نه مشکلی ندارم فقط همون صدای هارد در در بعضی از سایتهاست که منو آزار میده.نقل قول:
Printable View
نه مشکلی ندارم فقط همون صدای هارد در در بعضی از سایتهاست که منو آزار میده.نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم طبیعیه و مشکلی نیست
پس انگار مشکل از داخل هارد هست!نقل قول:
من یه چیزی در مورد هارد تو پست زیر گفتم که به درد همه میخوره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما نگا بندازین
با تشکر
دوستان سلام
یه مشکلی دارم با هارد اکسترنالم
انتقال داده و اطلاعات از کامپیوتر به هارد اکسترنال به شدت کند شده یعنی اولش سرعت خیلی بالاست بعد به وسطاش که میرسه یهو سرعت میرسه به 600 کیلوبایت بر ثانیه بعدشم nساعت طول میکشه تا نهایتا فایل انتقال پیدا کنه اما انتقال اطلاعات از هارد اکسترنال به کامپیوتر سرعته خوبی داره
قبلا مشکلی نداشت الان هم رو لپ تاپ چندنفر تست کردم عین لپ تاپ خودم به کندی انتقال اطلاعات انجام گرفت
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
من اومدم روی اینیکی هاردم ویندوز نصب کردم که اون هاردم که به مشکل خورده رو بتونم Low Level Format کنم , بعد از اینکه اینکار رو انجام دادم 2 تا مشکل برخوردم
1- اون پارتیشنی که ازش فضا جدا کردم برای نصب ویندوز وجود نداره , در اصل وجود داره ولی قابل مشاهده نیست
2- وقتی میخوام اون هاردم رو که ویندوز روش نیست رو فرمت کنم این ارور برام میاد: Unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again.
این یعنی ا ینکه الان ویندوز و این نرم افزار این دو هارد رو دارن یکپارچه میبینن و ویندوز داره ازش استفاده میکنه
من چه جوری میتونم این ها رو از هم جدا کنم؟
باید موقع نصب ویندوز کابل این هارد رو در میاوردم؟
در این حالت یک عکس از disk managment بدیننقل قول:
هاردتون رو اسکن ویروس بکنید و یک دور دیفرگمنت کنید درست نشد یک عکس از تب health نرم افزار hd tune از این هارد بدیننقل قول:
این مشکل میتونه از بدسکتور و سکتور delay باشه همچنین ممکنه لازم باشه هارد فرمت کامل بشه و دوباره پارتیشن بندی شه
این عکس از Disk management هارد اول (هارد خراب) که ویندوز 8 نصب بود
و این عکس از Disk management هارد دومی که سالمه و ویندوز 7 ریختم
من منظورتون رو نمفیهمم شما میگین اون پارتیشنی که برای نصب ویندوز جدا کردین قابل مشاهده نیست ولی الان همه چیز تو دیسک مینیجمنت درسته و مشکلی نداره و باید بتونید هارد دوم رو فرمت کنید
دقیقن من هم تعجب کردم , همونطور که گفتم اون پارتیشن وجود داره ولی روی این ویندوز , بخش مای کامپیوتر , نمایش داده نمیشه ولی تو قسمت دیسک منیجمنت و حتی روی اونیکی ویندوز این درایو تو مای کامپیوتر هم نشون داده میشهنقل قول:
بزارید یه بار دیگه توضیح بدم
من در اصل 2تا هارد دارم و الان میخوام اون هاردی که خرابه فرمت سطح پایین انجام بدم , به خاطر همین اومدم روی اون هاردم که سالمه از طریق همین دیسک منیجمنت یه پارتیشن دیگه ساختم به حجم 40 گیگ که روش ویندوز نصب کنم و از طریق اون هارد و ویندوز اینکی هارد رو فرمت کنم
مشکل اینجاست که بعد از نصب ویندوز روی هارد سالمم وقتی میرم تو بخش مای کامپیوتر , اون درایوی که ازش فضا جدا کرده بودم نیست ولی تو دیسک منیجمنت نشون داده میشه
مشکل دیگه اینکه وقتی میخوام اون هارد خرابم رو از طریق همین ویندوز فرمت کنم این ارور رو بهم نمایش میده Unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again.
اینم بگم که من نتونستم با دیسک منیجمنت اون پارتیشن 40 گیگی که ساختم رو پرایمری کنم , وقتی میرم روی اون یکی ویندوز توی اون درایو EXT1 یک فایل بوت با پسوند dat توش وجود داره
این هم یه عکس از بخش مای کامپیوتر هارد سالم که درایو EXT1 توش نیست