MiUi رو ول کنیم رسمی بزنیم؟:دی
MiUi رو ول کنیم رسمی بزنیم؟:دی
دلیل قانع کننده ای برای آپدیت نبود.نمیدونم ولی واقعا مسخره و مضحکه که حتی به 4 آپدیت نکردن در حالیکه سخت افزار این گوشی کاملا جوابگو هست....چی بگم سامیه دیگه!!!همیشه همینجوری ساپورت نرم افزاریش!!!
سامی کی ساپورتش بد بوده؟نقل قول:
الان گلکسی اس2 داره توی ساپورت از موتورولا جلو میزنه
غزیزم ساپورت کلی رو در نظر بگیریم هیچگاه ساپورت خوبی نداشته اون از ویندوز فوونش که ساپورت خوبی نداشت(امنیا)اینم از گالاکسی اس و گالاکسی تب که آپدیت جدید رو نمیگیره.نقل قول:
گالاکسی اس 2 هم با آندو 2.3 عرضه شده میشه به اولین آپدیت هم دسترسی نداشته باشه؟به نطرم اینکه گوشیش رو حتی یکسال و خورده ای هم ساپورت نرم افزاری نمیکنه و یه جورایی جواب هایی دور از منطق میده درست نیست.
رضا چونه نزن دیگه ، با این گندی که سر GT و GS زد همه از ساپورت سامی شاکی شدن... 1 سال اول که میخواد فروش داشته باشه روزی 500 تا رام میده که همه فکر کنن چه خبره ، بعدش که محصول بعدیش اومد ، اصلا به خودش زحمتی نمیده و آدمم حسابش نمیکنه :دینقل قول:
من این گوشیو تازه خریدم تو صفحه اش یه لکه ی گرد هست گوشیم ایراد داره؟ البته بعضی موقع دیده میشه ؟؟؟
جواب هاش بله!نقل قول:
ولی سامسونگ دیوانه نیست که بیاد به خاطر یک آپدیت زود هنگام فروش محصولات جدیدشو بیاره پایین
بله برای ما ایرانیا زوره خیلیم زوره! ولی برای کسی که تو جریان تکنولوژی باشه داره زور میزنه میگه برو محصول جدیدمو بخر:دی!
ولی 1.5سال تمام هر چی آپدیت بود سریعترین رو برای گوشی هاش داد!
این کار رو هیچ شرکتی نمیکنه
سلام
ایا امکانش هست کانالهای ایران رو سامسونگ گالاکسی ببینیم ؟
از طریق نرم افزاری چیزی
ببخشید نمیدونستم کجا بپرسم
به نظر من درسته که در مورد آپدیت gs,gt دور از انتظار بود که سامی آپدیت نده
اما واقعا بی انصافیه که بخوایم موضوع رو ربط بدیم به سالهای قبل و امنیا و غیره
سامی تو سری گلکسی خیلی خوب آپدیت داد و از هر برندی ساپورتش بهتر بود حتی خود گوگل
و با سری گالکسی یه انقلابی تو اندروید و تکنلوژی ایجاد کرد شما هم از لحاظ سخت افزار و هم نرم افزار سامی رو با سایر برند ها مقایسه کنید
الجی که سری اپتیموس رو اصلا ساپورت خوبی نکرد و سونی هم سر آپدیت گوشی x10 و وبقیه سری اکسپریا که اکثرا در بدو ورود 1.6 داشتن خیلی اذیت کرد و از لحاظ سخت افزاری هم یکسالی عقب بود البته من تلاشش رو برای آپدیت سری اکسپریا تحسین می کنم که البته اونم بر می گرده به سخت افزار و کانفیگ یکسان در همه ی مدل های این سری
یعنی کافیه که ics رو برای یه سخت افزار هماهنگ کنه و همین برای همه گوشی هاش کافیه
در مورد htc هم که تقریبا در مورد سری سنسیشن از لحاظ سخت افزار عقب موند و در مورد نرم افزار درسته که از الجی و سونی بهتر عمل کرد اما به پای سامی نرسید. من میخوام بگم سامی با سخت افزارش فروش خیلی بالایی داشت و با اپدیت های زیادش خیلی دولوپر هارو برای دادن کاستوم رام ها تشویق کرد و حتی با گذاشتن جایزه های مختلف دولوپر ها رو تشویق کرد و نهایتا باعث شد همین دولوپر ها به استخدام خودش در بیان و به طور کلی سامی به نظر من از این لحاظ از سایر برند ها بهتر بوده
سامسونگ طمع کرد... حداقل میبایست GT و GS رو 1 سال دیگه ساپورت میکرد... در این حد طمع واقعا ناامید کنندست...نقل قول:
اپل واسه 3GS هنوز داره آپدیت میده... اما سامی GS رو بیخیال شد ...