سلام دوستان
من قبل از خدمت برای معافی کفالت اقدام کردم ( پدرم عمل قلب باز انجام داده ) که متاسفانه رد شد...الان 5 ماه خدمتم میخواستم بپرسم اگه دوباره برای معافی اقدام کنم احتمال داره موافقت بشه؟؟یا الکی خودمو الاف نکنم؟
Printable View
سلام دوستان
من قبل از خدمت برای معافی کفالت اقدام کردم ( پدرم عمل قلب باز انجام داده ) که متاسفانه رد شد...الان 5 ماه خدمتم میخواستم بپرسم اگه دوباره برای معافی اقدام کنم احتمال داره موافقت بشه؟؟یا الکی خودمو الاف نکنم؟
نقل قول:
در مورد سنوات در صورت رضایت فرمانده یگان و نداشتن اضافه خدمت انظباطی دو سوم رو می بخشن.
سعی کنی درست خدمت کنی بخشیده می شه.
من 1393/5/19 اعزامم :n03:نقل قول:
نقل قول:
چرا 24 ماه؟؟؟؟ خدمت که هنوز 21 ماهه.خبری هم از اضافه شدنش تا الان نیست .
احتمال این که همش بخشیده بشه کمه ولی احتمال خیلی زیاد 4 ماهش بخشیده میشه.
منم 40 روز قبل حال تو رو داشتم ولی الان که اومدم یگان میگم ای کاش کد میخوردم( خیلی دلم واسه پادگان 01 تنگ شده)... چون آموزشی واقعا بهترین دوران خدمت حساب میشه...از طرفی ما لیسانسا الان بهمون گروهبان یکی دادن یعنی قانونا با سرباز صفر فرقی نداریم(حالا شانس ما فرماندمون هوامونو داره و مثل افسرا باهامون برخورد میکنه وگرنه باید یه روز در میون پست میدادم)....در ضمن شایعه شده اونایی که دوره کد بخورن احتمال داره افسر باقی بمونن.نقل قول:
یه خبر هم واسه نیرو انتظامی اینکه شنیدم قراره قانون تقلیل درجه تو نیرو انتظامی هم اعمال میشه البته واسه اونایی که شهریور به بعد اعزام بشن.
اموزشیت اونجاس بقیه خدمتت که اونجا نیست(البته شایدم بشه)نقل قول:
2تا احتمال خیلی زیاد داره که بیوفتی(بعد از اموزشی)
ستاد آجا(4راه قصر) حالا یا با پارتی یا شانس
دژبان مرکز(سر فاطمی -از سمت چمران)
احتمالات دیگه هم وجود داره که کمتره
کلا تنها خوبی مرکز اموزش کهریزک که در تمامی موارد تقسیمش صادقه اینه که میدونی توی استان تهران تقسیم میشی!
شما بچه تهران هستید؟نقل قول:
رشتتون چیه؟
شرایط دار بودید؟
الان کجا خدمت میکنید؟
سلامنقل قول:
منم همین دوره پیش آموزشی 01 بودم
تقریبا 50 درصد گردان 1 هنگ 1 کد خوردن زرهی شیراز ( فقط هم این گردان زرهی بودن )
امیدوارم که شما کد نخورین ولی شرایط دارا هم خیلی هاشون کد خوردن (پدر نظامی -متاهل .... )
رشته هم گفتین برق که متاسفانه اکثرا کد می خورن
ولی کد یه سری خوبی ها هم داره (میان دوره و پایان دوره و.... ) و تو طول دوره کار خاصی هم به جز کلاس رفتن نیست
امیدوارم کد هم می خورین همون 01 باشین
سلام رفقا کدای اعزامی 93.6.1 اومده
کسایی که آموزشی پادگان خاتمی یزد افتادن خودشون را اینجوری
نام:
شهر:
مقطع-رشته:
معرفی کنن تا قبل از اعزام با هم اشنا بشیم :n18:
این از خودم ;-)
نام : آرش
شهر:تهران
رشته: کارشناسی برق
کد های اعزامی اومده؟ من ۹۳.۶.۱ اعزام هستم . فردا میتونم برم پلیس +۱۰ بگیرم؟ سراسر ایران یعنی اومده؟
پلیس + ۱۰ هنوز نمی ده می گه نیومده از نظام وظیفه می شه گرفت الاننقل قول:
چندتا کشور توی دنیا خدمت اجباری ندارن
Sent from my iPhone 2G using tapatalk
از کارت سبز میتونید 2 ماه کسر بسیج بگیریننقل قول:
بله میشه فهمید.نقل قول:
همش بخشیده نمیشه ولی احتمال داره قسمتیش بخشیده بشه.نقل قول:
ای کاش کسایی بخونن که حوس غیبت دارن.
سلام دوستان خسته نباشید کد های ۱۹/۶ کی میاد پس مردیم از استرس!
Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk 2
سلام
بچه هایی که افتادن ولی عصر تبریز ناجا واسه اول شهریور
اگه کسی هست اعلام کنه
آشنا شیم باهم ببینیم چخبره:n11:
من احسان رشتم عمران نقشه برداری
برو نظام وظیفه کد ملیتو بگو بهت میدگن کجا افتادینقل قول:
پلیس+10 هنوز نیومده رو سیستمش
اقا خاتمی یزد 93.6.1 کسی نبود قبل از اعزام اکیپ جمع کنیم!!:n18::n20:
آقا دمت گرم رفتم نظام وظیفه پرسیدم!نقل قول:
منم خاتمی یزد !
احمد از قزوین
کارشناسی ارشد مهندسی آب
خوبه این پادگان؟ خیلی دوره لعنتی!
آره میشه فهمید برو نظام وظیفه کد ملی میگی میگه کجا افتادی:n16:نقل قول:
آقا دمت گرم رفتم نظام وظیفه پرسیدم!نقل قول:
منم خاتمی یزد !
احمد از قزوین
کارشناسی ارشد مهندسی آب
خوبه این پادگان؟ خیلی دوره لعنتی!
نقل قول:
درود
افتادی تو شهر ما - اگه من هم بیفتم اونجا باهم میریم شهید میشیم(البته شما آماده شو من 1/6 میام).
ولی فک نکنم اوضاع در حد شهادت باشه .دامادمون 4 سال پیش اونجا بود زنده اومد بیرون و یه رفیق دیگم هم 2 سال پیش اونجا بود(با دیپلم بود) بعدش اومد با خودم رفتیم کاردانی کامپیوتر(ملی) رو تو همون کرمانشاه هم گرفتیم و الان سالمه . انصافا بعد سربازی خیلی تغییر کرد و ادم مثبت و زرنگی و با شعوری شد (تا یه مدت من و خانوادش و دوستان با ور نمیکردیم این همون قبلی باشه! )
امدیوارم خدمت سربازی رو همه تاثیر مثبت بزاره :n16:
خواهش داداشنقل قول:
منم آرش هستم لیسانس برق
اطلاعاتی که دسم اومده ایناست
گویا اونجا فقط برای کساییه امریه دارن یا پارتی داشتن
اونجا دوتا گروه جدا هست یکی برای بچه های کاردانی یکی هم برای بچه های لیسانس و ارشد و دکترا . بچه های تهران بعد از رفتن به نظام وظیفه بهشون میگن 1-2 برن از ترمینال جنوب از اونجا میرن یزد.
گویا جای نسبتا خوبیه و خیلی ها که قبلا رفتن هم بهش میگن هتل خاتمی:n15::n09: غذاش نسبتا خوبه . مشکل تلفن داره . فاصله پادگان از خود شهر یزد حدود 15-20 دقیقه راهه . چند روز اولش سخته بعدش خوب میشه . یه شهر کویریه:n29:
گویا داخل مرخصی دادن خسیس هستن
این اطلاعاتی بود که من تونستم بفهمم :n23:. شما یا بقیه اگر درباره روز اردو که میبرنمون توی کوه و بیایبون اطلاعاتی تونستین کسب کنید اینجا بگین تا از قبل آمادگی داشته باشیم و بدونیم قراره چه بلایی سرمون بیاد و از قبل براش برنامه ریزی کنیم:n10:
اگه واتس آپ داری شمارتو با پیام خصوصی بفرست
خاتمی یزد نبود رفتیما جا نمونی:n05:
رفقایی که خاتمی یزد افتادن اینجا خودشون را معرفی کنن قبل از اعزام با هم آشناشیم
ایوالله رفقا ..دمتون گرم که از الان هوای همو دارید:n02: منم باید اقدام کنم به رفتن:n14:
Snow Patrol و.... کجان که تاپیک دم اعزام باز شد ترمینال...
کسی آباده نیفتاده؟ سپاه نیرو زمینی؟؟؟
سلام دوستان خواهشن جوتب بدین اعزام ۱۹/۶کی کد ها معلوم میشه اخه ۱/۶ معلوم شده الان!
Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk 2
انشالله از 19 مرداد و بعد اوننقل قول:
باز اومدم تو تاپیک جوگیر شدم سوال بپرسم:n02:
دقیقا اموزشی چند روزه و مرخصیاش چندتاس و چند روزه؟؟؟
وقتی اموزشی تموم شه بعد چند وقت میریم واس مرحله 21 ماه؟؟؟
19 شهوریور اعزامم:n28:
راستی اونایی ک خدمت کردن صادقانه بگبن واقعا زود میگذره دوران خدمت یانه؟؟الانکه روزای زندگی
خیلی خیلی تند میگذره اصن نفهمی کی دیروز بود کی امروز شد؟؟؟خدمتم همینطوریه زودمیگذره؟؟؟
مرسی پیشاپیش
بعد اینهمه سوال و جواب دیگه باید بدونید که دقیقی نداریم، هر چی بدن لطف کردن و هر دوره و هر پادگان فرق میکنه.نقل قول:
معمولا بین 5-10 روز هست، بعضا بوده که بعد آموزش اتوبوس ها را آوردن پادگان آموزشی و از اونجا بدون اینکه برین خونه اعزام کردن استانهایی که تقسیم شدین البته این اتفاق کمتر میوفته ولی به هر حال شده.
خیر اتفاقا به نظر خیلی بیشتر میاد، مرخصی ها هم در حد ساعت به نظر میرسه.
اگه بخواین روی این مسایل خیلی حساس بشین کارتون سخته.
الان بهترین مرکز اموزشی در تهران کدومه؟(به قول رفقا هتل:n01:) و اینکه باتوجه به کسری درجه در ارتش باز هم ارزش داره ادم اونجا خدمت کنه؟(لیسانس دارم)
بخاطر هفته دفاع مقدس توی شهریور ماه ممکنه به ما مرخصی میان دوره ندن؟! خیلی هم گویا هتل نیست پادگان خاتمی!
این لینک رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامنت های مرداد ماه امسال رو ببینید بچه ها چی نوشتند....
این و بیقه وبلاگا را قبلا دیدم:n01:نقل قول:
ولی خیلی ها که رفته بودن خدمت نوشته بودن اگه سخت بگیری بهت سخت میگذره خدمت و اگه راحت بگیری اصلا متوجه نمیشی و به سرعت می گذره . خیلی ها هم گفته بون با این که دوران سختی بعد از این که تموم کردن دلشون برای اون دوران تنگ شده .
به نظر شخصی من حتی اگه جایی هتلم نباشه باید کاری کرد که برات بشه هتل:n10:
سلام بچه ها
من افتادم نیروی انتظامی مرزبانی کرمانشاه شهید رجایی.ساکن اهوازم
لطفااگه کسی اطلاعاتی داره واقعا خوشحال میشم کمکم کنه.
متشکرم:n16:
یه ساعته الان دارم همه صفحه هاتو میخونم واس اماده شدن قبل رفتن:n02:
الان بیکاریم قبل رفتن یکم سوال بپرسم:n02:
دوستان لوازم صوتی چیزی میشه برد که اونجا اهنگی ماهنگی گوش داد؟؟
تو پادگانها تلفن عمومی دارن واس زنگیدن یا چیزه دیگه هست قضیه؟؟
پولش مهم نیست فقط میخوام روزی یه بار یا یه روز درمیون بتونم بزنگم؟؟؟
پستای قبلو میخوندم یکی گفت تو خدمت روزها انقد تکراری که ادم احساس خفتو خاری میکنه؟؟من
همینطوریشم زندگیم تکراریه وای به حالی که 21 ماه دیگم تو اونجا روزا رو تکراری بگذرونم:n28: .
جزام میگیرم خدایی؟؟درسته یا نه؟؟
راستی قضیه این موها چی میشه قبل رفتن خودمون باید کوتاه کنیم یا اونجا واسمون میزنن؟؟؟ با ماشین چنده؟؟؟
یکی از اشناها رفته بیرجنده ولی موهاشو دیدم زیاد کچل نبود در حد 1 سانت یا 2 سانت بود موهاش؟؟؟؟
مرسی پیشاپیش:n16:
سلامنقل قول:
داداش بقیه سوالات رو نمیدونم ولی اینو قبلا تو صفحات قبل دیدم .
موهاتو قبل از رفتن با شماره 4 بزن . هر چی شماره بالاتر باشه بهتره . چون دو ماه اونجایی ممکنه بلند بشه و اونجا هم بزنن . و دو ماه دیگه بلند میشه .
اونجا کسانی که موهاشونو نزدن خودشون میزنن که به خاطر موارد بهداشتی توصیه میشه خودتون قبل از رفتن بزنید .
شدیم 3 نفر واسه ولی عصر تبریز:n05: نبووووووود رفتیمااااااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n09:
نقل قول:
هیچ گونه وسیله صوتی تصویری نمیتونید ببرید
تلفن عمومی هست این که چقدر بتونید صحبت کنید بستگی به پادگان داره اما عموما مشکلی نیست و هر روز میتونید صحبت کنید
خدمت چطور بگذره بستگی به محل خدمت داره و کلی نمیشه گفت
مو هاتون رو هم خودتون بزنید قبل از رفتن
نقل قول:
دوست من برای این گونه موارد از طریق پیام خصوصی افدام کنید .. این تاپیک محلی برای هماهنگی نیست
مطمئنی گوشه نمیشه ببری
رفیقای ما هم گوشی میاوردن هم توی اشپزخونه نجاسات میخوردن کسی هم نمیومد داخل
Sent from my iPhone 2G using tapatalk
کسی از دوستان نبود مارو راهنمایی کنه؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اینجا از منظر قانونی داریم بحث میکنیم ...
بررسی راه های دور زدن قانون در حیطه فعالیت این تاپیک نیست
سلام دوستان
من اعزامم 1 شهریوره و از طرفی منتظر نتایج ارشدم ( احتمالا 5 شهریور نتایج میاد) چند تا سوال داشتم:
برای تمدید پزشکی درخواست دادم که موافقت نشد، آیا میشه برای بار دوم درخواست تمدید داد؟ اصلا راهی هست که تمدید کنم؟
آیا روز اول ما رو تو پادگان نگه میدارن یا برای درست کردن لباس و.. مرخصی میدن؟
آیا با اومدن نتایج ارشد از طریق سایت سنجش ، مرخصی میدن یا باید تا موقع ثبت نام دانشگاه صبر کنم؟
خیلی ممنون