ماهی 70 برای این دارم میدم :n16::n18:
Printable View
ماهی 70 برای این دارم میدم :n16::n18:
پینگ بهتر شده 280
ولی سرعت دانلود هنوز افتضاح
اون دومی downstream مودمتونه یا سرعتیه که تو speedtest.ir نشون میده؟نقل قول:
این سایت فایده ای نداره چون سرعت داخل ایران نشون میدهنقل قول:
این تست منه 2 مگ نامحدود ولی وقتی دانلود میکنم 10 کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مال مودمم
Internet Connection Status: Up Default Gateway: 46.100.176.17 Preferred DNS Server: 217.218.127.127 Alternate DNS Server: 217.218.155.155 Connection Up Time: 00 day,01 hour,15 min,55 sec Downstream Line Rate (Kbps): 2556 Upstream Line Rate (Kbps): 511
ببینم این نابغه های مخابراتی مثل نیل آرمسترانگ که برای اولین بار پاش رو گذاشت روی کره ماه میتونن بعنوان اولین انسانهای کره زمین سرعت رو بزنن منفی کنن.مثلا منفی ده کیلو :n08: آخه چطوری ممکنه یه فایلی که 180 مگش مونده 175 ساعت طول بکشه :n08:چند وقت پیش قرار بود برای شرکتشون نیرو جدید استخدام کنن و مشکلات اینترنت کشور رو حل کنن :n08:
دومی هم همونیه که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشون میدهنقل قول:
اولی کیلوبایت بر ثانیه اس و دومی کیلوبیت برثانیه
اینا فرمالیته اس
سرعت واقعی دانلود وحشتناک پایینه
دوست عزیز این دانلودت از چه سروریه؟ گاهی سرورها هم آی پی هارو محدود میکنننقل قول:
گرچه مخابرات خودش همه رو محدود کرده
این چه سرویسیه؟؟؟ اینکه دهن سرویسیه!!!نقل قول:
اون از اکسپرس لیچ.این عکس از سافت 98.تا ده کیلو میره و صفر میشه.رپیدباز و سرورهای داخل و خارج هم همین هستن.نقل قول:
اتفاقا اکسپرس لیچ بهترین لیچریه که تا حالا داشتم.از رپیدباز و آپلود باز و آپلودفا و هیپ فایل بگیر تا الان که از اکسپرس استفاده میکنم.سرعت لیچ بالا + ریموت عالی + ساپورت خیلی از سایتهای بدردبخور و سرعت دانلودش هم خوبهنقل قول:
توصبه من برای شما استفاده از "ف ری گ ی ت" یا "ه ا ت ا س پ ا ت" هست که سرعت دانلودت رو در سرور های خارجی و داخلی از محدودیت در میارهنقل قول: