سلام
دوستان من میخوام سرویس اینترنت بخرم خیلیا بهم شاتل رو معرفی کردن چند نفرهم صبارو ولی خودم هنوز تصمیم نگرفتم؟:41:
Printable View
سلام
دوستان من میخوام سرویس اینترنت بخرم خیلیا بهم شاتل رو معرفی کردن چند نفرهم صبارو ولی خودم هنوز تصمیم نگرفتم؟:41:
فعلا که اوضاع صبانت خوب نیست. الان بهتره از شاتل سرویس بگیری.نقل قول:
منم برای کرج رجایی شهر میخوام نامحدود 128 بگیرم
اولا چی بگیرم و اینکه سرعتش خوب باشه و قطعی خیلی نداشته باشه برای خونه میخوام البته هزینه اش هم در ماه نسبتا پایین باشه
میشه بگی معایب صبا چیه ؟وچراشماهم مثل خیلیای دیگه شاتل رو معرفی میکنی؟:20:
از من بشنو خبري به شاتل هم نيست تقريبا همه در يه سطحند صبا شبانه داره اپلودش خوبه شاتل پينگش خوبه تداومش خوبه
دوست عزیز شاتل یه حسنی که داره به مناسبت های مختلف از جمله تولد ترافیک هدیه میده بعد خیلی ام جشنواره در سال میذاره که من از این یه مورد خیلی خوشم میاد ولی صبا اصلا از این کارا نمیکنه.:46:نقل قول:
من کلا کیفیت سرعت رو کار دارم و قطعی چون نا محدود میگیرم
خیلی برام ترافیک مهم نیست فقط سرعت و کیفیت و نداشتن قطعی و پشتیبانی خوب
ممنون
دوستان یک برنامه ی خوب سراغ دارین واسه محاسبه ی حجم مصرفی از نت که بتونیم این دزدی های صبا رو مشخص کنیم؟
networxبرنامه خوبيه زبان پارسي هم داره نسخه پرتابل هم داره .بنده هر وقت اين باز بوده نگاه كردم ديدم حجم مصرفيم توي اين بيشتر ازاوني هست كه توي سايت كم كرده فكر كنم مشكل از حواس ماست وگرنه كمتر دزدي ميكنند مثلا يه سايت پرعكس مخصوصا اينا كه پرتبليغات ياعكس بازيگراست قاتل حجمتونه .ضمنا صبانت چي ني (بقول طلخك پشت كوها)ولي شاتل هم توشهر ماداره ضررميده همه كافي نتا دارن قراردادشون رو باهاش فسخ ميكنند
شما یک نگاهی به این صفحه بندازید متوجه میشین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا فکر نکنین شاتل خیلی کارش درسته، یه چیزیه در همین حد صبانت با کمی مزایای بیشتر (حجم اضافی به عنوان هدیه) و گویا سرعت بهتر، همون طور که در لینک بالا می بینید.