دوست عزیزنقل قول:
شکایت کردم ازشون همین الان
متن شکایت هم خیلی تند نوشتم
ببینم چی میشه
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
شکایت کردم ازشون همین الان
متن شکایت هم خیلی تند نوشتم
ببینم چی میشه
ای کاش عکس رسیدم میفرستادی براشون میگفتی که نمایندگی شرکت برایه تخلیه ازم پول گرفته اینم رسیدشنقل قول:
سرویسشون کن:n28:
من خودم 2 تا سرویس ازشون دارم موندم تا ببینم تعرفه شو عوض میکنه یا نه
شانسم هم شاتل پورت نداره و گرنه تا الان تخلیه کرده بودم فقط شبانش خوبه!!
خدا کنه یه دستی به تعرفه هاش بکشه واقعااااا 80 تومان بدی برا 100 گیگ دیگه ظلمه:n03:
نوشتم که 2500 تومن برا جمع اوری گرفتننقل قول:
اگه مدرک خواستن توی مستندات براشون آپلود میکنم
مگه پارس آنلاین واسه تخلیه پول میگیره !؟ :n13:
بیا این هم از سرویس بازی پارس انلاین
زیر 125.000 تومان نیست
برای یک پینگ پایین حتما باید انقدر بره تو کو**
بابا خسته شدیم از این مملکت چه گوهی خوردیم اینجا به دنیا اومدیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من امروز اومدم سرویس 1ماه 512گرفتیم با ساعت تشویقی2تا7صبح نامحدود زدم رودانلود دیدم سرعتم 67کیلوبایته نمیشه یه صفحه باز کردباهاش زنگ زدیم نمایندگی میگه باید سرعته بالاترمیگرفتی بالای 3مگ درضمن گفت هدیه شبانه به سرویسهای بالای3مگ تعلق میگیره درضمن گفت امکان تغییرسرویس ازطریق نمایندگی وجود داره دوستان من قبلن هرسرویسی میگرفتم سرعته دانلودم 1مگ بود چه شبانه وچه روز بیشترم دانلود شبانه مصرف دارم اینا که تو اینستاشسون گفتند شبانه رایگان پابرجاس کسی میدونه گدام سرویسش سرعت امگ میده ممنون از دوستان راهنمای کنند برای نمونه این 2سرویس جه سرعتی میدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تمدید کردم دیگه دقیقا شد همون سرعتی که قرارداد می بندیم ولی قبلش تا 12-13 مگابیت هم می رفت. پینگ ولی مثل سابقه.
برادرمن فردا تعویض میکنم نمیدونستم این مدلی شد شما میدونین این سرویسش چه سرعتی میده بردانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قاعدتا باید همون 4مگ بده (500 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود)نقل قول: