غلط کردم غلط و ستمگر محشرن امارش از دستم در رفته چند بار گوش دادمش
Printable View
غلط کردم غلط و ستمگر محشرن امارش از دستم در رفته چند بار گوش دادمش
کسی که عاشق چاوشی باشه نمی تونه بگه کدوم آهنگش قشنگهنقل قول:
چون هر ترک برای حال و هوای خاصیه ( شاد ، غمگین ، عصبانی ، بی حس و ... )
شما هر کدومو گوش بدی زیباست :n01:
من هنوز آلبوم رو نگوشیدم امیدوارم سطح آلبوم بالا باشه تا دوباره لذت ببریم ولی متاسفانه دیگه مثل قبل مرد م سر و دست نمیشکنن واسه کارای محسن چاوشی
خودم دارم آلبوم inna رو گوش میکنم که فوق العاده هست
دوستان چرا این بلا رو سر آلبوم آوردن وقتی هیچ جا گیر نمیاد چجوری ما منتظر بمونیم برای خرید آلبوم من خودم به جز چاوشی و ابی چیز دیگری گوش نمیدم از بس ین چند روز رفتم فروشگاه دیگه خجالت میکشم برم بگم آقا آلبوم 13 اومده یا نه مجبور شدم برم دانلود کنم و با همه تعصبی که به چاوشی دارم خریدش رو برای خودم تحریم میکنم تا یه کم دلم خنک شه چون ن که این همه به آب و آتیش میزنم برای آلبوم گیرم نمیاد بعد یه نفر دیگه تو ماشین صداشو بلند کردم که ما کف کنیم این بی برنامگی محسن به همه چی گند زد آلبومی که بالای میلیون فروش داشت بعید میدونم با این شرایط بیش از 500 هزار بفروشه اگه آمار درست بدن
لعنت به این 13 نحص
حيف شد كه قبل از اينكه آلبوم واسه فروش پخش بشه قابل دانلود بود.اميدوارم ديگه با اين شركت كار نكنه
طراحي كاور هم ميتونست خيلي بهتر باشه
فعلن كه درگير ستمگر و سيزده و قراضه چين هستم :n05: محشرن
آلبومو خریدم :n16:
سه چهار باری گوش دادم، لحن و اجرای محسن خیلی زیبا و دلنشینه ولی از تنظیما زیاد راضی نیستم.
البته به غیر از ترک اول.
تنظیمای شهاب اکبری خیلی دیگه تکراری شده از همون اول که گوش میدم میدونم قراره چه اتفاقی بیفته !
تنظیم ترک سه هم برای کوشان حداد زیاد جالب نبود.
کوشان علاقه ی زیادی داره همه سازارو با هم قاطی کنه یه چی ازش در بیاره ولی همیشه که نمیشه این کارو کرد.
وسطای آهنگ صدای محسن کلا گم میشه تو آهنگ و به سختی میشه فهمید چی میگه (البته این بیشتر به میکس و مستر برمیگرده)
تنظیما نسبت به آلبوم قبلی ضعیف تره، احساس میکنم توش از صداهای به روزی استفاده نشده.
مطمئنم اگه با همین تنظیمات اشعار عاشقونه ی حسین صفا و امیر ارجینی و ... رو میخوند اصلا خوب از آب در نمیومد.
قشنگی کار به شعراش برمیگرده و اجرا و ملودی که محسن ساخته.
در کل اون احساس رضایت بخشی که با گوش دادن پرچم سفید داشتم ندارم نمیدونم چرا با این که یه سره دارم گوش میدم. :n19:
نمی دونم چرا با شیر مردا خیلی حال می کنم غلط کردم غلط که دیگه نگووو چه صدایی داره محسن .....
آلبوم خوبی بود
بچه ها البوم اصفهان امده؟
الان که دارم برای چندین بار گوش میدم...بنظر من همه تراک هاش خوب هستند...و ادم خسته نمیشه:n26:
سلامنقل قول:
این پیشواز که من میخوام انتخاب بکنم ، ایرانسل پیام میده که چنین اهنگ پیشوازی یافت نشد.:n13: اهنگ ستمگر : 7711293
عاشق اون تیکه م که میگه "به والله" تو نگار :n02::n12::n16::n12: