765000.بله blu-ray پخش میکنه دوست عزیزنقل قول:
Printable View
765000.بله blu-ray پخش میکنه دوست عزیزنقل قول:
ممنون دوست عزیز . منظورم بلوری سه بعدی است آیا پخش میکند ؟ ( نه بلوری معمولی)
دوستان عزیز
از شما عذر خواهی میکنم دوستمان از RS77 پرسیده بود توضیح من در موردمدل717 بوده. که این دو مدل از لحاظ قیمت وکارایی قابل مقایسه نیست
---------- Post added at 02:12 AM ---------- Previous post was at 02:07 AM ----------
[QUOTE=nima_5151;6860605]به نصبت قیمت حال حاضر ومدت زمان کار کرد خیلی مناسب است ولی ببین وسیله الکترونیکی است نه مکانیکی .خلاصه ریسک است.حالا ببین بچه های صاحب نظر چه عقیدهایی دارندنقل قول:
---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------
تو آدرس سایت پایونیر که گذاشتم برو تمام توضیحات لازم را هم برای 717 وهم414 داده ببین تا خیالت راحت بشهنقل قول:
[QUOTE=nima_5151;6860605]اتفاقا من هم به دوستم تعمیرات لوازم صوتی تصویری داره گفتم گفت خوبه ولی ریسکه ولی خودش خواهانش شد چون کارش تعمیره براش خیالی نیست بیشتر خودش عشقه سیستم های هفت طبقه قدیمیهنقل قول:
هر چی هم وسیله اش گیر نیاد درست می کنه
حالا اگر پشیمون شدی اون بنده خدا طالبشه باهاش ور بره یک پیغام بده
با عرض سلام و خسته نباشید
تا 90 تومن چی پیشنهاد میدید ؟
ترجیحاً Xvision
ممنون از دوستان بابت راهنمائی های خوبشون:20:
راستیتش این بنده خدا از دوستان و گفته به شرط سالم بودن بهم میده
بازم ممنون میشم اساتید در مورد rs77 راهنمائیم کنند
xvision xdvb 201نقل قول:
اینم عکس اش از سایتی که قیمت داده واسه فروش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا ما که نفهمیدیم این دستگاه را که میگی 3-4 ماه بیشتر نیست کار کرده RS77 یا717
اگر RS77 است آشنا هم است 600 تومن من به شخصه معطلش نمی کردم میخریدمش
من خودم قبل از آمدن 717 قصدم خرید RS77 بود. چیزی این دستگاه کم ندارد تا آنجا که یادمه به گفته دوستاناکولایزر دستی هم دارد ومیشه گفت یک سیستم حرفه ایی است.
فقط اگر بخواهی 3D استفاده کنی باید یک دستگاه 3D player سوا بخری روش اضافه کنی
دوستان راهنمایی نمایید
دستگاه 717 من یکی از بلندگوهایش سیمش را مجبور شدم عوض کنم سیم خودش 10 متر بیشتر نیست و مسافت بلندگوی من تا دستگاه 15 است حالا سیمی که خریدم تعداد رشته هایش 25 عدد است وسیم خودش 18 عدد .آیااین مسئله برای دستگاه مشکل ایجاد نمیکند
lنه مطلقا اگر سیم مرغوب مخصوص بلنگو های سیستم های صوتی ماشین یا خونگی خریده اید بهتر هست که بدتر نیستنقل قول:
چون مقاومت این سیم ها از نظر کلفتی خیلی کمتر هست و اگر جنس خوب باشه نویز هم نمیگیره :31: