بله وجود داره. تو سایتش هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بله وجود داره. تو سایتش هستنقل قول:
آقا من الان زنگ زدم ايرانسل گفت تو تهران نداريم TD-LTE كه..
بلهنقل قول:
هنوز تهران و شهر های بزرگ ارایه نمیدن
Sent from my Master Mind Z3+ with Tapatalk
قراره هفته دولت . شهرهای بزرگ اینترنت ثابت برقرار بشهنقل قول:
دوست عزیز من با opensignal کار کردم اما هر چقدر تو منوهاش گشتم، متوجه نشدم که به کدوم دکل وصلم!نقل قول:
با بقیه نرمافزارهایی هم که معرفی کردی تا به حال کار نکردم اما آیا میشه با این نرمافزارهایی که معرفی کردی به صورت دستی روی یه دکل قفل کنی؟
دوست عزیز این طرحها رو چجوری میشه فعال کرد؟ سایت همراه اول؟ برنامه اندرویدی؟ کد ussd؟نقل قول:
ستاره هزار مربعنقل قول:
رو شماره گیری کن
دو تا گزینه میاره
یکی مکالمه و یکی اینترنت
از گزینه اینترنت میتونی انتخاب کنی
آقا اشتباه از من بود چون هر چی تو سایتش نگاه می-کردم ندیدمنقل قول:
این نامحدود ایرانسل سرعتش چقدره؟خوبه؟
بسته به شلوغی دکل و منطقه به منطقه فرق میکنهنقل قول:
باید خودتون تست کنید
۴ جی باشه که چه بهتر
البته همیشه 4g سرعتش بیشتر نیستنقل قول:
کلا بستگی به شانس داره منطقه مورد نظر پهنای باندش بیشتر باشه یا نه
تجربه من از 3G حداکثر سرعت 35Mbps ولی با 4G سرعت 8Mbps هستش
الان که مشهد پهنای باند در ساعت نامحدود به۰ ۶ مگ میرسهنقل قول:
داداش ٢ تا بسته هزاري همراه اول ميشه با هم اكتيو كرد؟! يعني ٢ بار بهري پشت هم استفاده كنهنقل قول:
نه متاسفانه نمیشهنقل قول:
اما میشه از دو سیم کارت مختلف استفاده کرد تو 2.5 ساعت 20 گیگ رو می گیره و بعدش سیم کارت دیگه رو میندازی رو مودم ادامه بده دانلود رو
البته در این صورت باید ساعت 4.5 صبح پاشی یه چند دقیقه
شاید بعضی دوستان بگن به دردسرش نمیارزه اما شبانه همراه اول نوسان نداره و یا خیلی کم داره [در مقایسه با ایرانسل] و احتمال خرابی لینک کمتر و سرعت تک کانکشن بالا و برای دانلود از سرور های خارجی تو این وضع که سرعت اینترنت از سرورای خارجی رو خیلی محدود کردن مناسبه و با سرعت 22Mbps دانلود میکنه
بازم بگم به منطقه بستگی داره و باید خودتون تست کنید و برای همه نمیشه یه نسخه پیچید
1-خوب چرا دو سیم بزاریم،موقعی که خواستیم روی همون دوباره بسته را فعال می کنیم،نقل قول:
2-مشکل کلی اینکه آمار مصرفتو بهت نمیده و ممکنه شارژتو بخوره.
اولا وقتی یه بسته شبانه میخرید نمی تونید تا 24 ساعت دیگه بسته شبانه دیگری بخرید پس سیم کارت دوم ضروریهنقل قول:
ثانیا شما میتونید با شارژ دلخواه 1000 تومان بخرید و نگرانی بابت شارژ خوری نداشته باشید (همراه اول طرح کنترل مصرف آزاد نداره)
کاره جالبیه اما سخته نصفه شبنقل قول:
:n02:
به نظرم طرح 1تا11رو اینکارو کنیم می ارزه 60 گیگ 6تومن
با 4G ایرانسل سرعت دانلودم رو 8-7 مگ هست
این +4G چقد سرعتش بیشتره ؟
راه کاری برای سیم کارت دائمی هم وجود دارد؟نقل قول:
همراه اول دو بسته شبانه نامحدود داره :[سرعت بسته : 22Mbps][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- بسته شبانه 2 تا 7 صبح به قیمت 1000 تومان با محدودیت 20 گیگابایت
2-بسته شبانه 1 تا 11 صبح به قیمت 3000 تومان با محدودیت 30 گیگابایت[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل اینه که همراه اول "طرح کنترل مصرف آزاد نداره" و شارژتون بعد از استفاده از این بسته ها صفر میشه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای حل این مشکل میتونید شارژ دلخواه بخرید با کد زیر :
برای سیم کارت دائمی هیچ راهی برای جلوگیری از اومدن قبض میلیونی وجود نداره و فوق العاده خطرناکه استفاده از سیم کارت دائمی برای اینترنت چون هیچ جوره نمیشه اثبات کرد که قبض اشتباه حساب کرده و کنترل هزینه غیر ممکنهنقل قول:
ببخشید قسمت همراه اول جوابمو ندادن.
سلام دوستان من منطقه تهرانپارس هستم.تو مودم سیمکارت همراه اول انداختم ولی 4g پیدا نمی کنه می خواستم بدونم باید بسته بخرم تا دکلو پیدا کنه یا اینجا 4جی نیست اخه 2تا دکل همراه اول تا 100 متریم هست
مشکل شما اینجاست که همراه اول اصلا 4G نداره.نقل قول:
بله. بسته داشته باشین و 4g در منطقه تون پوشش داشته باشه میتونین استفاده کنین (خرید بسته الزامیه)نقل قول:
دوستان من از ایرانسل واسه بازی استفاده میکردم یعنی بسته دارم پینگشم خیلی خوب بود 120-150 همیشه
اما الان 2-3 روزه که پینگم اینجوری شده به ترتیب : 120-150-200-900-120-120-130-900-timed out
یعنی خیلی اذیتم کرده این 2روزه
واسه بقیه سالمه؟
هیچ متوجه شدین که ایرانسل 3g خیلی بدی داره اما 4g عالی هست . شاید منطقه ما اینه !نقل قول:
سرعت 3g اسفناکه ! البته در مقایسه با 3g رایتل
منطقه ما 3g رایتل 7 مگابیت هست 3g همراه تنبل هم 10 تا 15 مگابیت هست،ولی 3g ایرانسل به زور به 5 میرسه،ولی همراه تنبل و رایتل 4g ندارند.نقل قول:
نه اتفاقا الان برعکسه الان 3G خیلی خوب شده 4G دم به دقیقه قطع میشه منم فردا دارم زنگ میزم 195 شکایت رسمی کنم از ایرانسل تو شکایت هم قید میکنم ایرانسل این مشکل رو یک ماهه داره و خودش این مشکل رو به وجود اورده مخصوصا که همه برن TDD بخرن و واسه همین هم هست که این مشکل رو برطرف نمیکنهنقل قول:
الان روی 4G دریافت قطع میشه و دکل رو سوییچ میکنه مودم و گوشی تا اینترنت بگیره ولی روی 3G هیچ مشکلی وجود نداره
کسی از دوستان اینترنت TDD خریده؟ میشه یه تست از سرور خارج بزاره ببینم چطوره
درسته ٣جي ايرانسل خيلي بد هست واقعا هم سرعت هم پينگنقل قول:
اما ٤ جي واقعا خوب هست اكثر جاها اگه انتن خوبي هم داشته باشين كه پسنگ خوبي هم ميده
از همه مهم تر پوشش خيلي خوبي داره
آیا عمدا 3g سرعت پایینی داره ؟
یا اینکه ایرانسل تجهیزات 4g خریدن در اصل که 3g هم به عنوان امکان فرعی داره و همراه اول و رایتل تجهیرات 3g خریدن فقط ؟
اگر همراه اول و رایتل فقط توی 3g سرمایه گذاری کردن و ایرانسل فقط 4g کلا چند سال دیگه خیلی مشتری از دست خواهند داد همراه اول و رایتل ...
4g - کرج - باند ۳
سرعت فورجي ايرانسل تو اين چند روزه در شهر قم خيلي افتضاح شده. تقريبا هميشه سرعت دانلودم رو 15Mb بود اما جديدا ميانگين چهار يا پنجه. بقيه هم همين مشكلو دارن؟
[emoji266]
من با گوشی وصل میشم به lte اما سرعتش محدود شده به ۸ مگابیت از سرور داخلی، سرور خارجی که کمترم هست
اگه مودم بگیرم تفاوتی داره سرعتش یا همینه؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
من با 3g ایرانسل 2 و نیم مگابایت سرعت دارمنقل قول:
اقا یکی به ما بگه، ما با کدوم کارشناس پشتیبانی آنلاین حرف بزنیم
حرف مارو بفهمه و مث آدم جواب مارو بده و هی پاس نده این و اونور
( کسی کد یه کارشناس خوب و فهمیده رو بلده ؟؟ )
شورشو در آوردن ، جهنم نت پرسرعت تماس ها هم خرابن..
هر کی با ما تماس میگیره میگه در دسترس نیستی ، بابا طرف بغل دست منه!!!
اونم نه یه روز و دو روز .. آقا 5 ماهه !!!!!!:n23:
کلا برای من هم فرکانس 1800 آشغال شده اگر چند روز دیگه هم 2600 اینطوری بشه افتضاح ایرانسل در میادنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سرور داخلی
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
دوستان با چه نرم افزاری میشه فهمید توی گوشی رو چه باندی هستی؟
در سایت 195 شکایت ثبت کنید.نقل قول:
دوستان کسی از زمان اتمام پوشش 4gایرانسل تو تهران اطلاعی نداره ما تو منطقه مسعودیه تهران هنوز 4gنداریم تازه پایتخت هم هستیم
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk