حق با اون دوستتونه چون من تقریبا تو بساط همه این تقلبی فروش ها که نگاه کردم 90 درصد جنساشون یک کاور مقوایی ضایع یا یه عکس یع مدل خوش قیافه خانم و آقا داشتند...فراری بلک رو هم اصلشو که من گرفتم ندیدم اصلا یه همچین کاوری روش داشته باشه.نقل قول:
Printable View
حق با اون دوستتونه چون من تقریبا تو بساط همه این تقلبی فروش ها که نگاه کردم 90 درصد جنساشون یک کاور مقوایی ضایع یا یه عکس یع مدل خوش قیافه خانم و آقا داشتند...فراری بلک رو هم اصلشو که من گرفتم ندیدم اصلا یه همچین کاوری روش داشته باشه.نقل قول:
منم دو سال پیش به این نتیجه رسیدم.نقل قول:
بعضی از فروشنده ها هم زرنگی میکنن و کاورش رو در میارن تا به جای اصل بچپونن.
اما یک راه حل داره و اونم اینه که این ادکلنهای فیک وقتی در جعبشون رو باز میکنی ادکلن داخل یک جعبه دیگر قرار داره که مال این فیک ها اون کارتون بی کیفیت و به رنگ همین کارتونهای بسکویت و روغن و ... هستند
فرید جان رومانس به نظرت 150 می ارزه بخرم؟ اگه نه یه چیز دیگه معرفی کن تو همین رنج
قیمت بالاستنقل قول:
البته با توجه به کمیاب بودنش بعید هم نیست با این قیمت عرضه بشه
مطمئنی مردونشو گیر اوردی؟
چون خیلی خیلی کمیابه
بوی خنک و تا حدودی شیرین داره
چند میله؟
100 میل اره مردونه هست تازه از دبی اورده اونجا هم سخت گیر اومده
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
بین اینا کدومرو انتخاب میکن گرلن ل هوم که بوی خنک داره با قیمت 90 پلو بلو و این رومانس
گرلن ل هوم رو که به خیال شو چون اکثرا به موندگاریش ایراد گرفتن. البته من خودم تست نکردمنقل قول:
انتخاب رو به نظر من بزار روی اون دوتا. باور کن اینقدر به دوتاشون علاقه دارم نمیتونم یکی رو بینشون انتخاب کنم.
گذاشت که رومانس رو تست کنی تا روحت به پرواز در بیاد؟:31:
مدل سیلورش رو اورده یا معمولیش؟
مدل معمولیش هست نه تست نکردم پلمپ هست جعبه رو باز نکرده یدونه هم بیشتر نداره
سلام
جگوار مشکی چطوره؟ بوش کردم بقول فروشنده خنک و تلخه خوشم اومد ولی نزاشت تست کنم ببینم موندگاریش چطوره؟ کسی درموردش نظری داره خصوصا موندگاریش ویا اینکه تقلبی هم داره؟
سیلور سنت چه جور عطریه؟
تا 60/70 تومن چی پیشنهاد میدید؟
مرسی
خنک باشه
حیف شد خیلی قیمتش بالاستنقل قول:
از بین عطرای بنتون میتونی انتخاب کنی...مثل بنتون انرژی یا بنتون کالرز...همه کاراش اسپرت و خوب و نسبتا خنک هستندنقل قول: