هرچند از پدرخوانده بدم میاد ولی حالا بگو ببینم ناقلا چه چیزایی توش دیدی؟:-dنقل قول:
هرچند از پدرخوانده بدم میاد ولی حالا بگو ببینم ناقلا چه چیزایی توش دیدی؟:-dنقل قول:
اي بابا اينجا جاش نيست كه :31: ميان غيلترمون ميكنن ( بنمون ميكنن ) :31:نقل قول:
هيچي نداره فقط توي هر خيابونش يه S.t.rip Club داره :31: حتي يه پيتزا فروشي بود رفتم توش در پشت رو باز كردم ديدم اونجا هم S.t.rip Club هست !! :31:
خيلي چيزا :دينقل قول:
با عرض معذرت لطفا اينجا ادامه بدين بحث در مورد GF2 را !!!
ممنون از شما !!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244813
سلام کنسول پرمیوم با برد جسپر+کابل hdmi (کپی خور شده) 360 تومان خوبه؟
نقل قول:
اره دوست عزیز خدا بده برکت:31:ولی بیشوخی فک کنم کمی گرونه (حدود 20 30 تومن) البته بستگی داره از کجا بگیری؟
بابا به خدا من گفتم بگين كدوم بدتره تا اونو نخرن!!
دوست عزيز سعيد جواب شمارو داد ديگه گفت gta بدتر هستش ...نقل قول:
موفق باشي ...
فکر کنم تو سوئد کنسول گرونتر باشه.. یکی از آشنا ها wii خرید بود 600 تومن که خیلی گرون بود.. حالا اول قیمت رو بهشون بگو بعد بخر..نقل قول:
سلام . ببخشيد يه سوال داشتم . عمه ام اينا تو سوئد زندگي مي كنن . و قراره تير ماه بيان اينجا سر بزنن . مي خواستم بدونم كه ايكس باكس 360 60 گيگابايت اونجا (پال) گيم هاي كپي اينجا رو ميخوره ؟
در مورد کپی خورم خالت راحت.. اینجا برات ردیفش میکنن..
آپدیت اول داشبورد جدید هست که 7 مگ حجم داره..نقل قول:
وقتی بازی وانتد رو تو کنسول میذارم اول می پرسه می خوای آپدیت کنی یا نه ؟
البته توش 2 تا آپدیت داشت یکی داشبورد بود که آپدیت کردم .
ولی دومی میگه 128 مگ می خواد که ما چون آرکید داریم با محدودیت مواجهیم ...
می خواستم بدونم اون آپدیته چیه ؟
آپدیت دوم هم داشبورد کامل به همراه آواتور ، تم ها و غیره هست که 128 مگ فضا میخواد که شما ندار..
مطمئنی جاسپر بود.. شاید دستگاهت رفرشی بوده.. رویه جعبه خوب نگاه کن ببین برچسبی با کلمه refresh ننوشته ..نقل قول:
سلام دو روز پیش دوست من یه ایکس باکس آرکد گرفت که بعد از روزی 2 ساعت بازی کردن 3چراغه شد .
خودم هم چکش کردم نو بود وقتی اوردش همه چیز ها هم با برد جسپر یکی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا فروشنده های تهرانی جنسهای خرابشون رو به فروشنده های شهرستانی میندازن..
گرونه.. یکی سر به فروشگاه مجازی ---------- بزن..نقل قول:
سلام کنسول پرمیوم با برد جسپر+کابل hdmi (کپی خور شده) 360 تومان خوبه؟
ممنون ميدونم كه جوابمو داد هدف از طرح سوالمو ميگم!نقل قول:
امروز رفتم یک کابل hdmi مخصوص xbox360 و ps3 پرسیدم گفت 17500 تومان!
آیا این کابل مدل های مختلف داره؟
قیمتی که فروشنده گفت چطور بود؟