قبلا نه !نقل قول:
حالا میصرفه بیایم پارس آنلاین ترافیک دزدی هم میکنه؟
ولی جدیدا شده مثل شاتل!
خیلی ترافیک میره این وستا که نمیدونی چی شده!
Printable View
قبلا نه !نقل قول:
حالا میصرفه بیایم پارس آنلاین ترافیک دزدی هم میکنه؟
ولی جدیدا شده مثل شاتل!
خیلی ترافیک میره این وستا که نمیدونی چی شده!
از وقتی به اپراتورها امتیاز میدی مودب تر برخورد می کنند. اما مهم اینه که حرف نامربوط و غلط نزن
تست امروز 128-4گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر سرعت خیلی خوب میاد
همه چی بدون مشکل باز میشه :n01:
gamil هم باز شد جالب :n02:
همه چیز درست شده الا پینگ!
پینگ به شدت نوسان داره مشکل هم از خودشونه چون دوستام همه مشکل پینگ دارن.
دوستان راهنمای کنند من در مودم برام دو تا DNS تنظیم شده به صورت پیش فرض که از خود پارس هست که یکی از آن 91.98.98.98 هست که اصلا کار نمیده و پاسخی ازش دریافت نمیشه شما هم با این DNS مشکل دارید ؟
من با بر نامه تورنت مشکل دارم سرعت دانلود من 1 کیلوبایت هست
دوستان پارس انلاینی مشکلی ندارن ؟
یعنی واقعا بچه های عالی هستید یک پینگ گرفتن چقدر کار داره ؟نقل قول:
تورنت سرعتش فرق داره بستگی داره که اون کامپیوتر هایی که ازش میگیری زیاد باشند یا نه به هر حال مال من هم متغیر هستنقل قول:
حالا این تورنت چی هست:n10:؟نقل قول:
بله من هم مشکل دارم با این DNS.نقل قول:
C:\Users\>ping 91.98.98.98
Pinging 91.98.98.98 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 91.98.98.98:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
جیمیل من هم بالاخره دیروز راحت و بدون دردسر باز شددددد:n19:نقل قول:
از دیروز هی قطع و وصل میشه نت
بین هر بار هم حدود یکی ۲ ساعت فاصله س
روانی شدم
دوستان الان تقریبا 2 روزه نتم خیلی قطع و وصل میشه ( چرا status خاموش و روشن میشه هی ) نویز خط من زیاد شده یا مشکل برای کسای دیگه هم هست ؟
نقل قول:
همه همین مشکل رو دارند فکر کنم!
خیلی رو اعصابه!
دیروز که چراغ dsl واسه من قرمز بود کلا
الان هم هی قطع و وصل میشه...
اگر چراغ adsl شما قطع میشه مشکل نویز خط و یا خوب نبودن اتصالات دارید و به پارس ارتباطی نداره اما اگر چراغ دی اس ال ثابته و چراغ اینترنت خاموش و روشن میشه به پارس مربوط میشهنقل قول:
سلام، نه، عادی هست و هیچ تغیرری درش داده نشدهنقل قول:
بچه های نامحدود دار سرعتشون این یکی دو روزه اخیر کم نشده ؟ (جدای از بحث محدود شدن توسط خود شرکت )
ساعت 4:35 صبح:n10:
گوگل و جمیل باز قطع
بزن دست قشنگرو:n02:
-------------
دوباره باز شد
نزن دست:n02:
من 128 دارم سرعتم 30 هستش :n23:نقل قول:
128رو 30 میبندن که خیلی خوبه/آسیاتک یا بقیه شرکتا رو 20 میبندن.
256 رو چند میبندن؟
سلام
باز دوباره جیمیل من از صبح باز نمیشه
بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن؟:n28:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
بالاخره باز شد.این دفعه اشک شوقه:n28:
قبلا اینجوری نبود ولی چند وقته خیلی قطع و وصل میشه.(مخصوصا زمانی که بهش احتیاج دارم)
بله باز نمیشهنقل قول:
بله باز ترکندنش:n27:نقل قول:
من تا قبل انتخابات نامحدود 128 با سرعت 100 کمتر نداشتم تو این مدت هم دانلودی نکردم ولی الان سرعت اومده روی 20 چندین روزه - شبانه هم که دیگه بزار و برو 10 کیلوبایت
نمیدونم سراسری هست یا اینکه واقعا محدود محدودم کردن
خط رو چک کن شاید مشکل پیدا کردهنقل قول:
با پشتیبانی هم تماس بگیر
دوستان ميخوام از آسياتك كوچ كنم بيام سمت پارس آنلاين يا صبانت ...
سرعت 512 و 1 مگ پارس چطور هستش ؟ دانلود شبانه اون چطور ؟ به طور متوسط با 512 و 1 مگ چند گيگ ميشه گرفت ؟
آسياتك كه ديگه افتضاح شده ...
وضعیت امروز من. سرویس 512 محدود :n15: :
دوستان به اطلاع برسونم که SSTP و PPTP به راهه.
PPTP بسته س. اما این دو پورت کاملا تو پارس جواب میده و همینطور که می دونید https و OpenVPN هم همینطور.
دوست من که تو امضات Fair Usage Policy رو به انتقاد گرفتی.نقل قول:
با درست بودن یا نبودن این قانون کاری ندارم. اما گفتم که بدونی بزرگترین ISP آمریکا، ComCast هم این قانون رو رو سرویس هاش اجرا می کنه.
همینطور ISP دوستم توی UK. این دوتارو شخصا می دونم..
فقط خواستم بدونی که شاتل بدبخت از شما دزدی نمی کنه و سر شما کلاه هم نمیذاره.
سرعت دانلود منم خیلی افت کرده:44:
128 محدود
دوست عزیز منم جهت اطلاع شما عرض کنم که در آمریکا یا اروپا محدودیت در حد ماهی 200 یا 300 گیگ در ماه هست نه در حد شاتل.شما اگه اونجا بخای هر شب یه فیلم بلوری هم دانلود کنی (البته بلوری ریپ با کیفیت 1080) باز هم محدودیتت تموم نمیشه (البته جهت اطلاعتون عرض کنم که اونجا کمتر کسی فیلم دانلود میکنه بلکه با پرداخت مبلغ ناچیزی از سرویسهایی مثل netflix و امثالهم استفاده میکنند) یعنی در واقع اون 300 200 گیگ محدودیت کاملا کفاف وبگردی، کنفرانس تصویری و احیانا دانلود نرم افزارهاشونو میده و اضافه هم میاد یعنی عملا براشون نامحدود حساب میشه.تنها استثنادر این مورد سرویسهای اینترنت موبایل هستند که غالبا توسط اپراتورهای مخابراتی مثل orange AT&T T-Mobile و غیره ارائه میشن که به دلیل هزینه بالای تبادل داده در سیستمهای سیار و موبایل محدودیتهایی اعمال میشه.در واقع معتقدند که کاربران برای استفاده های معمولی از اینترنت dsl یا کابلب یا فیبر نوری استفاده کنند و در مواقع لزوم از اینترنت همراه استفاده کنند.نقل قول:
در واقع هدف از اعمال محدودیت در این کشورها منع دسترسی کاربران به اطلاعات و محروم کردن اونها از استفاده از اینترنت نیست بلکه با این کار جلوی سو استفاده بعضی از کاربران از اینترنت گرفته میشه.
نقل قول:
اوه اوه چقدر روضه خوندی همه اینا رو می دونم.
الان این پست کاملا یک بحث ذیگه رو مطرح کرد. چه ربطی به حرف من داشت خداوکیلی ؟:n19:
وقتی اونجا اینترنت 60 مگ ارائه میشه سقف هم باید به همون اندازه بشه. اینجا 256 ارائه میشه سقف هم در همون حده. نمیدونم این رو متوجه میشی یا نه. بازم چه کمباشه چه زیاد یه بحث دیگه س..
دوستان لطفا با مدرک صحبت کنید ! ، الان این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Comcast هست، محدودیت ش رو نشون بدید به من، چون نتونستم چیزی پیدا کنم. چون این دقیقا همون چیزی هست که امریکایی ها می بینن و از همین سایت اقدام به خرید میکنن.
=================
ضمن اینکه الان گوگل اینترنت 1 گیگ بر ثانیه میده، اگر بخواد 300 گیگ محدودیت بذاره که 1 روزه تموم میشه و تبدیل به جک میشه !!
سلام دوستان
من 512 محدود دارم . قبلا ( تقریبا قبل از 20 روز پیش ) سرعتم خوب بود و راضی بودم
اما الان 20 روزه که سرعتم شدیدا افت کرده .
برای همه همینطوره ؟
چطور میتونم مشکل رو پیگیری کنم ؟
ممنون
هه هه من که قرار نیست تو دادگاه شهادت بدم که مدرک بذارم :n12:نقل قول:
فقط خواستم بگم که درست نیست آدم یک شرکت رو تو امضاش خراب کنه ( با اینکه خودم از ART شاتل متنفرم. جایزه منصفانه پارس خیلی بهتره ).
من این رو حدود 2 ماه پیش تو سایت dslreports بود فک کنم خوندم..بری پیدا می کنی.
دوما سقف بستگی به سرعت داره دیگه !؟ اصلا فک می کنی 1 گیگ بر ثانیه محدودیت داشته باشه ؟ تو آمریکا هم سرعت ها مثل آسیای شرقی خیلی فضایی نیست .
در ضمن اونجا کسی مثل من همش چورن و فیلم اچ دی دانلود نمیکنه که :) دلیلش رو bagbagoo گفت فک کنم.:n06:
من کلا قصدم این بود که بگم بقیه جاها و بعضا بعضی جاها اینطوری هست اینقدر کش ندید لطفا :n16::n16:
شما واقعا 15 سالتونه ؟!!!!! :n27:نقل قول:
سلام به دوستان و اساتید بزرگوار
اولا ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام و روز جوان رو تبریک میگم
دوما این چهره منه در این لحظه . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه روز پیش(یعنی امروز سومین روزه) یک گیگ حجم داشتم ، هیچ کاری هم نکردم ( یعنی عمرا یه گیگ دان نکردم مطمئنم ) امروز حجم ترافیکم تموم شد الان دوباره خریدم:n04:
اینم بگم که 28 روز از قراردادم مونده و همیشه به جای ترافیک باقی مانده میزنه صفر اگه تموم شده باشه دیگه، ولی الان واسه من سفید بود و اصلا هیچی ننوشته بود ولی من دیگه مجبور شدم و خریدم.
تازه دیشب یه کار واجب داشتم از 11 شب انقدر قطع و وصل شد و اعصابم رو بهم ریخت که مجبور شدم با گوشیم برم نت و کارم رو انجام بدم.
اون از شوک دیشب اینم از امروز
یعنی چی شد؟:n13:
آقا منم همین مشکل و دارم نزدیک یک هفته میشه که سرعتم به شدت افت کرده در حد 15 کیلو - نامحدود 128نقل قول:
یکی از بچه ها زنگ بزنه پشتیبانی ببینه دلیل این افت شدید سرعت چیه ؟ خسته شدیم به خدا انگار دیال آپ داریم با این وضع