سلام
من 20 سالمه و امسال میرم ترم 6 (کارشناسی پیوسته مکانیک دانشگاه ازاد) اگه امکانش باشه میخوام انصراف بدم و برم رشته خلبانی ثبت نام کنم
ایا برام دوباره معافیت تحصیلی صادر میکنند؟
سلام
من 20 سالمه و امسال میرم ترم 6 (کارشناسی پیوسته مکانیک دانشگاه ازاد) اگه امکانش باشه میخوام انصراف بدم و برم رشته خلبانی ثبت نام کنم
ایا برام دوباره معافیت تحصیلی صادر میکنند؟
اگه قبل از این، از دانشگاه انصراف نداده باشین و این اولین بارتون باشه بله صادر میشه.نقل قول:
10 روز دیگه کنکور ثبت نام میکنین و میتونین هروقت دلتون خواست انصراف بدین ( البته بهتره نهایتا تا تیر انصراف داده باشین تا هنام ثبت نام در رشته جدید دچار مشکل نشین )
سلام من ترم 1 کاردانی هستم . دانشگاه ازاد . بععد 1 ترم تصمیم گرفتم انصراف بدم و به سربازی برم .
حالا یه مشکل دارم . اینکه میگن زمانی که بخوای انصراف بدی باید هزینه خیلی زیادی بپردازی یا باید شهریه ترم های بعدی رو بدی . فعلا من اصلا برای ترم بعد هیچ پولی واریز نکردم
چطوری انصراف بدم که پول ندم ؟؟؟؟ لطفا زود جواب بدید
سلام دوستان واقعا میدونم ممکنه سوالم تکراری باشه و بهش جوابی داده نشه ولی خواهشا نیاز مبرمی به کمک دارم
من ترم 5 کارشناسی عمران آزاد هستم بدون کنکور ثبت نام کردم دانشگاه و قبول هم شدم (حسابداری ازاد کارشناسی پیوسته)
چند روز پیش انصراف دادم حالا برای کار های امور مشمولین به مشکل بر خوردم
سوال من اینه اگه معافیت تحصیلی برام صادر بشه ادامه ی همون پنج سال عمران هست یا برای رشته ی جدیدم (کارشناسی پیوسته حسابداری ) سنوات جدید صادر میشه ( پنج ساله)
به طور کلی سوالم اینه که برای خوندن حسابداری 3 سال وقت دارم یا مثل حالت معمولی 5 سال؟
خواهش میکنم جواب بدین پلیس+10 جواب ادمو نمیدن میگن نمیدونیم نظام وظیفه هم کمیسویونه مسئولش دیگه اصلا جواب نمیده خواهش میکنم کمک کنید دوستان
:n16::n03:
اون هزینه برای دانشگاه دولتی و رشته های روزانه هست نه دانشگاه آزاد.نقل قول:
سلام
کسی که در تیر 93 فارغ التحصیل شده و لیسانسشو گرفته و هفته ی دیگه می خواد کنکور ارشد بده ، تا زمانی که نتایج کنکور (کنکور ارشد سال 94) بیاد ، مشمول حساب میشه؟
یعنی بعد از اینکه هفته ی دیگه کنکورشو داد ، برای کارای نظام وظیفه اش کاری باید انجام بده؟ خودشو باید معرفی کنه که غیبت نخوره یا مشکلی نیست و میتونه با خیال راحت منتظر اومدن نتیجه ی کنکور بمونه؟
در ضمن متولد بهمن هفتاد هستن.
خیلی ممنون از پاسخگویی تون
یکی ار رفقام دانشجوی پیام نور بوده ولی درسشو تموم نکرده و چون معافیت تحصیلیش تموم شده رفته سربازی. حالا تو یکی از دانشگاههای سپاه تو استان خودش داره خدمت می کنه. امکانش هست تو حین خدمت بره دانشگاه تا بقیه واحد هاش رو پاس کنه؟
اصلا میشه حین خدمت تو دانشگاه تحصیل کرد؟چون شنیدم دانشگاه پیام نور با تحصیل حین خدمت مشکلی نداره.
تا جایی که من میدونم بعد از فارغ التخصیلی تا یک سال زمان داره تا خودشو به نظام وظیفه معرفی کنهنقل قول:
اقا کسی جواب مارو نمیده؟نقل قول:
:n29::n03:
سلام.نقل قول:
طبق قانون هیچ مشکلی نیست و سنواتتون از اول محاسبه می شود.
اون قانونی که شما گفتین مال 3 سال پیش است.
موفق و پیروز باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط مدرک معادل نباید داشته باشید. یعنی بهتون که فوق دیپلم ندادن؟!