لطفا سوالتون رو تو تاپیکش بپریبد من الان ویژوالی هستم اما فکر کنم از دستور round باشه والا یادم نیس
سلام دوستان کسی از stop c00021 چیزی میدونه موقع راه اندازی ویندوز بوت ویندوزم اکس پی هست
Printable View
لطفا سوالتون رو تو تاپیکش بپریبد من الان ویژوالی هستم اما فکر کنم از دستور round باشه والا یادم نیس
سلام دوستان کسی از stop c00021 چیزی میدونه موقع راه اندازی ویندوز بوت ویندوزم اکس پی هست
درود بر شما
یه سیستم دارم خیلی قدیمیه
می خواستم بدونم xp حداقل به چه چیزایی احتیاج داره ؟
سلامنقل قول:
شما مشخصات سیستم رو بگو.
حداقل سیستم مورد نیاز :
Minimum:
233 MHz CPU *
64 MB of RAM (may limit performance and some features) *
1.5 GB of available hard disk space *
Super VGA (800 x 600) or higher-resolution video adapter and monitor
CD-ROM or DVD drive
Keyboard and Microsoft Mouse or compatible pointing device
موفق باشید :40:
دوست عزیز سوالتون رو در این بخش نباید بپرسید هم جواب سوالتون رو نمیگیرید هم تاپیک مختل میشهنقل قول:
اصلا این سوال جاش اینجا نیست!!!!
برنامه نويسي
http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=24
سلام.چند روزیه که IE8 من داغون شده و وقتی که بازش می کنم این پیغام رو میده که: internet explorer has encountered a problem and needs to close.جالیه که از وقتی IE قاطی کرده fire fox هم هر از چند گاهی ارور میده .حالا مشکل اینه که می تونم fire fox رو remove کنم و دوباره نصب کنم تا مشکل بر طرف شه ولی اصلا نمیتونم IE رو remove کنم.در واقع تو قسمت control panel>add or remove هیچ چیزی به نام remove برای iIE وجود نداره.اگه می شه راهنمایی کنین.مرسی.
سلام دوستان سیستم من چند روز پیش ویروسی شد و از اینجا شروع شد که BACK GROUND من شد عکس یه آقا که هکر معرفی کرده بود خودشو .از اون به بعدم NOD هر چند ثانیه یه بار ویروس میگیره که اسمش AUTORUN.INF هست اما من ویندوز عوض کردم و طبق راهنمایی انجمن برای باز کردن فایلای HIDDENهم رفتم اما با بستن پنجره فولدر آپشن باز برمیگردونه یه دیفالت NOT SHOWو من نمیتونم فایلای AUTORUN رو پاک کنم لطفا کمک کنیدددددددددددددددددددددد دددددددددددددددد
بله در قسمت add remove نيست IEنقل قول:
براي حذفش بايد به كنترل پنل رفته و add remove رو انتخاب كنيد
حال از گزينه هاي سمت چپ گزينه ي add/remove windows component رو انتخاب كنيد.
حال از كادري كه ظاهر ميشه تيك Internet Explorer رو برداريد و next كنيد.
دوست عزيز؛ اين تاپيك رو يه نگاه بنداز :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=276875
نقل قول:
Minimum:
334 MHz CPU *
128 MB of RAM
2 GB hard disk *
Super VGA (800 x 600)
CD-ROM
سلام.نقل قول:
فقط و فقط از Windows XP Service Pack 1 استفاده کنید.
هر ویندوزی به غیر از اون اذیتتون میکنه
(البته فکر کنم الان از ویندوز 98 استفاده میکنید. نه؟)
موفق باشید :11:
سلام من ویندوزم را گذاشتم به روز رسانی شد حالا بعضی از عکسها را تو سایتها نمی تونم ببینم ویندوزم را هم قانونی کردم ولی بازم بی فایده بود به نظر شما مشکل از کجاست؟