یکی لطف کنه در پیام خصوصی آدرس یک سایت برای خرید هیلتر+شکن معرفی کنه که با آسیاتک مشکلی نداشته باشه.
سپاس
Printable View
یکی لطف کنه در پیام خصوصی آدرس یک سایت برای خرید هیلتر+شکن معرفی کنه که با آسیاتک مشکلی نداشته باشه.
سپاس
250 که خیلی خیلی کمه ؛نقل قول:
یعنی ایشون با سرعت 250 کیلوبایت بر ثانیه 12 گیگ یک شب دانلود میکنن ؟!
نقل قول:
QUOTE=shylord;8696374]
فقط در صورتی که شبانه از سرور ایران محدودیت نداشته باشی اون موقع خطت روی هرچقدر باشه سرعت دانلودت همون اندازه می شه[/QUOTE]
محدودیت نداره ، سرعت دانلود در سرور خارج با داخل کاملا یکیه ...
اگه محدودیت نداشته باشه یعنی باید سرعت دانلود تایم رایگان وغیر رایگان یکی باشهنقل قول:
یه تست با سرور سافت98 انجام بدید
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
منظورم این بود که تو شب سرعت 120 کیلوبایت بر ثانیه هستش؛نقل قول:
چه با سرور ایران چه با سرور خارج؛
سافت 98 رو هم امتحان کردم همینطوری بود.
تو پست قبل توضیحا دادم که اگر محدودیت نداشته باشی سرعت میره بالاتره !نقل قول:
همیشه هم تو همین تاپیک در مورد این موضوع صحبت شده که بعضی ها محدودیت دارن و بعضی ها ندارن
پس بیشتر از 250 نمی شهنقل قول:
سلام دوستان
دوستان چرا سرعت دانلود در تک کانکشن خیلی ضعیف تر از چند کانکشن هست؟؟؟
کسی دلیل علمی اون رو می دونه؟؟؟؟؟
مثلا وقتی با چند کانکشن به 200 می رسیم و با یک کانکشن به 20 می رسیم
داستانش چیه؟
پس اگر پهنای باند نیست چجوری 200 تا میگیریم؟
دوستان من بعد کلی دوندگی و اعصاب خوردی فهمیدم SNR روی بوخت مخابرات ناگهانی به 7 رسیده در صورتی که باید حداقل 25 باشه و همین عامل باعث قطعی خط من به مدت یک هفته شده. متصدی ام دی اف بخاطر حال نداشتن تا امروز این قضیه رو نفهمید الان مشکل از چیه چرا اینطوری شده خودبخود مگه بوخت خراب میشه؟ این شکایت و اینا هم به جایی نرسید 1544 هم گفت بعد 72 ساعت درست میشه که نشد. واقعا نمیدونم اسم این مسئولین توی مخابرات و ام دی اف و PAP رو باید چی گذاشت بخدا اگه 4 تا گاو گوسفند استخدام میکردن جفت پا میرفتن رو سیما اخرش وصل میشد.
واقعا پشتیبانی اسیاتک افتضاحه و حرفش هم تو مخابرات خریدار نداره. مخابرات خر خودشو میرونه و هیچ کس هم تو مخابرات تعهدی به کسی نداره حتی به خود اسیاتک اینو من به عینه دیدم این چندروز. اخه وقتی نمیتونید اینترنت ملت رو تضمین کنید مرض دارید سرویس میدید. این مشکلات وقتی تو مخابرات پیش بیاد اشک آدم رو در میاره و اخرشم معلوم نیست کی یه ادم با وجدانی پیدا بشه مشکل رو حل کنه
دقیقا از چه جاهایی پیگیری کرد؟نقل قول:
195؟؟؟
نه سایت بازرسی مخابرات ثبت کردم اصلا باهام تماس نگرفتننقل قول:
ببین یکی از سوالاتی که من هیچوقت تو زندگیم نفهمیدم : مسئولیت خطوط تلفن با کی هست؟! :دینقل قول:
مخابرات میگه isp
Isp میگه مخابرات
شاید 2 ساله من با نویز خط ADSL مشکل دارم
چند ماه بی خیال پیگیری شدم
الان دوباره پیگیر شدم
ببین شما از به داخلی 4 آسیانک زنگ بزن ببین چی بهت میگن
ام دی اف و PAP واقعا صد رحمت به طویله از اون چیزی که فکرشو میکنی خر تو خر تره هیچ مسئولی نداره متاسفانه اونایی هم که اونجا کار میکنن یه مشت بی سوادن و اگه کاری هم بخوان بکنن نمیکنن من خودم چندبار شنیدم میگفتن به نماینده اسیاتک حال نداریم بررسی کنیم چه برسه به اینکه بخوایم درستش کنیم !! هر کسی هم که میاد اونجا هر چند ساعت شیفتش عوض میشه نمیدونی باید با کی حرف بزنی. اون تحهیزات هم فکر میکنم خدا براشون از اسمون نازل کرده و کانفیگ کرده فقط اینا بابت تنبلی و چرت زدن هر ماه یه حقوقی میگیرن. من فردا دوباره میرم دنبالش حضورینقل قول:
شما باید تماس بگیری پشتیبانی ارجاع ثبت بشه رو شماره واسه پشتیبان مرکز مخابراتتنقل قول:
از اونجا یه سری تغییرات مثل تعویض مود ای دی اس ال و... انجام میدن اگه حل نشه درخواست برای کارشناس ثبت میشه میان خط تلفن رو سر کوچه چک میکنن اگه مشکل نداشت یعنی از سیم کشی داخلیه اگه مشکل داشت عوامل زیادی باعثش میشه مثل دوری از مرکز مخابرات ، مجاورت با سیم برق ، کنده شدن روکش و... تا اونجایی که مربوط به شرکت هست پیگیر باشی تا چک کردن و تعویض پورت هم پیش میره اگه مربوط به تجهیزات باشه که کم پیش میاد حل میشه ولی علت اصلی سیم کشی های ضعیف داخل ساختمان ها و جنس نامرغوب ، اکسید شدن سیم ، رطوبت و... هستند ولی اگه اینا رو چک کردید و مشکلی نبوده پیگیر باشید تا با تعویض پورت (از گزینه های آخر شرکت هاست) و بررسی از مرکز مخابرات مشکل رو حل کنند
آقا کسی از برج های یاس ( دریاچه چیتگر ) اینترنت adsl داره!؟
به مخابرات زنگ میزنم میگن نمیشه فیبر نوریه...ولی یه شرکتی تو ساختمون با قیمت خون باباشون دارن adsl میدن!!!!!!!!!!!!؟
- - - Updated - - -
آقا کسی از برج های یاس ( دریاچه چیتگر ) اینترنت adsl داره!؟
به مخابرات زنگ میزنم میگن نمیشه فیبر نوریه...ولی یه شرکتی تو ساختمون با قیمت خون باباشون دارن adsl میدن!!!!!!!!!!!!؟
متاسفانه در زمینه ی نویز خط هم من با مشکلات زیادی روبه رو بودم که تا به حال نتونستم حل کنمنقل قول:
باز خوبه شما فهمیدی مشکلت از کجاست
من که نفهمیدم بعد این همه مدت
سلام دوستان
من بسته یک مگابایت 2 تا 8 صبح رایگان دارم.روزها سرعتم 600 هست.اما از ساعت 2 تا 8 صبح 100 میشه.میخوام بدونم این کارشون خلاف هست.چکار کنم اون ساعت هم محدود نشه.حتی از سایت های داخلی مثل سافت98 هم محدود میشه
براي كوچ از مخابرات به اسياتك موافقيد ؟ ( مشهد )
سرعت مناسبه ؟ واينكه كدوم طرح بهتر هست ؟
دقیقا مشکل شما رو دارم و 100 درصد با نظرتون موافقم مخصوصا قسمت "4 تا گاو و گوسفند" :n31:نقل قول:
این سردرگمی فقط تو مخابرات نیست
پشتیبانی آسیاتک هم دست کمی از اینا نداره
خود پشتیبانی ازم می پرسه خط شما کافو نوری هستش ؟ پشتیبان اطلاع نداره از مشترک میپرسه
یکیشون زنگ میزنه میگه خطت رانژه شده اطلاعات رو تو مودم وارد کن تا سرویست وصل شه
میگم چراغ adsl هنوز روشن نیست چطور میگید رانژه شده ؟ از ورودی دم حیاط هم تست کردم
بعدش میگه خب پس خطت رانژه نشده
یکی دیگشون میگه خطت رانژه شده باید پیگیری کنیم
پیشنهاد من اینه که وزارت ارتباطات دفعه بعدی که برترین isp ها رو اعلام میکنه با اعطای سیب زمینی طلایی به شرکت آسیاتک به خاطر پشتیبانی فنی برتر از مشتری ها از خدمات این شرکت قدردانی کنه
از شرکت آسیاتک چه سرویسی رو پیشنهاد می کنید که حداقل سرعت 1مگ داشته باشه و نامحدود باشه برای 15تا17گیگ مصرف در ماه؟ در تمام ساعات؟
چه نوع سرویسی پیشنهاد می کنید؟
آیا سرویسهای نامحدود آسیاتک سرعتش بالاتر بسته میشه؟
سلام خدمت همه شما. من امروز رفتم به صفحه ی اینستاگرامشون و تمام عیار گند زدم به کل هیکلشون اما مودبانه که جواب دوستان به من با بلاک کردن من و حذف کامنت من تموم شد در حالی که ادعاشون میشه ما انتقاد پذیریم :n31::n19:
عکس از کامنت هم گرفتم چون میدونستم این ها دزدی بیش نیستن. حرف حق واسشون حق
ازتون درخواست دارم برید تو پیجشون تا میتونید حالشون رو در بیارید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفیقم خطش نویز داره ..... اول کلی با پشتیبانی صحبت کرد که همش می گفتن از دم در امتحان کن :n02:
آخرش خودش رفت مخابرات کارشناس آورد که اون هم از دم در امتحان کرد آخرش گفت چون از مرکز مخابراتی دوری هیچکار نمی شه کرد ! .... دقیقا هیچ کار اضافه ای انجام نداد !
جالبه که کارشناسش یکی از دوستام بود که الان داره عمران می خونه ! .... هیچی بلد نبود :n02:
دوستان من خطم برای 10 مگ اسیاتک نویز داره و نمیتونم 10 مگ بگیرم:n28:!
راهی هست که مشکل رو برطرف کنم و 10 مگ بگیرم:n27:؟
رفتم همه چی رو جدا کردم ( فکس/تلفن و ...) فرقی نکرد:n03:.
چیکار کنم:n03:؟ 10 مگ لازم دارم:n28:!
من نمیفهمم الان رو 10 مگ بسته شده این اپراتوره چی میگه اخه ؟؟؟؟؟
خطتون خیلی عالیه الکی گفته نمیکشهنقل قول:
الانم خط روی ده مگ بسته شده
یعنی بگیرم ؟؟نقل قول:
مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟
خطت که روی ده مگهنقل قول:
دیگه چی میخوای بگیری؟
الان سرویسی که دارم 1 مگ آسیانک هستش،نقل قول:
میخواهم 10 مگ اسیاتک بگیرم؛
حالا این اپراتور گیر داده:n38:؛
یه نفر دیگه هم بهم گفت که الکی میگه.
الان میتونم اسیاتک 10 مگ بگیرم :n27:؟
بله میتونی بگیرینقل قول:
ولی وقتی سرعتت فرقی نمیکنه چرا میخوای پول بیشتر بدی؟
همین الان ده مگ داری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترافیک رایگان ، هدیه آسیاتک به مناسبت میلاد امام رضا
1 گیگ ترافیک (حجمی ها) یا 3 روز افزایش اعتبار (نامحدود ها) برای برخی از مشترکین
این یک گیگ رو چجوری دریافت کنیم ؟نقل قول:
نوشته جهت کسب اطلاعات بیشتر و درخواست فعال سازی ترافیک یا اعتبار هدیه ، با شماره تلفن 1544 "سامانه پشتیبانی آسیاتک" تماس حاصل نمایند.
زنگ بزنم 1544 بعدش پشتیبانی و با اپراتور صحبت کنم ؟! :n13:
علیرضازاده رو قبول می کنن ؟ وسطش رضا داره:n02:
اپراتور گفت سرعتم تغیر میکنه؛نقل قول:
از سرور های ایرانی 1 مگ بر ثانیه میتونه بگیره!
- - - Updated - - -
اپراتور گفت سرعتم تغیر میکنه؛نقل قول:
از سرور های ایرانی 1 مگ بر ثانیه میتونه بگیره!
سلام دوستان
من بسته یک مگابایت 2 تا 8 صبح رایگان دارم.روزها سرعتم 600 هست.اما از ساعت 2 تا 8 صبح 100 میشه.میخوام بدونم این کارشون خلاف هست.چکار کنم اون ساعت هم محدود نشه.حتی از سایت های داخلی مثل سافت98 هم محدود میشه
برای منم همینطوریه؛نقل قول:
کاریشم نمیشه کرد مگر تغیر سرویستون
اپراتور از این حرفا زیاد می زنه :n09:نقل قول:
اگر محدودیت نداشته باشی حتی با 256 هم از سرور ایران می تونی مثل روز دانلود کنی
10 مگ برای شما بیشتر از 250 نمی شه ... حتی سرور داخل
گروه اسیاتک فروم:
پیشنهاد میکنم حتما عضو شوید.
متاسفانه هیچ کاری نمیتونید بکنید!!! چون طبق قانون مزخرف تنظیم مقررات ، شما برای سرویس 1 مگ ، در صورتی میتونی شاکی بشی که سرعتت از 16 کیلوبایت بیاد پایین تر!!!نقل قول:
البته به خاطر اینکه سرعتت از دیتاسنتر های آسیاتک هم پایینه ، میتونی در سایت 195 شکایت کنی مبنی بر تبلیغ خلاف واقع ؛ چون تو سایتشون و تبلیغاشون ، همش میزنن حذف محدودیت سرعت از آسیاتک!
یه نظرسنجی بین کاربرا بزاریم ، ببینیم چندر نفر موافقن که به ایشون رنک مدیریتی داده بشهنقل قول:
اطلاعاتش عالیه ، کار همرو راه میندازه
مرسی دوست عزیز ؛ کاری نمیکنم :n06:نقل قول:
برای چهارمین بار :n01:
از شرکت آسیاتک چه سرویسی رو پیشنهاد می کنید که حداقل سرعت 1مگ داشته باشه و نامحدود باشه برای 15تا17گیگ مصرف در ماه؟ در تمام ساعات؟
چه نوع سرویسی پیشنهاد می کنید؟
آیا سرویسهای نامحدود آسیاتک سرعتش بالاتر بسته میشه؟
والا من نامحدوداشو نداشتم ولی طبق چیزی که تو سایتش دیدم اینه :نقل قول:
-چابکـ نامحدود برنزي 1024 با امکـان تبادل حداقل 40 گيگ درماه = مثه اینکه کلن سرعت تا 40 گیگ رو 1 مگابیت میمونه و بعدش میاد پایین - قیمت=68561
-چابک نامحدود طلايي با 18 گيگ سرعت بالا و تبادل حداقل 120 گيگ درماه = گویا تا 18 گیگ سرعتت رو 12 مگه ( اگه خطت بکشه ) و تا 120 گیگ رو 1 مگابیت و بعدش میاد پایین - قیمت=208081
-چابک نامحدود نقره اي با 9 گيگ سرعت بالا و تبادل حداقل 70 گيگ درماه = تا 9 گیگ سرعتت رو 12 مگه ( اگه خطت بکشه ) و تا 70 گیگ رو 1 مگابیت و بعدش میاد پایین - قیمت=102351
سرویس های کیمیا ( 2 مگ ) و کولاک ( 4مگ ) هم هست که قیمتاش میره بالاتر ( تو سایت 1544 بخش تعرفه ها کامل همه چیو نوشته )
-
من اسمم مَمَده ولی تو خونه رضا صدام میکنن.:n02:
- - - Updated - - -
من اسمم مَمَده ولی تو خونه رضا صدام میکنن.:n02:
http://www.asiatech.ir/%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%AA%DA%A9-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D8%AA-%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%AF-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D8%B6%D8%A7-%D8%B9-%DB%8C%DA%A9-%DA%AF%DB%8C%DA%AF-%D8%AD%D8%AC%D9%85-%D9%87%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%87%D8%AF
سلام دوستان من تعرفه شهاب 10 گیگ رو دارم . الان سه روزه گرفتم ولی 3 گیگ کم کرده. در صورتی که دانلودی نداشتم فقط تو ساعات رایگان دانلود کردم
روزا فقط واتس اپ میرمو چندتا سایت بازدید می کنم. اصلا منطقی نیست روزی 1 گیگ کم بشه
زنگ زدم میگن مودمت هک شده رمزشو عوض کن. به نظرتون راست میگن؟