نمیدونم چرا نمرات تشریحی مارو وارد نمیکنن.:42:
Printable View
نمیدونم چرا نمرات تشریحی مارو وارد نمیکنن.:42:
ما مثله اون قانون نيوتون هستيم كه حالتمون رو عوض نميكينم مگه اينكه يه نيروي خيلي قوي بهمون وارد بشه...نقل قول:
وااااااااااای
اصلا آدم بشو نیستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شكر هنوز ازين نيروها سراغمون نيومده :دي
فكر كنم بستگي به دانشگاهتون داشته باشه كه توي ترم تابستون چه دروسي رو ارائه بده.نقل قول:
مگه میشه اینا رو برداشت ؟ واسه ما میگن فقط عمومی ... خوش به حالت
نقل قول:
پس معلومه فیزیک رو کاملا مسلط هستید : دی
آره ... فقط عمومی میدن ... ما هم که اولین گروه کامپیوتر اون دانشگاه هستیم دیگه دروس اصلی فکر نکنم اصلا ارائه بشه
ویرایش 1 : به این خاطر ویرایش کردم که بپرسم اون قانون چندم بود ؟ یادتون نیست نه ؟ :دی
بچه ها کسی میدونه ساختمان دانشگاه لواسان کجا رفته ؟ :-(
جاش عوض شده لامصبا نزدن کجان :-(
یکی از درسام شدم 9.16 میخوام برم آویزون استاد شم :دی
مثل اینکه بیشترتون وضعتون خرابه :31: من چقدر زرنگم خدا :27::31:
لطفا یکی بمن بگه نهایتا تا کی همه نمره ها معلوم میشه؟
بستگی به اساتید و مرکز دانشگاهیتون داره . یکی فردای روز امتحان تشریحی رو وارد کرده یکی هنوز 1 ماه گذشته تازه میخواد تصحیح کنه برگه ها رو. دوستان چندین بار گفتن ولی دقیقا یادم نیست ... 1 ماه بعد از امتحانات ؟ همچین چیزی :mellow:نقل قول:
خخخخخخخخ دقيقا يادم نيست...يا قانون اولش بود يا دوم :دينقل قول:
بله تا 1 ماه بعد از اخرين امتحان.نقل قول:
دوستان چندین بار گفتن ولی دقیقا یادم نیست ... 1 ماه بعد از امتحانات ؟ همچین چیزی
شما چطور استاد رو 3 سوته پیدا می کنید ؟! " بخش آموزش " شماره ی استادا رو راحت بمون میدن یا باید چونه بزنیم تا راضی بشن ؟!نقل قول:
ضمنا! دوستان چند وقت پیش شنیده بودم یه قانون جدید اومده درس هایی رو که میوفتیم هم تو معدل کل محسوب میشه ! حتی اگه اون درس رو در امتحان بعدی قبول بشیم ! درسته ؟ این قانون چی بود دقیقا ؟!
یه سؤال دیگه ! اگه از آموزش درخواست کنیم یه درس که تو ترم تابستان ارائه نشده رو بذاره تو لیست این کارو میکُنه ؟! من یه درس میخوام که تو لیست نیست . چون گفتین ارائه ی دروس تو هر دانشگاه فرق داره فکر کردم شاید اگه درخواست بدم بذارن ! میشه ؟!