محمد ببین من کجام
ص
مرد
مبارکه
محمد ببین من کجام
ص
مرد
مبارکه
آقا دیدم آپلود کنونه گفتم یه حال اساسی به همتون بدم
برید حال کنید
وروودیای 87 با همه مخلفات!!!!!!!!!
تشکر فراموش نشه!!!!!!!
نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/249283264/__1711___1585___1608___1607____1585___1740___1575___1590___1740_.xls.html
نقل قول:
چون آزاد خاصیت زیاد داره!!!!!!!!!!
اگه سنجش یه ندایی داده بود که قرار این فیلما در بیاره راحت عشق و حالمونا می کردیم
اینقدر دیگه خودمونا زجر نمیدادیم
من حالا که فکرشا می کنم میبینم از بعد امتحانای ترم 2 اگه هیچی نمی خوندم سرنوشتم با الان هیچ فرقی نمی کرد!!!!!!!!
your rightنقل قول:
:27:
راستی دختر ها ، شما بازی کامپیوتری هم میکنید یا فقط اینترنت و آهنگ و ...[/quote]
نه ما هم بازي ميكنيم اتفاقا دنبال بازيهاي توپ ميگشتم كه خيلي نخواد گرافيتو كلي ببريم بالا.
(حداقل من كه بازي ميكنم)
بابا کنکور اگه خت باشه واسه همه ستنقل قول:
چون آزاد خاصیت زیاد داره!!!!!!!!!!
اگه سنجش یه ندایی داده بود که قرار این فیلما در بیاره راحت عشق و حالمونا می کردیم
اینقدر دیگه خودمونا زجر نمیدادیم
من حالا که فکرشا می کنم میبینم از بعد امتحانای ترم 2 اگه هیچی نمی خوندم سرنوشتم با الان هیچ فرقی نمی کرد!!!!!!!!
سنجش هم نمیتونه کنکور راحت برگزار کنه که اختلاف ها مشخص نباشه
کنکور با همه ی سختیاش عین عدالته
تنها جاییه که دیگه مهم نیست بچه ی بالا شهری یا پایین شهر
تنها جاییه که دیگه مهم نیست بابات چیکاره ست و اصل و نصبت چیه
تنها جاییه که یه آدمی که توی تقسیم ثروت بهش ظلم شده میتونه یه روزنه ی امید واسه آیندش پیدا کنه...
من دارم gears of war نصب می کنم
یکم از حس و حال کنکور بیام بیرون
بله داداشنقل قول:
ولی اگه حس درس خوندن باشه :21:
عین عدالت نیست عزیز دلم،درست سهمیه مناطق هست ، ما هم تو بهترین دبیرستان با بهترین کادر درس خوندیم ولی ما کجا ، بچه های شهرای بزرگ و بالا شهریا و کلاس خصوصیا و استاد پروازیا و اینا کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یه سهمیه مناطق میتونه جا همه این چیزا رو بگیره؟؟؟؟
یه سری اشکالات هستنقل قول:
عین عدالت نیست عزیز دلم،درست سهمیه مناطق هست ، ما هم تو بهترین دبیرستان با بهترین کادر درس خوندیم ولی ما کجا ، بچه های شهرای بزرگ و بالا شهریا و کلاس خصوصیا و استاد پروازیا و اینا کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سهمیه مناطق میتونه جا همه این چیزا رو بگیره؟؟؟؟
ولی به هرحال تنها راه نجاته