واقعا" كه چه میکنه این انتخابات . باید هر طوری شده رای جمع کرد ديگه!!
Printable View
واقعا" كه چه میکنه این انتخابات . باید هر طوری شده رای جمع کرد ديگه!!
دقیقا
اینا همش تبلیغات انتخاباتیه
در دوره های قبل مهرعلیزاده که جزو کاندیداها بود هم از این حرفها زیاد میزد.
شايد درباره حبيب كاشاني هم بيانيه بدهم
مايليكهن: داور به بازيكن ميگفت خودت را روي زمين بينداز
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: احتمال دارد درباره حبيب كاشاني هم بيانيه بدهم چرا كه فهميدم با مترو سريعتر از فوتبال ميتوان به بهشت رفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد مايلي كهن در باره دليل اصلي صدور بيانيه هاي يك و دو خود اظهار داشت: بيانيه هاي من را جدا از اتفاق هاي رخ داده در ديدار استقلال و سايپا نبينيد. بيانيه هايم را در كنار شعارهاي توپ، تانك، فشفشه قرار دهيد تا مشخص شود كدام بدتر است.
وي ادامه داد: سايپا برابر استقلال يك بازي جونمردانه انجام داد بدون آنكه بخواهد تيم حريف را تحريك كند اما در آن مسابقه من با ركيك ترين واژه ها مواجه شدم. در حالي كه هم سرمربي تيم ملي بودم و هم سرمربي سايپا. من مثل سيب زميني بي رگ بودم كه آن زمان واكنش نشان ندادم.
سرمربي سابق تيم ملي تاكيد كرد: چطور فدراسيون بلافاصله بعد از پيروزي فولاد برابر ذوب آهن از فولاد تشكر كرد اما از سايپا تشكر نشد. آيا ذوب آهن تيمي خارجي بود. هنوز هم معتقدم شعارهاي آن روز در ورزشگاه عليه من هدايت شده بود. همانطوري كه اتفاق هاي رخ داده پيرامون استقلال و مديرعامل اين باشگاه همين موضوع را نشان داد.
وي يادآور شد: در فوتبال ايران صداقت نداريم. نداشتن توانايي فني را مي خواهيم با كارهاي ديگر بپوشانيم و توقع داريم تيم هاي ديگر برابر 2 تيم پرطرفدار تسليم باشند و هر چقدر دوست دارند گل بزنند. هر چند معتقدم طرفدار استقلال فقط 40 هزار تماشاگري نيستند كه به ورزشگاه مي آيند يا طرفدار پرسپوليس 60 هزار تماشاگري نيستند كه به ورزشگاه مي آيند. بسياري از طرفداران اين دو تيم ديگر به ورزشگاه ها نمي آيند.
سرمربي سايپا در مورد اينكه براي گفته هايش در مورد دوپينگ مدركي دارد يا نه گفت: اين مسايل يكسري از واقعيت هاست. در حال حاضر فقط به ليگ برتر توجه شده در حالي كه در ليگ يك اوضاع به مراتب بدتر است.شماري از بازيكنان سايپا كه فصل گذشته در تيم هاي ديگر بودند مي گويند در ليگ دسته اول داور در گوش بازيكن مي گويد 2 دقيقه بيشتر باقي نمانده از زمين بلند نشو يا در محوطه جريمه خودت را زمين بزن. خود بازيكن بزرگترين مدرك است.
مايلي كهن در مورد اينكه گفته مي شود در صورتي كه نتواند ادعاهايش را ثابت كند يكسال از حضور در فوتبال محروم خواهد شد تاكيد كرد: مي خواهم براي هميشه محروم شوم. اما اجازه بدهيد من هم مثل مردم ساير كشورها از خود فوتبال لذت ببرم. چلسي به بارسلونا باخت كه اين پيروزي حق بارسلونا نبود. من عاشق بارسلونا هستم اما در آن ديدار حق چلسي شكست نبود. با اين حال چند روز بعد چلسي 4 گل به آرسنال زد. اگر در ايران اين اتفاق مي افتاد مي گفتيم به خاطر آن مسابقه تيم ما مي بازد.
مايلي كهن در مورد معرفي 7 شاهد به كميته انضباطي گفت: به هيچ عنوان از هيچ كدام از اين آقايان نخواستم كه بروند و شهادت دهند. ميناوند خودش به من تلفن كرد. مجيد نوروزي به من تلفن زد. اشكان نامداري هم خودش به من گفت از طرف فرهاد مجيدي و علي عليزاده هم زنگ مي زند. شب قبل از مسابقه استقلال با مس رفسنجان در جام حذفي تماس گرفت.
وي ادامه داد: شك نكنيد در فوتبال مان مشكلات عديده اي داريم. مديران ما به دليل عدم آگاهي به اين رشته آن را رها كرده اند. وقتي در ايتاليا يونتوس را مستقيما به دسته پائين تر مي فرستند بنابراين چنين مسايلي در فوتبال ما هم وجود دارد.
سرمربي سابق تيم ملي در مورد اينكه بيانيه هاي او كمكي به فوتبال نكرد و حتي باعث شد او از تيم ملي كنار گذاشته شود اظهار داشت: من به دنبال نان فوتبال نيستم اما چرا بايد پنهان كاري كنيم. وقتي بازيكن مي گويد به زور به ما آمپول مي زنند و اگر قبول نمي كرديم مي گفتند ساكت را بردار و برو چرا نبايد حرف زد؟ همانطور كه قبلا هم گفتم قهرمان هاي ما واقعي نيستند و تيم هاي سقوط كننده هم سقوط كننده واقعي نبودند.
مايلي كهن تصريح كرد: 55 سال سن دارم و هر چقدر مي خواستم فيلم بازي كنم فيلم بازي كرده ام اما در قبال كشورم احساس وظيفه مي كنم. كشورم را از خانواده ام بيشتر دوست دارم. عيبي ندارد من را از فوتبال محو كنند اما در فوتبال ايران در زمينه دوپينگ، داوري و... مشكل داريم.
مايلي كهن در مورد اينكه تمام اين مطالب حرف است و سندي وجود ندارد خاطرنشان كرد: اين بازيكنان حرف زده اند. حتي آنها را هم ترسانده اند اما من به هيچ كدام از اين بازيكنان يك تلفن هم نكردم تا حداقل تشكر كنم.
اين مربي در مورد اينكه آيا امكان دارد بازهم بيانيه اي صادر كند گفت: بله، شايد بيانيه اي در مورد حبيب كاشاني صادر كنم. او روزي گفت با فوتبال مي توان به بهشت رفت اما من وقتي سوار مترو شدم و ديدم كه چقدر ازدحام جمعيت است فهميدم با مترو سريعتر مي توان به بهشت رفت.
چرا به این موجود اجازه میدن اینقدر حرف بزنه؟
اينا رو ديشب داست تو جام جم 1 ميگفت. مجري برنامه هم مازيار ناظمي بود.
خبرگزاري بيكار فارس هم بلا فاصله امروز زده رو خروجيش.
چونكه پارتيش م.ا هستشنقل قول:
انگار مايلي كهن بعد از اينكه از تيم ملي اخراج شد كمي زد به سرش
الان که در باره جنگ جهانی نظر بدهد
زده به سیم آخر !!!
میخواد اینقدر حرف بزنه تا خفش کنن :31:
شاید هم بنده خدا حقایق رو میگه کسی باور نمیکنه !
يه روزي ميرسه كه كسي به حرفاش گوش نميكنه