود داره.
مثلا Norton Ghost ، یا Acronis یا Paragon (اولی و سومی خیلی خوبند)
بدین ترتیب، وقتی ویندوزتون از کار می افته در عرض چند دقیقه کوتاه میتونید صاحب یه ویندوز سالم با تمام برنامه هایی که قبلا نصب کردید، داشته باشید....
متاسفم که نتونستم کمکی بکنم :11:
موفق باشید :11:
:40:
دوست عزیز ممنون از اینکه شما هم مورد شمابه رو گزارش دادید.نقل قول:
اما ویندوز من هنوز هم داره مثل گذشته خیلی خوب کار میکنه، موردی که هست، فقط همینه، فعلاً هم که از به روز رسانیش صرفنظر کردم و دارم از ویندوزم استفاده می کنم بدون مشکل. منتظر نظارت باقی دوستان می مونم و اگر کسی پیشنهاد بهتری نداشت، یا اطلاع میدم به مایکروسافت (البته تا حالا امتحان نکردم و نمیدونم چقدر تاثیر داره) یا اینکه به نظرم میرسه رو انجام میدم:
حذف کردن Software Distribution Service 3.0 ، البته این اون موردی نیست که گفتم آخرین بار نصبش کردم (دیالوگ نصب sp2 آخری بود) و مطمئن نیستم...
اما سوال:
شما هم الان با همچین موردی رو به رو هستید. خودتون میخواید ویندوزتون رو عوض کنید؟!
اضافه:
یک موردی که همین الان مشکوک شدم و بررسی کردم: دقیقاً همین ویندوز روی سیتم خواهرم هم نصبه (البته اون به روزرسانی خودکارش رو غیر فعال کرده...) با راست کلیک روی مای کامپیوتر و در برگه ی General می بینم که مال اون همچنان زیر version 2002 زده service pack 3 و مال من زده service pack 2 !!!
و اینطور که بوش میاد، مسئله باید حادتر از این حرفها باشه و تنها امیدم میتونه یه ری استور خفنناک باشه...
شما هم لطفاً روی همون سیستمی که مشکل مشابه داره بررسی کنید
مسیر فوق را رفتم و اجرا کردم ولی باز هم مشکل حل نشدنقل قول:
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
دو نسخه از فلش را هم دوباره نصب کردم ولی بازم بعضی از عکسها باز نمی شود :41:نقل قول:
فکر نمیکنید شاید بهتر باشه در بخشی که برای مرورگرتون در این سایت در نظر گرفته شده مشکلتون رو مطرح بفرمایید ؟نقل قول:
در ضمن مطمئن تر اینه که از حذف کننده ی فلش پلیر خود ادوبی استفاده بفرمایید:
uninstall_flash_player.exe
که با آی پی غیر ایرانی می تونید از سایت خود ادوبی بگیرید (راه بهتر و مطمئنتر) یا اینکه بگردید دنبال این فایل در اینترنت، اگر بنده امکان ضمیمه کردن در این سایت رو داشتم همینجا می چسبوندمش...
بله دوست عزیز، برای منم نوشته Version 2002 Service Pack 2 :دینقل قول:
قضیه خیلی جالب شد
من مشکلات مشابه شما رو ندارم فقط اینکه سیستم شده سرویس پک 2. البته من فعلا ریستور نکردم.
ولی بلافاصله بعد از اینکه این پست رو تموم کنم میزنم ریستور بشه
ظاهرا باید بعد از ریستور یه ویندوز جدید نصب کنم :31:
:11: