سرویس شما 10 مگ بود ؟نقل قول:
========
من فکر میکردم سرویسم ماه قبل تموم میشه ولی این ماه قراره تموم بشه
نمیدونم چی بخرم به جاش !!
Printable View
سرویس شما 10 مگ بود ؟نقل قول:
========
من فکر میکردم سرویسم ماه قبل تموم میشه ولی این ماه قراره تموم بشه
نمیدونم چی بخرم به جاش !!
والا اگه بخوام قید دانلود رایگان رو بزنم مییرم سراغ دانگل و رایتل. اینترنت حرفه ایشو هم فعال کردم . یه سه ماهه اینا تمدید میکردم حالشو میبردمنقل قول:
از دوره قبل حجم اضافی داشتمنقل قول:
4 دیقه مونده به 12 شب تمدید زدم واسه یکماه
اپراتور میگه از 12 چن دیقه گذشته بود که تمدید زدی !!!
منم دیگه واقعا حوصله کل کل با اینا رو ندارم:n29:
عجبنقل قول:
من ندیده بودم
برم ببینم چی داره واسه دانلود !
یادش بخیر اون موقع ها رپیدشیر رو بورس بود ولی من که زیاد نتونستم از دانلود سرور همارا استفاده کنم . همیشه تو queue بود لیستام ولی باحال بود.نقل قول:
احتمالا مخابرات قرارداد چیزی با سایت های دانلود فیلم مثل ---------- داره و اونا sync ای چیزی می کنند.
تو دانشگاه ما هم چند سال پیش چنین چیزی بود به جای دانلود سریال lost سرور دانشگاه یک بار سریال رو دانلود کرده بود و همه از اون میزدن و پدر اینترنت دانشگاه در نمیومد.
--------
در مورد سرعتم چی بگم ولا برخی سرعت شان یک مگ هست من ۴۰۰ ام. ایشالا سرعت شمام زیاد بشه.
نقل قول:بعد این سرویس جهنمی من میرم سراغ 512 یا کمتر مخابرات.....یه ماه بیشتر نباید با این عهد شکنا قرارداد ببندی......نقل قول:
اینم بگم که مشکل خط مسی نویز زیاد هست....پهنای باندو تا 10 مگ میشه به هر حال باز کرد.....منتهی تا یه جایی نویز کمه بعدش نویز زیاد میش که پینگ میره بالا...ولی سرعتش کم نمیشه.....
بس دوستی که اسمتو نمیدونم این همه وقته(روسی نوشتی :| ) اینا میتونن پهنای باندتو باز کنن تا استفاده کنی ولی پینگت بالا میره.....
در مورد رایگانم تا خرید پهنای باند بیشتر باید قیدشو زد....
سلام
کسی به تازگی با نرخ جدید مخابرات نامحدود تمدید کرده؟ قیمتو بالا بردن سرعتش هم افزایش داشته یا همونه؟
آخرین باری نامحدود داشتم سرعتم به زور تا 20 بالا میومد :n21:
من نمیدونم یعنی چی شبا اینترنت 10 مگ تا 120 میاد پایین
دیگه شورشو در اوردن
سرعت همونه اینا فقط بلدن نرخو ببرن بالا....نقل قول:
دیشب در یک حرکت نمادین و به یاد ماندنی سه روز مونده به پایان دوره شارژم صفر شده
جالبه وب گردی می کردم شارژ تموم نشد ولی سیستم رو گذاشتم واسه دانلود شب صبخ دیدم صفر شده شارژم
جالبش لاگ اتصال از 1.50 تا 7.10 صفر بایت
چه قدر شرکتای ما دقیقا که اجازه دادن من وب گردی کنم بعد شارژم صفر شد تا دانلودام ناتموم بمونن خخخ
دوستان عزیز چی کارکنیم تو این وضع نابسامان
میخوام از مخابرات جمع کنم اوضاع شرکتای دیگه هم داغونه
همین جا کاربرای آسیاتک و های وب ناله می کنن ما اینجا از مخابرات
حیف که اینترنت ماهواره ای گرون شده میرفتیم سمتش
سلام
سرعت 256 و 512 نامحدود مخابرات چند هس ؟
512 تو مغازه هست 60-70 سرعت دانلودشه بدون محدودیت تقریبا میشه دو گیگ دان کردنقل قول:
واسه وب گردی متوسط خوبه برای کسایی که محدود سرویس دارن اول که برن یکی دوروزی سرعتش رو مخه بعد عادت میکنی
256 هم نصف اون با 30-40 که اصلا صرف نمی کنه پول برق در نمیاد
C:\Users\pack system>ping 8.8.8.8 -t
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=461ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=462ms TTL=48
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=453ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=452ms TTL=48
مخابرات رسما روی اعصاب داره رژه میره
دوستان اینترنت شما هم هر چند دقیقه قطع می شه ( مخابرات - ساعت 14 ظهر )
اره قطع میشهنقل قول:
حتی خاموش روشن مکنی مودم رو قبلا زود چراغ نت روشن میشد الان چند دقیقه طول میکشه
زنگ بزنی پشتیبانی سس شعر تحویلت میدن
من 2هفته بیشتر این مشکل دارم
هر 2 ساعت 1بار قطع میشه چند دقیقه طول میکشه وصل بشه
ظاهرا یه مشکل سخت افزاری دارند بیشتر هم منطقه ائل گلی درگیره. اصلا چراغ لینک adslخاموشه یا چشمک میزنه. معلوم هم نیست کی رفع میشه. من یکم تحقیق کردم مثل اینکه چون دستگاهی که مشکل داره گرونه سعی میکنند تعمیرش کنند. هر کی اطلاعات بیشتری داره بگه
اه واقعا دیگه نمیشه تحمل کرد
خیلی بی ثبات شده
قطعی های پی در پی
پینگ های ۵۰۰-۶۰۰
تایم اوت های زیاد
Sent from my Explorer A310e using Tapatalk
واسه من قطعی زیاد نداره.نقل قول:
شاید مشکل از اسپلیتر هست.
البته چند روز پیش یکبار قطع شد و کلا سرعت کاهش یاقت ولی ساعت بعد درست شد.
ولی از مخابرات هیچ چی بعید نیست
دوستان گرامی ، نگفتید واسه دانلود شبانه کدوم شرکت میصرفه . 6 روز مونده تا اتمام شارژم از مخابرات ، لطفا اطلاعات و راهنمایی بدین ، ممنون.
مکس نت خوبه !! فکر کنم بلوط هم شبانه رو محدود نمیکنهنقل قول:
=======================
خدایا مخابرات من همش قطعه یا وقتی وصله تایم اوت بالای 50-60 درصد داره و پینگ 500 که اصلا نمیشه هیچ وبی رو باز کرد !! همش باید با ایرانسل آن بشم !
من نمیدونم این لعنتی به چه دردی میخوره
اه اه اه اه اه اه
اعصاب برامون نذاشت این ماه آخری
======
اینم وضعیت فوق مزخرف مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت ارتباطات زيرساخت اعلام کرد: به دنبال بي توجهي شرکت مخابرات ايران به تعيين تکليف بدهي هاي خود و اصرار به تضييع حقوق عمومي به رغم هشدارهاي پياپي شرکت ارتباطات زيرساخت از بامداد روز جمعه 9 مرداد، مکالمات بين الملل شرکت مخابرات ايران در برخي استان هاي کشور قطع خواهد شد.
به گزارش نصر نیوز به نقل از ایرنا، بر اساس اين گزارش، در مرحله اول 9 استان خراسان رضوي، هرمزگان ، آذربايجان شرقي و غربي ،اصفهان ،کردستان، فارس، گلستان و کرمانشاه مشمول اين محدوديت خواهند شد.
طبق اين اطلاعيه، علاوه بر سرويس مکالمات بين الملل، خدمات اينترنتي شرکت مخابرات ايران در 9 استان نيز با 48ساعت تاخير از بامداد روز يکشنبه 11 مرداد با محدوديت مواجه خواهد شد. اين تاخير با هدف جلوگيري از ايجاد اختلال در فرآيند انتخاب رشته داوطلبان کنکور سراسري صورت گرفته است.
استان هاي مشمول اين محدوديت نيز عبارتند از: بوشهر، خوزستان، خراسان رضوي، هرمزگان، ايلام، کردستان، فارس، کرمان و گيلان.
شرکت ارتباطات زيرساخت پهناي باند مورد نياز براي ارايه خدمات در تمام حوزه ها را فراهم ساخته و مشترکان شرکت مذکور مي توانند براي برقراري ارتباطات مورد نياز خود در حوزه مکالمات بين الملل از خدمات ساير اپراتورها نظير ايرانسل، رايتل و همراه اول بهرمند شده و در حوزه خدمات اينترنت نيز به ساير تامين کنندگان رجوع کنند.
خوشبختانه اینترنت ما قطع نمیشه :n30:
سلام
قیمت نامحدود مخابرات رسما یه بول شیت به تمام معناست!!!
یه سوال کسی از قیم سرعت دانلود1Mb نامحدود ماکسنت برنزی خبر داره؟
نقل قول:
الان منم مثل شمام
اینترنت رو اسلوموشنه.
اکثر پکت ها دراپ میشه و چند دقیقه طول میکشه تا پیج بالا باید.
سرعت دانلود هم هر از چند دقیقه یک بار سکته میزنه.
زیرساخت ایشالا قطع و توبیخ و محدودیت اعمال کنه بلکه اثر افتاد
خوش به حال دوستان که می تونن مخابرات رو عوض کنن.
اون بیچاره هایی که مثل من فیبر نوری دارن مجبوریم بسوزیم و بسازیم.
سرعت دانلود من که نابود شده و کلی قطعی دارم.
کسی سرویس نامحدود با قیمت های جدید خرید کرده؟
ماهانه 47000 زده به اضافه ارزش افزودهنقل قول:
لینک زیر میتونی ببینی
افزایش قیمت اشتراک اینترنت مخابرات و کاهش کیفیت سرعت اینترنت
از اینترنت مخابرات حجمی و نامحدود ناراضی هستم :n34:
از مخابرات هیچ سرویس اینترنتی نگیرید
کدوم منطقه هستین کاش مال منم فیبر میشد از دست این خط راحت میشدم ما فدس هستیم خطم وضعش خرابه:n28:نقل قول:
مخابرات هر روز مزخرف تر از دیروز!!!
با اکانت های کاهش پینگ تو سرور های خارجی گیم میزنی یهم وسط گیم هم سکته میزنه
بدون اکانت که اصلا وصل نمیشه به سرور !! با اکانت هم اینجوری !!
داستانی داریم با این مخابرات :n35::n08:
همارا چرا اینجوریه ؟
این دیگه چه مسخره بازیه که راه انداختن !!
مسخرس !!! برا شبانه هم محدودیت گذاشتن :n08:
همارا دو ماهی هست جمع کرده دانلودشو ولی سرعت و کیفیتش به مراتب خیلی بالاتر از بقیه جاهاستنقل قول:
حتی بعد ساعت 2 هم میتونی فقط با یه کانکشن از کل پهنای باندت استفاده کنی بدون افت
مخابرات هم با چهار تا دانلود و هر کدوم 32 تا کانکشن بازم کل سرعتت رو نمیتونی بگیری:n08:
با سلام به همه
دوستان من حدود 4 -5 سالی میشه کاربر مخابرات هستم و الان نزدیک به یک ساله اکانت 10 مگابایت خریدم و سرعت دانلود 1.100 - 1.200 داشتم الان چند روزی میشه که سرعتم خیلی نوسان پیدا کرده میره روی 500 میاد روی 800 و اینطور نوسان داره . قبلا مودمم مشکل داشت و 1 ماهی عوضش کردم و ایوسس خریدم و اسپلیتر رو هم عوض کردم . الان زنگ زدم مخابرات از طریق تیم ویوور نگاه کرد SNR دانلود رو روی 9 - 12 نوسان داشتن بعضا که تلفن رو در میارم تا 17 بالا میاد. به مخابرات میگم تادیروز چرا 1.200 دانلود ثابت میداد الان اینطور نوسان میکنه میگه واسه این که نویز داره میگم مگه میشه الان 2 روز هست اینطور شده . اصلا دیگه نمیدونم مشکل از کجاست گیج شدم .اینم الان گرفتم : لطفا راهنمایی کنین !
نقل قول:
خط شما الان 9 مگ آپ شده !! تا سرعت 900 معمولا مشکلی برات به وجود نمیاره ولی اگر سرعت بره بالا نویز هم میره بالا و CRC هم میره بالا که پکت لاس زیاد میشه و سرعت دانلود هم زیاد سکته میزنه
به نظرم بگید خطتون رو روی 6 مگ ببندن بهتره !! یا اینکه از یه خط جدا برای اینترنت استفاده کنید تا تلفن نویز نندازه ( منم از همین روش استفاده میکنم )
داداش مگه خط شنا درست شده قبلن خطتون وضعش خراب بودنقل قول:
مگه من گفتم خطم بهتر شده ؟نقل قول:
من برای اینکه با این خط سرعت بالا بگیرم ( سرعت 6 مگ ) چندین مدل مودم خریدم و کلی سیم کشی و نویز گیرو ...
الان اکثرا خطم 5 مگ آپ میشه ولی تا 6 مگ قابلیت داره
قبلا 2 مگ رو هم به زور میگرف:n27:
برای من هم داداش راه حل داری مال منم 7 مگ اپ میشه سیم تازه چیزی یا مودم بخرمنقل قول:
- - - Updated - - -
برای من هم داداش راه حل داری مال منم 7 مگ اپ میشه سیم تازه چیزی یا مودم بخرمنقل قول:
مسیر ها عوض شده
کیفیت خیلی بهتر شده
پینگ خارج من فاجعه بود
ولی الان خیلی خوبه[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Sent from my Explorer A310e using Tapatalk