بنظر شما هارد WD My Passport Ultra هارد خوبیه یا نه
اصلا تو بازار هست یا نه و قیمتش چقدره
Printable View
بنظر شما هارد WD My Passport Ultra هارد خوبیه یا نه
اصلا تو بازار هست یا نه و قیمتش چقدره
ممنون عطا جان. واقعا اطلاعاتت همیشه مفید و به درد بخور هستند.نقل قول:
من که دل را به دریا زدم و firmware را با اطلاعات روی هارد آپدیت کردم. البته برای آپدیت فرم ویر باید حتما به اینترنت متصل باشید، چون فایلهای آپدیت را اینترنتی دانلود و نصب میکنه.
آپدیت هم با موفقیت همراه بود. البته هنوز با usb3 کامپیوترم که مشکل داشتم امتجان نکردم ببینم مشکل حل میشود یا نه.
سلام
من بین خرید این هارد ها شک دارم ، کدوم بهتره
A data 1t
toshiba 1t
wd element 1t
همشون usb.3 هستند قیمت المنت از همه کمتره 235 تومن و بعدش توشیبا 265 تومن و ا.دیتا 298 تومن .
همون المنت خوبه ، نه ؟؟
كيفيتش در مقايسه با مدلهاي معمولي مثل WD My Passport نميتونه كمتر باشه . اين مدل همراه با كيف هست .نقل قول:
سلام .نقل قول:
من پيشنهاد ميكنم WD my passport يا Seagate backup plus يا Seagate expansion بخريد .
به غیر از هارد وای فای شنیدم که میشه هارد اکسترنال عادی رو میشه توی روتر مخصوص گذاشت و وای فای بشه !
میشه یه توضیحی بدید ؟
اين ديگه بستگي به خود روتر و امكانات آن داره . بعنوان مثال بنده روتر Asus RT-N13U B1 دارم كه از طريق ftp sharing ميشه اطلاعات موجود در هارد اكسترنال ، فلش مموري و موارد مشابه را بين چند سيستم share كرد ولي نه از طريق WiFi بلكه فقط بوسيله كابل lan .نقل قول:
از من میشنوید سراغ Element نروید. ضمنا به گارانتی هم خیلی دقت کنید.نقل قول:
دوستان یک هارد 120 گیگ مکستور دارم که اطلاعاتش برام حیاتیه (مریوط یه سبستمی قدیمی که غزلو خونده...هارد هنوز داخل کیسه!:n02:)
میخواستم بدونم چطور میشه هارد رو به لپ تاپ وصل و از اظلاعات بک آپ گرفت؟
با توجه به اینکه روش ویندوز نصبه مشکلی پیش نمیاد؟؟
ممنون.:n01:
ميتونيد كيت تبديل هارد اينترنال به اكسترنال بخريد و از طريق usb به لپتاپ متصل كنيد .نقل قول:
در مورد سوال آخر هم ، مشكلي پيش نمياد .
چرا میگین Element خوب نیست؟؟؟نقل قول:
چیش بده؟
من چند جا دیدم توی همین تاپیک ، همش میگن برین my password بگیرین و المنت خوب نیست و این حرفا
خب بگین مشکل چیه؟ آخه یه دلیلی باید برای بد بودن داشته باشه دیگه
اینطوری باشه منم میگم 206 بهتر از 405 هست همه برین 206 بگیرین.خب این که نشد حرف ، خب خیلی ماشینها بهتر از 206 هم هستند.همونطوری که خیلی هاردها هم بهتر از my password هستند
پس دلیل بیارید