آیا می توان تمام نسخه های سیمز 3 را یکجا داشت و نصب کرد(به جز نسخه هایی مانند قرون وسطی)؟
و آیا می توان آپ-دیت های سیمز را سیو کرد تا در صورت تعویض ویندوز یا حذف بازی نیاز به آپ-دیت دوباره نباشد؟
Printable View
آیا می توان تمام نسخه های سیمز 3 را یکجا داشت و نصب کرد(به جز نسخه هایی مانند قرون وسطی)؟
و آیا می توان آپ-دیت های سیمز را سیو کرد تا در صورت تعویض ویندوز یا حذف بازی نیاز به آپ-دیت دوباره نباشد؟
من که همون اول گفتم باید رو سیمز اصلی بریزید .حالا تازه افتادید توی جریان منم دارم واسه همین خودمو به درو دیوار میزنم دیگه :24:(برای مغازه حیوانات) در اصل باید واسه اینکار بازی رو توی سایت سیمز رجیستر کنید بعد مغازه رو جدا دانلود کنید که واسه اینکار باید بازی اصل داشته باشین .چندتا پست قبلی منو بخونید متوجه میشیدنقل قول:
سلام اره شما گفتید ولی دقیقا نگفتی باید چه کار کنم کیج شدم ولی بازم شما دستتون درد نکنه
پس دیگه نمیشه مغازه رو دانلود کرد چون سیمز من که اصل نیست!!!!
آهان الان دیدم، چه اشتباه تایپی مزخرفی .فکر کنم به خاطر اون متوجه نشدین.حالا بگزریمنقل قول:
اول اینکه کار نشد نداره بالاخره یه جوری مغازه رو درستش میکنیم ولی تا اون موقع میتونید از طریق روز نامه یا اینترنت حیوونایی که برا واگذاری گذاشتنو بیارید تو خونه:40::1::40:
سوال من را هم لطفا جواب بدیدنقل قول:
بله میشه همه ی نسخه هارو باهم روی یه بازی اجرا کرد
در مورد اپدیت من یه برنامه گذاشته بودم توی چندتا پست قبلیم .اگه با اون اپدیت کنید فایل های اپدیت رو جداگونه سیو میکنه و میتونید نگهش دارید
سلام دوستان ....
اگه یادتون باشه من دوماه پیش اومدم اینجا و درمورد نصب پک لیت نایت پرسیدم که خدارو شکر مشکلم حل شد....
قبلا شنیده بودم باید پکهارو به ترتیب نصب کرد ولی من چون از پک 6 (که همون لیت نایت بود) نصب کردم یک سوال واسم پیش اومده:
اگه الان بخوام پک 2و3 رو نصب کنم باید چکار کنم؟
هیچ مشکلی پیش نمیاد میتونی نصب کنی به همین راحتی
با تشکر فراوان از این دوست عزیزم ... :40::11:نقل قول:
باید به اطلاعتون برسونم برای دریافت این برنامه باید در سایت مذکور عضو بشید که بسیار راحته!
من مشکلات زیادی داشتم با بازی، اولا موقع مسافرت با هنگ ها و لگ های بدی روبه رو بودم که بعد از اتمام دانلود و نصب پچ ها با نرم افزار فوق، تمامی این مشکلات بر طرف شد و الان با توجه به توانایی بالای سیستمم (لپ تاپ دِل 502ایکس) از حداکثر گرافیک بازی بی مشکل استفاده می کنم. :8: :31:
بازم ممنون :40:
[/COLOR]سلام من لینک دانلود واسه اضافات این بازی میخوام.مثل لباس و شهر و ماشین و......
خواهشا لینک دانلود طوری باشه که لازم نباشه برم تو سایت (rapidshare_mediafireو......) و هزار جور کار روش انجام بدم آخرشم یه بد شانسی جدید__بشینه مثل آدم دانلودشو بکنه
در ضمن روش استفادشم بهم یاد بدین.راستش من یکم آماتورم.