همون جور که حامد جان گفت پشتیبانیش خوبه بله میدونه چیه منظورم از خسیس بازی اینکه گیگ هدیه میده!!!! وگرنه که دانلود کنی به فنا میری البته شمای که شب نمیخوای استفاده کنی مشکلی برات پیش نمیادنقل قول:
Printable View
همون جور که حامد جان گفت پشتیبانیش خوبه بله میدونه چیه منظورم از خسیس بازی اینکه گیگ هدیه میده!!!! وگرنه که دانلود کنی به فنا میری البته شمای که شب نمیخوای استفاده کنی مشکلی برات پیش نمیادنقل قول:
هنوز احتمالا محدود نشدید، همه ی سرویس های ART شاتل اینجوریه، تا یه مدت پهنای باند بازه و عشق و صفا میکنی، وقتی که محدود شد تازه اون روی سکه رو میبینی. :n35:نقل قول:
تجربه نشون داده هر کی از مخابرات رفته پشیمون شده و بعد یک مدت باز برگشته مخابرات:n02:نقل قول:
این مدت هم کلا نت مشکل داشت و حتی تاپیک پارس انلاین من همیشه میرم همشون دارن مینالن , البته بعضی گروه های مخابرات هستن که کمترین میزان قطعی و افت کیفیت رو دارن حتی در شرایط خراب:n31:
متاسفانه ما جزو اون گروه ها نیستیم و نمیتونیم به دلخواه خودمون بریم:n02:نقل قول:
از چه نظر میگی هر که رفته برگشته مخابرات ؟ من فکر نکنم به حز دانلود شبانه دلیل دیگه ای هم داشته باشه .اگه به خاطر این میگی من شبانه استفاده نمیکنم اگرم بخام وایرلسم شبانه بدون محدودیت داره .adsl رو فقط برای استفاده روز میخام مثلا ظهر ها تا قبل از ساعت 5 عصر .پس برای چی میگی پشیمونی داره رفتن از مخابرات ؟
بچه ها کسی نمیدونه با ای پی استاتیک مشکل حل میشه یا نه ؟
دو نمونه میشه مثل king iman و lamp :n31:نقل قول:
ایمان که چند وقت پیش برگشت و لامپ هم میخواد برگرده
من خودم که قبلا پارس بودم کیفیتش به مخابرات نمیرسید الان هم که کلا شبانه رو برداشته پس شاید دلیل اینکه همه برمیگردن این باشه که مخابرات حداقل شبانه رو داره ولی بقیه isp ها همینم ندارن:n09:
البته الان نمیدونم شرایط پارس چطوره شاید بهتر شده باشه اما مخابرات که واسه من هم کیفیت هم سرعت هم شبانه عالیه
شبانه پیشکش.هر وقت میخایم بریم تو نت یا سرعت داغونه یا پینگ بالاست یا هیچ سایتی رو باز نمیکنه یا قطه .اینم شد اینترنت ؟نقل قول:
با تعجب فراوران مودمی که خوده مخابرات داده رو گذاشتم سرعت بهتر شد! :n38: همه سایت ها باز مییشن! :n04: ولی پینگ هموونه :n35:نقل قول:
دوست گرامی من از اول شاتل که تو آبادان که اومد دارم تا الان تقریبا میشه 12ماه اتفاقا من ماهی 70گیک هم شده دانلود کردم ولی سرعت دانلودم همیشه ثابت بوده اولش شاتل 128نامحدود آرت لایت1 رو 100 سرعت دانلود میداد ولی جدیدا 6ماه ریتو برده بالا و 200 دانلود میکنم من و دوستان که همسایه هستیم 4 تاییم که در ماه زیر 30 گیگ دانلود نمیکنیم و همیشه سرعت 200 هستشنقل قول:
پینگ معمولا ثبات بدی نداره در بهترین حالت 4.2.2.4 عدد 160 رو نشون میده و در بدترین حالت 280نقل قول:
اتفاقا من جزوه دسته ای هستم که رفتم از مخابرات بسیار راضیم از شاتل آباداننقل قول:
فرشاد کجایی ؟ انلاین شو کار مهم دارم باهات
میخام ای پی استاتیک بگیرم که دیگه روی این ای پی های داغون نیفته .نظرت چیه ؟
اینا همش افکار خورضو خانه:n09:نقل قول:
سعی کن زیاد با خورضو خان رفاقت نکنی وگرنه مثل من فکر میکنی سرویس 10 مگ بهتر از 1 مگه :n02:
نه به خدا جدی دارم میگم من همش از مودم ایسوس استفاده میکنم ولی گفتم بزار از مودم خودشون استفاده کنم دیدم نه همه سایت ها باز میشن دوباره نشستم مودم ایسوس رو کانفیک مجدد کردم بعضی سایت ها باز نمیشدن مودم مخابرات رو گذاشتم دیدم باز میشن :n13:نقل قول:
مخابرات به راحتی ایپی استاتیک نمیده برای شرکت ها ادارت و این جور کاراست ایپی هاشون بارنج 10 شروع میشه اینترنت قطع میشه فقط برای دوربین وب سایت های داخلی این جور کارا کاربرد دارهنقل قول:
منم ماههاست که دیگه از مخابرات نت نمیگیریم راضی هم هستمنقل قول:
از کجا میگیری؟ من یه خط تلفن دیگه دارم ازاده هنوز که اگر راضی از اونجا بگیرم :n02:نقل قول:
من وایرلس دارم نامحدود هستش این روزها مشکل داره ولی بازم از اینترنت مخابرات بهتره البته برای دانلود سرعتش کمه 64 کیلوبایت هستش اما پیج خوب باز میکنه پینگش هم 108-112 هستش این روزها مثل همه نت های دیگه پینگش خوب نیستنقل قول:
یادمه قبلا یکی از بچه ها رفته بود بگیره بهش گفته بودن نداریم تمام شد:n19:نقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی و واحد فروش ببین چی میگن
نامرد شبا میفته رو ایپی 37.221 دانلودو داغون میکنه:n35:
مطمئنی ؟ شاید یه شرکتی اینترنت هم بخاد پس چه جوری از استاتیک استفاده میکنه ؟نقل قول:
منم میفتم روی ای پی 37 ولی کاری میکنم که با سرعت اسمی دانلود کنم :n10:نقل قول:
ایپی 37 برا من شبانه با یک دانلود 220 تا رو میده راحت , منظورت از کار چیه؟:n13:نقل قول:
چیز پی ان پر|کسی یا چند دانلود همزمان؟:n02:نقل قول:
اون ساعت خوابم وگرنه با یه روشن خاموش میشه ایپی عوض کرد
ایپی اینترانتیش رو به زور میدن حالا چه برسه بخوان اینترنتیش رو بدن با قسمت فروش تماس بگیرید راهنمایی میکنننقل قول:
بعضی کاربرا مثل من بعدا از ساعت 2 ایپیشون میفته روی 37 و فقط تا 50کیلوبایت ریت دانلود میده واس همین مجبوریم برای دانلود کمی سختی بکشیم ، مخابرات لعنتی :n39:نقل قول:
هیچ کدام عزیزم سرور دانلود رو عوض کن :n10:نقل قول:
سرعت شبانه من چند شبه خراب شده ! قبلا امکان نداشت شبانه من کم بشه ! سروی 2 مگ دارم بیشتر از 30 کیلیو نمیده ! چی شده دوستان ؟؟ خبریه ؟
والا ماهم مثل شمایم منتها اگر ریموت اپلود کنی مشکل افت سرعتت حل میشه البته انچنانی نیست ولی فایل هاتو با سرعت اسمی میتونی بگیرینقل قول:
منظور از ریموت اپلود یعنی فایل ها از یک سرور یک سایت ب سرور یک سایت دیگر منتقل بشه
کاری که باید بکنی اینکه یک سایت اشتراک گذاری فایل که سرعتش در ای پی 37 مناسبه پیدا کنی و فایل اتو درون ان سایت ریموت اپلود کنی که در شب با سرعت دانلود کنی
ریموت اپلود م ربطی ب سرعت نتت نداره
نه خوب بود حتی خود شما هم فکر کنم تازگی مشکل پیدا کردی ربط هم به گروه داره چون یک خط دیگه دارم و مشکلی نداره ! اگرمشکل تا آخر قرارداد حل نشد من پیشنهادم اینه که تخلیه و ثبت نام مجدد کنیم مشکل حل میشه چون گروه عوض میشه ! لعنت بر کسی که گروه بندی رو راه انداخت ! بر ذات....ش لعنت ... صد بار جالبه تا ساعت 1:59 دقیقه سرعت خوبه از اون ور هم ساعت 6 باز سرعت اوکی میشه پشتیبانی هم میگه شبانه هست و طبیعی حالا نفهم خبر نداره که مخابرات پهنای باندش خوبه و کاربرا مشکل شبانه ندارن و این کاربر بدبخت به هر دلیلی مشکل پیدا کرده و خدایی دیگه اعصابم ضعیف شده و نمیتونم سر و کله بزنم با این اپراتورها ! وقتی درک ندارن من چه مار کنم ! ما که پیر شدیم رفت ولی ای کاش یه روز نت درست بشه ... هیییییییی ........... :n37: اگه به فرشاد هم بگی اصلا اهمیت نمیده ... :n37::n37::n28:
ما اخرش نفهمیدیم شما شبانه اسمی میشی یا سرعتت 530 میمونه ؟ مگه قبلا نمیگفتی اسمی میشم شبا؟:n13:نقل قول:
سرعتم اسمیه اما چند شب تا ساعت 2 شب میشه سرعت هم با همه ی سرورها بیشتر از 30 کیلو نمیشه ! ساعت 6 یک دفعه درست میشه ! مشکل اینه :n37: پشتیبانی هم فقط شبیه ربات سخن گو هست !نقل قول:
من 512 مگ ترافیک رزرو دارم ولی وارد حساب اصلی نمیشه اعتبار اصلیم هم تموم
فک کنم تا 1 گیگ نشه وارد حساب اصلی نمیشهنقل قول:
داداش چطوری سرور رو انتقال میدی ؟
با استفاده از قابلیت ریموت اپلود اپلود سنترهایی مثل اپلودبوی و 4upldو اپلود بازنقل قول:
یعنی شما میتونی لینک دانلود رو اونجا وارد کنی و انتقالش میدن برات روی سرور خودشون.
4upldاز همشون بهتره
دوستان چند روز snr هی تغییر میکنه یه بار روی 15 هست یه بار 8.قبلا روی 12 13 ثابت بدون ربطی به این طرح فیلنرینگ هوشمند داره؟؟؟
دوستان اگر فرض کنیم هیچ سرویس دهنده ای شبانه نداشت و هیچ کدوم محدود نمیکرد شما کدوم isp رو انتخاب میکردید ؟
هیچکدامنقل قول:
از فور جی ایرانسل استفاده میکردم چون نیازی به خط تلفن و رانژه و snr خط نداره سرعت دانلود و آپلود بالای داره پینگ خیلی خوبی داره 5 گیگ یکماهه هم 20 تومنه
ولی فعلا حرف ما سر adsl هست نه فورجینقل قول:
همین مخابراتنقل قول:
چون از لحاظ قیمت به صرفه تر هست صبانت هم بد نیست قیمتهاش
اما شاتل خیلی گرونه همین الان 4 گیگ یکماه را 34500 تومن میندازه به ملت