مرسي از توضيحات خوبتوننقل قول:
من براي دفتر ميخوام و دانلودو اينا نداريم اما قطع نشدن خيلي اهميت بالايي داره برامون
فكر ميكنم نويز داره خط.راهي داره قبل خريد اينترنت نويز خط بررسي بشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
مرسي از توضيحات خوبتوننقل قول:
من براي دفتر ميخوام و دانلودو اينا نداريم اما قطع نشدن خيلي اهميت بالايي داره برامون
فكر ميكنم نويز داره خط.راهي داره قبل خريد اينترنت نويز خط بررسي بشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
نه متاسفانه تا وصل نشه قابل تشخیص نیست.
حتی ممکنه از شاتل به فرض خط شما نویز نداشته باشه ولی از یک شرکت دیگه نویز داشته باشه. این حالت برای من پیش اومده از پیشگامان نویز بیشتری داشتم ولی از شاتل نویز کمتر شدش. خیلی چیزها به هم ربط داره نا یک سرویس با کیفیت داشته باشید.
بهتره مودمی بگیری باچیپست برودکامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Downstream
Upstream SNR Margin :13.9 11.4 db Line Attenuation :53.3 32.8 db Data Rate :1335 573 kbps
سلام
خط من نویز داره با این مشخصات?????????????
درود بر شما عزیز. مودم فعلی من Zyxel P-660HW-T1 v3 هست و شاتل روی 12مگ بسته بود که خط نمیکشید و بیشتر از 6مگ دائم قطع و وصل میشد. به نظر شما با مودم Asus N10 سرعت بالاتر رو هم راحت و بدون قطع و وصل شدن پشتیبانی میکنه؟ مودم تا این حد تاثیر داره؟نقل قول:
وضعیت خطتون خیلی بده دوست من.نقل قول:
خط شما روی 1.2 مگابیت Up شده ولی با این حال SNR خططوت خیلی پایینه.خطتون بیشتر از این کشش نداره (نهایتا تا 1.5 مگ)
البته بهتره چک کنید ببینید ممکنه یه وسیله خارجی یا کابل برق یا چیز دیگه ای روی خط نویز انداخته (حتی می تونه در اثر قدیمی بودن سیمکشی ساختمون یا شل بودن یا کثیفی اتصالات سیم تلفن هم باشه.
اما با این چیزی که من میبینم خطتون اصلا جالب نیست.:n03:
من با این رو 300 کیلوبایت دانلود دارم و پینگ هم 10 هستش !!!!نقل قول:
- - - Updated - - -
من با این رو 300 کیلوبایت دانلود دارم و پینگ هم 10 هستش !!!!نقل قول:
سلام عزیزنقل قول:
شما اگر از سیم کشی داخلی تون مطمئن هستید که مشکلی نداره و فرسوده نیست با مودم n14u ایسوز که برودکام هست به طور یقیین به نتیجه خواهی رسید ولی n10 ها، سری جدیدش فکر نمیکنم برودکام باشه و مشکلتون رو ممکنه به صورت دلخواه حل نکنه. یعنی فقط ممکنه زمان قطع و وصلی رو با n10 فقط بتونید افزایش بدید. یعنی اگر به فرض با Zyxel هر 2 دقیقه یک بار این مشکل قطعی رو داشتید با n10 ممکنه هر 15 دقیقه یک بار بشه. ولی باز هم میگم از سیم کشی داخلی تون مطمئن باشید بعد برید بخرید پیشنهادم هم n14u هست چون برودکام هست.
اعداد دروغ نمیگن دوست من.نقل قول:
صد در صد اشتباه می کنی.پینگ 10 توی این مملکت امکان نداره حتی با سرورهای داخلی و کیفیت ارتباطی عالی هم به زحمت میشه به پینگ 10 رسید.
سرعت دانلود 300 کیلوبایت هم تقریبا معادل 2.5 مگابیت بر ثانیه هست که با اونچه توی تصویر مشاهده میشه تفاوت داره.توی این تصویر سرعت شما همونی هست که من نوشتم و با این سرعت محاله بتونی 300 کیلوبایت دانلود کنی.
ضمنا میرایی خط شما هم خیلی زیاده و این نشون میده که فاصلت از مرکز مخابرات خیلی زیاده و همین خودش عامل نویز و پایین بودن سرعت هست.
فقط یک احتمال وجود داره که حرف شما میتونه در اون صورت درست باشه و اونم اینه که زمانی که این اسکرین شات رو گرفتی ریت خطت به هر دلیلی پایین اومده.اگر واقعا با 300 کیلوبایت دانلود می کنی باید همون لحطه از صفحه استاتوس مودمت اسکرین شات بگیری.اون موقع دقیقتر میشه گفت.
تمام مطالبی که گفتم محض راهنمایی بود و اصلا کاری ندارم که شما با 1 کیلوبیت دانلود می کنی یا با 100 مگابیت!به قول معروف بخیل نیستم.
امیدوارم سرعت اینترنت همتون رو به راه باشه.
سلام دوستان
این جشنواره پاییزه شاتل 144Gدرمدت18ماه چطور هست؟؟؟؟
کیفیت ان خوب است؟؟؟
دوستان راضی هستند؟؟؟شرایط خاصی ندارد؟؟؟؟