فکر کنم تانقل قول:
15 اسفند
Printable View
فکر کنم تانقل قول:
15 اسفند
نقل قول:
خب برو مدارس دیگه :31: همه ی مدارس رو بگرد :31:
میخوای چیکار آخه . همین تسهای کتابها رو بزن . سنجش هم همونطوریه دیگه امیر جــــــــــــون
نقل قول:
خب برو مدارس دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه ی مدارس رو بگرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوای چیکار آخه . همین تسهای کتابها رو بزن . سنجش هم همونطوریه دیگه امیر جــــــــــــون
گویا حرفام توی ذهن امیر اثر کرده :دی :دی برا شما هم بگم شاید شما هم ببینی حرف بدی نمیزنم :دی :دی
سنجش امسال فیزیکاش داره خارج از اون تیپای هر سالش میادا باور کنید امسال فیزیک سراسری مثل 84 اسطوره میشه ها این از ما گفتن بود :دی :دی
نقل قول:
اشکالی نداره عزیزم . من خودم اسطوره هستم . آره ساله 84 با همه سالها فرق داشت همه سوالها سخت بود .
ولی باید خوند دیگه . چیکار کنیم. امروزه کنکور برای معلمهای کنکوری و دانش آموزان از نماز هم واجب تر شده . باور کنید
یکی بودجه بندی سوالها رو محبت میکنه:11::40:
برای رشته ریاضی:5:
از اینا که میگه از هر مبحث چند سوال میاد
نقل قول:کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4652482&postcount=5677
بچه ها کسی برای آزمون بعد هدف گذاری کرده؟
یا اینکه برای من مشکل داره؟؟
ما عادت داریم همیشه حسرت امکاناتی رو که در اختیارمون نیست بخوریم و چشممون رو به روی شرایطی که وجود داره و می تونیم بهترین استفاده رو ازش بکنیم، می بندیم. حالا که مشاور قدرتمند پیدا شده که به طور رایگان، برنامه ی مطالعاتی یک کنکوری رو هفته به هفته می ده، فقط دنبال بهانه ای می گردیم که به خودمون ثابت بکنیم که این برنامه ها کارآمد نیست.
آقای دیبازر، از ابتدای سال تا الآن، هر دوشنبه از طریق برنامه ی فرصت برابر، برنامه ی هفتگی می داد و تا حالا یک دور درس ها رو تموم کرده. (گویا یک هفته از برنامه مونده.) از امروز، 88/12/10 یا هفته ی بعد، 88/12/17 هم می خواد دور جدیدش رو شروع بکنه.
ابتدای سال، من عقیده داشتم که آخه یک برنامه واسه ی همه جواب نمی ده و با قلم چی پیش رفتم. با درستی یا نادرستی اون تصمیم کاری ندارم، ولی الآن مطمئنم که پیش رفتن با برنامه ی دیبازر، از برنامه ی راهبردی قلم چی از الآن به بعد بهتره. چون هنوز قلم چی داره با گام های کوچیک برنامه اش رو جلو می بره و از طرفی، آزمون های جامع سنجش رو ثبت نام کردم و به دلیل تداخل، نمی تونم به طور کامل برنامه ی راهبردی قلم چی رو اجرا بکنم. کانون، بعد آزمون 7 و 20 فروردین که مربوط به دوره ی دروس پایه و پیش 1 هستن، سرعت پیشروی خودش رو کند می کنه و تا آخر اردیبهشت، درس های پیش 2 رو به اتمام می رسونه.
همه ی این عوامل باعث شد که بعد از چند روز کلنجار رفتن با خودم، قانع بشم که بهتره باا برنامه ی آقای دیبازر، دور جدید مطالعاتیم رو جلو ببرم. (البته با این وجود، قلم چی هم شرکت می کنم. ولی بدون خوندن برنامه ی قلم چی!) طبق قولی که خود آقای دیبازر داده، تا روز کنکور دو جور برنامه می ده که اولیش اتمام دروس و دومی، جمع بندی اون هاست.
امروز، 88/12/10 ، ساعت 18:30 از شبکه ی آموزش، می تونی اطلاعات تکملی رو از خود ایشون بشنوی. شاید شما هم مشتری بشی!
پ.ن: توی برنامه ی امروز، راجع به انتخاب رشته ی دانشگاه آزاد و شاید اتمام دور قبلی برنامه ها هم صحبت می کنه و اگر امروز برنامه ی جدید رو شروع نکرد، از هفته ی آینده شروع می کنه.
پ.ن2: اگه تا حالا منظم پیش رفتی و برای آینده هم برنامه ی منظم و قابل قبولی داری، بهتره با همون برنامه ات ادامه بدی. ولی اگه سردرگمی و نمی دونی با چه برنامه ای جلو بری، فکر می کنم پییشروی با برنامه ی دیبازر، بهت کمک بکنه.
منظورتون از هدف گذاری چیه؟
چطوری این کارو میکنین؟
وارد سایت کانون میشی ...از اون قسمت که مربوط به دریافت کارنامه هست گزینه کارنامه هدف گذاری رو انتخاب می کنی و وارد میشی و درصد هایی که فکر می کنی آزمون آینده می تونی بزنی رو وارد می کنی همین!!!:10:نقل قول:
بعد آزمون هم تو کارنامه کلاسور ارزیابی اون درصد گذاری هایی که هدف گذاری کردی رو با درصد هایی که تو آزمون زدی مقایسه می کنی...:11: